Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy po dłuższej nieobecności :multi:

Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi:

Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witamy po dłuższej nieobecności :multi:

Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi:

Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:

DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu:
Chyba kitke ma?? :mad:

[quote name='Yorkie']Anusia :calus:
Ja też pianek nie lubię, są takie... piankowe :lol:
A czemu tylko pupa?

Czesc Saro :loveu:
Nooo pupa tylko bo Aga chciala chociaz kawaleczek Alusi, tyci tyci no to jest kawaleczek :evil_lol:
Ale pysio tyz jest ;)

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu:
Chyba kitke ma?? :mad:

Czeeeśc :multi: :multi: :multi:

Mama miała zakaz eksperymentowania z Oskarkiem, miała powiedziane, ze ma go czesać, kąpać, pieścić, karmić, wyprowadzać na spacerki, ale kitki nie wolno ruszać :evil_lol:

[quote name='madziasto4']A ja to bym właśnie chętnie zobaczyła Oskarka bez kitki, oo :p

Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka :loveu:
Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm:

Tylko za czasów szczeniaczka miał jeżyka, a tak to 4 lata czeszemy kiteczkę :loveu:

[quote name='PositiveThought']Daga, obtnij!

fajny czupurek jest, można głaskać i głaskać :loveu:

Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol:
A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:

Madziu ja czuję, że prędzej, czy później zetnę mu kucorka. Pamietasz jak jeszcze działało forum na yorkach, off topic i te sprawy, jak zapierałam się nogmai i rekami, ze nie zetne Oskarcia na krótko, bo chcę zapuścić mu włosy? To było 2 lata temu i co? Zgoliłam go n a łyso, teraz innego już go sobie nie wyobrażam :loveu: do kucorka, a raczej jego braku muszę chyba dojrzeć :eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Daga nie sluchaj, nie dojrzewaj :shake:
To nic milego...
Wlasciwie gdyby nie fakt, ze pozniej ta grzywa zle odrasta, to pomysl nie bylby taki zly...

No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll:

Chryste tez to kiedys zrobilam.
Myslalam ze mnie trafi jak ta brzywa odrastala...
Ciagle wloski w oczkach, ropa i te patenty.
I strasznie dlugo rosna... :shake:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No niby Madzka tak, ale to nie bedzie czupurka wtedy...

Jak nie będzie jak będzie :hmmmm:
Do czupurka ścinasz kitę na irokezika plus broda z dołu i po bokach, a przy ślepiach nic nie ruszasz.

Posted

[quote name='PositiveThought']ciacho
http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1904.jpg

i pianki mimo wszystko...
http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1937.jpg

Dzięki:multi: :multi: :multi:

[quote name='madziasto4']Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:
Ja uwielbiam żelki, a najbardziej jestem uzależniona od mamby. Całą paczkę w jeden mig pochłaniam i to nie tą malutką tylko zbiorczą :evil_lol: