Anusia & Alutka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze Kasia i Fidlasty! No juz dobrze wsio jest [tfu tfu] Alka szczeka i szaleje z "małymi" psiakami i ogolniasto w porzadku. Co z wlosami? Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Postanowione! Biore sie za swoja doope. Od 17.02 aqua i zwykly aerobik i doprowadzam sie do porzadku. No! Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ty Anusia a ja chce od poniedzialku:evil_lol: czytalas moze o tej metodzie wadera? wlasnie ja wyprobuje na sobie..:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Pegaza']Ty Anusia a ja chce od poniedzialku:evil_lol: czytalas moze o tej metodzie wadera? wlasnie ja wyprobuje na sobie..:roll:[/quote] no o szostce czytalam, ale ja wiem ze sama se nie pocwicze wiec chce sie zdac na fachowcow Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Co z wlosami? [/QUOTE] no se zrobiłam z ciemnym brązem, takim czekoladowym. nie obcinałam nic tylko mi pomieszała dwa kolory - o wiele lepiej to wygląda niż jak miałam całe jasne, tak ciekawiej teraz :lol: no i nie zrobiłam mi tego jako pasemek równych tylko tak inaczej troszku ;) że też Wam sie chce na jakieś aerobiki łazić czy inne ćwiczenia... moze wpierw spróbujcie metody MŻ, co? :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A co Ty Kasia, MZ nic nie daje. Ja jem rano płatki, pożniej jogurt, pózniej kanapeczka i obiad po pracy, a doopa rosnie. Jem naprawde niewiele, slodycze od wielkiego dzwonu czyli okresu, czipsow niet, alkoholu tyz od 2 miechow bardzo malo wiec bez ruchu sie nie obejdzie. masz na nyky fote? D-E szóstka podobno baaardzo cięzka jest do robienia. kiedys miala z shape'a cwiczenia z Alicja Bachleda-Curus, fajoskie byly. Jak znajde to Ci przesle. Ogolnorozwojowe a szostka to tylko na brzuch jest. bry :loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Anusia to ja juz wole sama niz mi jakas babon ma nad uchem brzeczec ze mam sie starac..:evil_lol: Kasia :shake: ja lubie sie pojesc..kiedys moglam jesc jesc i nie tylam po 30-stce juz jem i tyje..:roll: a ta szostka to ponoc mozesz jesc co chcesz ino cwiczyc i sie chudnie jestem tego ciekawa wiec chce sprobowac..ale czy wytrwam..:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] a ta szostka to ponoc mozesz jesc co chcesz ino cwiczyc i sie chudnie no w to akurat nie wierz. to jest najwiekszy mit jaki sie spotyka przy odchudzaniu, ze jesc mozesz wszystko, a wystarczy zeby cwiczyc. no way :shake: po 30tce zwalnia metabolizm wiec trza cwiczyc nieco dluzej niz do tej pory :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz mam wybrane zajecia, musze tera sie zapisac, mam aqua, zwykly aerobic i step&shape czyli jakies na steperku cwiczonka. bardzo fajna maja oferte, jest tez pilates, trudniejsza wersja aero, stretch, shape, i dance [jakies cwiczoka z elementami tanca] i po kazdych cwiczeniach mozna se do sauny isc. Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 D-E ja juz jestem tak zdesperowana, ze moge chodzic sama. Z tego co mi mowiono to aqua super efekty daje, a nawet zwykly aerobik jest lepszy niz silownia. Fajosko, juz sie nie moge doczekac, tylko jak pomysle ale kasiory wydam na ciuszki to troche mniej fajnie mi sie robi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wiesz to akurat wiem od kolezanki ja chce to wyprobowac na sobie :evil_lol: czy mozna jesc i cwiczac schudnac.. tez bym moze i polazila na takie cos ale samej sie nie chce ..takie stopery by mnie interesowaly... Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] masz na nyky fote? [/QUOTE] ni mam fotki tam. jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok? ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być! no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol: nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Kasia']ni mam fotki tam. jakieś chyba mi TZ robił ale to muszę poszukać i Ci ewentualnie na PW wyślę, ok? ja to beż żarcia bym nie dała rady - ja muszę jeść dużo i dobrze, i duzo miencha musi być i w ogóle dobre i treściwe to musi być! no ale u mnie to inna sytuacja - ja to bym chciała przytyć troszku a w moim przypadku większe ilości żarcia tego niestety nie powodują...już chyba zawsze będę sucha :p[/quote] Kasia a ja miecha nie potrzebuje za to w duzych ilosciach surowki ziemniaki, kluski.. i wszystko to co niezdrowe..hamburgery itp ja mialam kiedys ten sam problem co Ty wazylam 42 kg jako panna -52 jak rodzilam Niki potem schudlam po ciazy do 45 kg a w ciagu 10 lat utylam 10 kg w sumie przelicznik nie jest zly heh na tyle lat.. ja Ci radze jesc posilki o stalej porze..to pomaga pod godzina dokladnie.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dobra Kasia, to jo czekom. [quote name='Pegaza']Nie no mnie samej to nudno by tam bylo...ani z kim pogadac i ponarzekac na ciezki los:evil_lol: nawet nie mow...ostatnio takie fajowskie spodnie byly w Reporterze i do nich nie weszlam buuu[/quote] eee tam, ciezki los to ja mam teraz, jak cierpie bo spodnie robia sie coraz ciasniejsze :shake: gorzej byc nie moze wiec naprawde cieszy mnie ta mala przerwa od stuiow gdzie bez wyrzutow sumienia bede mogla poswiecic czas tylko dla siebie. Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ja w sumie jem posiłki o jednakowej porze i też lubię to co niezdrowe tak jak Ty - pizza, hamburgery, McDonald's i inne podobne... i co? nic, taka juz chyba moja natura być suchym :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kasia to zjadaj białko i na siłkę pędź :evil_lol: Ci masy mięśniowej przybędzie i będziesz taki Pundzian w wersji żeńskiej :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] Kasia to zjadaj białko i na siłkę pędź :evil_lol: Ci masy mięśniowej przybędzie i będziesz taki Pundzian w wersji żeńskiej :evil_lol: [/QUOTE] taa, mnie byś na tą siłkę siłą nie wytargała :shake: za leniwa jestem, wolę nic nie robić niz robić cokolwiek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Łooooj masakra... Po pirsze: zdalam ppm :multi: na 4,5 po drugie: mam mniej ciala ale nie dlatego ze żem se schudla aerobikowo, ale wycinal mi cos na olecach... mam 4 szwy i nie moge sie myc jak czlowiek, nie bede mogla cwiczyc przez jakis czas i wogole to swedzi mnie to okrutnie. jestem na nowym poawansowym miejscu pracy :loveu: urzadzam swoj pokoik :p i ogolnie to spoko. mam wolne 2 weekendy a pozniej w marcu trzy zjazdy... :cool1: co u Was? buziakujemy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Łoj to fajniscie gratuluje:multi::cool2: niech sie dobrze goi na plecach.. nowy miejsce pracy wow :multi: wpadnij do nas to zobaczysz..:eviltong: i tez Cie sciskam:calus: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 no, same git wieści :loveu: gratulujemy i zdania i awansu!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Prawie śiśkie dobre :evil_lol: Teraz znowu sie zabieram za postepowanie karne :roll: Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Anusia, rób pokoik na róziowo :evil_lol: GRATULACJE :Rose: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Anusia, rób pokoik na róziowo :evil_lol: GRATULACJE :Rose: Ha! Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Ha! Aga, wlasnie mialam taki pomysk, zeby w tym kolorze dodatki se zafundowac :evil_lol: widzialam ladne te plastikowe poleczki [my na to mowimy kuwety :evil_lol: ] w kolorze roziowym, mam roziowy dlugois i zszywacz :evil_lol: :evil_lol: noo i piknie będzie! Róziowy zszywacz - bomba, ja mam fioletowy :sad: Quote
Recommended Posts