Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aga76 napisał(a):Paralizator chyba trza mieć :roll: Ojej z paralizatorem wiaze sie historyjka smieszna dosc hy hy. Z zycia wziete mojej kolezanki ;) ale to po 22 :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ojej z paralizatorem wiaze sie historyjka smieszna dosc hy hy. Z zycia wziete mojej kolezanki ;) ale to po 22 :eviltong: Dziś po 22-ej? Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jeden gzib, byle nie wczesniej bo nas Mod zbanuje :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jeden gzib, byle nie wczesniej bo nas Mod zbanuje :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hej Anusia:p a mnie nie będzie chyba po 22 :roll: i zaś mnie ominie...:eviltong: przyjemność mam pytanko gdzie moge wrzucic 4 fotki moje bo nie chce na yorkach by mnie oglądano:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pegaza napisał(a):Hej Anusia:p a mnie nie będzie chyba po 22 :roll: i zaś mnie ominie...:eviltong: przyjemność mam pytanko gdzie moge wrzucic 4 fotki moje bo nie chce na yorkach by mnie oglądano:roll: TUUUUUUUUUUUUUUU!!! A Maz-Adam bedzie tyz? Biedak :shake: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Anusia jeśli mnie nie będzie to i męża też:cool1: ale jest chętny mnie tu zastąpić:eviltong: dobra to zaraz powstawiam fotki:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć niejadku z wyboru :grins: Czeeee. zaraz ide robic kolacje. Pegaza napisał(a):Anusia jeśli mnie nie będzie to i męża też:cool1: ale jest chętny mnie tu zastąpić:eviltong: dobra to zaraz powstawiam fotki:p Ale na fotkach Maz-Adam... Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 yhy to juz jego musze spytać czy da sie oglądnąc innym damom:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pegaza napisał(a):yhy to juz jego musze spytać czy da sie oglądnąc innym damom:eviltong: No chociaz Anusi!! Tej jedynej ktora go rozumie... Quote
madziasto4 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czeeee. zaraz ide robic kolacje. O Jezuu to już prawie szósta...??? Co masz na kolację??:p Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a więc za przywoleniem Anusi wstawiam fotki z wakacji ten widoczek na długo zostanie w mej pamięci:loveu: kadr z lewej strony me dziecię wzrok jakiś rozmarzony ma:roll: uwaga uwaga no i fota ma swieżutka:cool1: fotki troszke niewyrażne fonem robione no i na bank mnie pogrubiły:eviltong: dzięki Anusia:calus: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 dobra ja robie myk może jeszce tu wlece....:p narazie:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 madziasto4 napisał(a):O Jezuu to już prawie szósta...??? Co masz na kolację??:p Dzisiaj 2 jaja na twardo, 10dag szynki i salata. Urozmaicilam i szynka w kosteczke, na patelnie podlana woda, jaja w kosteczke, salata w kosteczke? i wybełtałam wszystko razem. smaczne bylo. Nażarlam sie niesamowicie. Pegaza napisał(a):dobra ja robie myk może jeszce tu wlece....:p narazie:loveu: Kurna jakie gwiazdy :razz: Sie ja nie dziwie ze Maz-Adam tak do łózka ciagnie... Pokaz Adama!! Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Sie ja nie dziwie ze Maz-Adam tak do łózka ciagnie... Pokaz Adama!! O tak! Anusia rzekła prawdę - nie chcesz aby Mąż Adam do łóżka wołał to sie musisz pobrzydzić! Też sie nie dziwie, że tak często woła! Pokażesz Go? Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zajrzelismy sie przywitac bo Nas tu dawno nie było :) Dario piekne foteczki :) Pozdrawiamy i przyjemnego wieczorku życzymy:lol: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Czy Wy czasem nie przesadzacie:oops: z tą moją pięknością:razz: dobra z pozdrowieniami dla pięknych pań leci fotka Marka-Adama:p na polance w lesie:p i w domku na wakacjach:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A Darii-Ewie to ja sie dziiiiwie, oj dziiiiwie :shake: No ja nie wiem :roll: Z wrazenia w gardle mi zaschlo. Ale wiesz co Dario-Ewo? Jak cos to moge Cie odciazyc w tym Twoim obowiazku niechetnie spelnianym... No takiego Adama to ja bym chyba wolala i wolala... Na dyktafon bym sie nagrala i tylko cofnij, plej, cofnij, plej... co by energii nie tracic na wolanie... Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Kasia_zg']Zajrzelismy sie przywitac bo Nas tu dawno nie było :) Dario piekne foteczki :) Pozdrawiamy i przyjemnego wieczorku życzymy:lol: Oj Kasieńko bardzo Cie przepraszam za pominięcie, ale to wszystko z wrazenia... :oops: Witamy Cię w naszych coraz bardziej męskich progach. To juz drugi mezczyzna ludzki w mojej galeryji :razz: Życzymy milego wieczorku :loveu: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No takiego Adama to ja bym chyba wolala i wolala... Na dyktafon bym sie nagrala i tylko cofnij, plej, cofnij, plej... co by energii nie tracic na wolanie... :megagrin: :evil_lol: :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Se przyszlam z kawusia i rozmarzylam na dzien dobry... Czesc Agus :loveu: Quote
Recommended Posts