Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witamy Kasieńkę tego pięknego dnia :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Aga76']Anusia marzycielka Oj... Taki Adam, w takiej pozycji łóżkowej... Mozna sie rozmarzyc :razz: [quote name='madziasto4']Czeeeeeść...:helo: Co sie tuczesz?? Przeciez Cie widze!! Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć :p to się naooglądałam... ja ze śniadankiem jestem. Czesc! Tez ze sniadankiem ja. Beee postaram sie popstrykac pannice dzisiaj. Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 co dziś na śniadanko? prócz kawusi oczywiście :eviltong: Anus zdaje mnie się, że musimy tu Męża-Adama same indywidualnie zaprosić... Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Co sie tuczesz?? Przeciez Cie widze!! A tłukę się, ciszy nocnej nie ma Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']oooooo jak miło :loveu: ooooooo jeszcze milej :loveu: Taaak Be. Moze uda sie zrobic z kolezaka Sindusią :grins: [quote name='fidelek2']co dziś na śniadanko? prócz kawusi oczywiście :eviltong: Anus zdaje mnie się, że musimy tu Męża-Adama same indywidualnie zaprosić... Kawusia :razz: A procz kawusi mleko w kawusi. I woda calkiem obok. O meza Adama taaaak. Jestem za!! [quote name='madziasto4']A tłukę się, ciszy nocnej nie ma :roll: :roll: :roll: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): :roll: :roll: :roll: Co tak przewracasz oczętami:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Aga76 napisał(a):Że tylko kawusia? :crazyeye: :mdleje: Prazjest tylko kawusia. Dwa razy marchewka, dwa razy kawusia z grzanka i raz herbata. Bez cukru oczywiscie. Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Co tak przewracasz oczętami:razz: Ladne mam to se przewracam, a co? Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 PositiveThought napisał(a):musi się udać Anusiu koniecznie. a co do Męża Adama ja też ciekawa jestem :p o żesz w mordkę. skończył się keczup... masz Anusia? Keczupu Ci u mnie dostatek. Helmans łagodny. A maz Adam wyleguje sie kilka stron wczesiej, widzialas Be? Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']pewnie że widziałam. to kapkę poproszę na talerzyk, bo już kończę. A co źres? Maniu cala butle Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Grzaneczki fajna sprawa. szczegolnie spalone na patelni. mniam! Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ja to se jeszcze tościki ze serem i szyneczką ze starego chliba robię. jak mnie sie chce to w piekarniczku a jak nie to tak na szybciora w mikrofalówce :grins: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sysko jedno, nie będę wybredna, tylko daj :modla: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ladne mam to se przewracam, a co? Chciałam napisać moją odpowiedź, która już dzisiaj padła zresztą, nie na poziomie jak to określiłaś, ale zrezygowałam:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ide se! Jedziemy pozniej do weta. Czymac kciuki!! Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To jak już se wrócisz, to chcę widzieć po pierwsze- fotki Alicji po drugie- wieści od weta, wyłącznie dobre Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']Agusiu, dla ciebie talerz grzaneczek. kwalątek camemberta jeszcze dorzuciłam dla smaku, może być? a na obiad serwuję pomidorowy z bazylią... Ooo, Be wdzięczna jestem za to przyjęcie Quote
Recommended Posts