Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia jo wiedziala Ty jest czepliwo jak rzep:evil_lol: a wymiary chcesz dokladne?:eviltong: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Taaaa dzielna, jak sie tak zauscilo to tera trza byc dzielna... :roll: Wymiarow niet, chce zebys powiedziala, czy uwazasz, ze jest mala czy duza :p jeny taka normalna nie jest mala nie jest duza.. moze byc?:razz: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Taaaa dzielna, jak sie tak zauscilo to tera trza byc dzielna... :roll: Jesteś very dzielna :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):hihi Anusia dzieki Ci bardzo :evil_lol: w koncu po co Ci to wiedziec.. bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti: Jakby nie było doopencja wciąż jest na topie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):nie moze... ale mozemy zakonczyc ten trudny temat :eviltong: hihi Anusia dzieki Ci bardzo :evil_lol: w koncu po co Ci to wiedziec.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']Ale wyjatkowo hihi Anusia sie trzyma tematu:evil_lol: chyba ta jeji ja bardzo drazni:evil_lol: bo trza mi to wiedziec no. powiedz, ze jest duza i zakonczmy temat Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):bo potrzebuje wiedziec za jaka ją uwazasz, tę doopę :diabloti: A do czego Ci ta wiedza potrzebna?:p moja doopa moj problem czy duza czy mala:p Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Aga76 napisał(a):Jakby nie było doopencja wciąż jest na topie :evil_lol: Ale wyjatkowo hihi Anusia sie trzyma tematu:evil_lol: chyba ta jeji ja bardzo drazni:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):A do czego Ci ta wiedza potrzebna?:p moja doopa moj problem czy duza czy mala:p hmmm mowisz problem, czyli uwazasz, ze duzia? :razz: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']bo trza mi to wiedziec no. powiedz, ze jest duza i zakonczmy temat Normalnie mnie zadziwiasz:-o:evil_lol: nie powiem ze jest duza:shake: powiem ze jest mala moze byc?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a): dobra pisze jest Mal malutka tyciutka:p hmmm musze pomyslec... :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):hmmm mowisz problem, czyli uwazasz, ze duzia? :razz: Nie w tym sensie chodzi mi o to ze to moja sprawa;) dobra pisze jest Mal malutka tyciutka:p Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):hmmm musze pomyslec... :hmmmm: i co Ci wyszlo hihi Anusia co Ty tam knujesz :roll::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):i co Ci wyszlo hihi Anusia co Ty tam knujesz :roll::lol: Nic takiego... Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bry :loveu: Po wczorajszej rozmowie to się boję zapytać, czy kuciak obiadowy jest duży czy mały :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :roflt: Anusia, skąd Ty wiesz, kiedy ja mam urodziny? :-o I nie, imprezy nie robię, będzie za rok :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Aga76 napisał(a):Bry :loveu: Po wczorajszej rozmowie to się boję zapytać, czy kuciak obiadowy jest duży czy mały :evil_lol: Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Cii bo znow zacznie pytac...:evil_lol: Pipi jest w mocnej fazie spania chrapie jak niedzwiedz:evil_lol:obok mnie :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ja to sie boje tu wejsc przywitac zeby Anusia nie zapytala o co innego:evil_lol: Nio :evil_lol: jest jeszcze kilka ciekawych części ciała do zmierzenia... hihihi Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cii bo znow zacznie pytac...:evil_lol: Pipi jest w mocnej fazie spania chrapie jak niedzwiedz:evil_lol:obok mnie Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 też macie problemy - lepiej mieć więcej jak mniej, serio :cool1: brakuje tu i ówdzie - źle! za dużo - też źle. nie dogodzisz :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):też macie problemy - lepiej mieć więcej jak mniej, serio :cool1: brakuje tu i ówdzie - źle! za dużo - też źle. nie dogodzisz :shake: Się Ci wydaje Kasia. Jak masz za mało to se idziesz na siłkę, dają Ci dietetyka, który gada co masz jeść, układają trening i możesz se ładnie mięśnie rzeźbić i je rozbudowywać. Ja niestety tego zrobić nie mogę... cze siskim Wam :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cze Anusia :loveu: Dziś myślę o obiedzie... z telepizzy :evil_lol: A ty co smacznego zapodasz na stół? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a): A ty co smacznego zapodasz na stół? Spagetti warzywne :loveu: Jezde juz po. Cze Agus :loveu: Quote
Recommended Posts