Pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cze dziewczyny mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem... ja to mam zawsze pecha... Quote
Anusia & Alutka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 PositiveThought napisał(a):towarzyszy Ci szum ptaków i śpiew drzew... Taaa. I przystojny brunet, 185cm i brazowe oczyska :loveu: fidelek2 napisał(a):Cieszcie sie, że gnijecie w domu a nie jak ja w pracy :placz: Za oknem +50 a ja muszę sie męczyć... a jak ten czas sie ciągnie niemiłosiernie :shake: Dzien dobry :loveu: Kasienko Czesc Dario-Ewo! Szoruj do weta jak najszybciej, zeby sie przed wyjazdem jeszcze zaleczylo. Quote
Pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jak wracaliśmy wczoraj z spaceru to koleżanka zauwazyła że jej krew leci ale ona raz już tak miała, że zraniła sobie i po chwili przestało, w nocy nic nie zauważyłam a rano dostała posiłek i się zaczęło i nie leci to mocno ale krew się zbiera bo widze na zębach i w miejscu jak leży czy śpi to jest plama...gdybym przewidziała że tak sobie zrani to bym jej nie pozwoliła tego patyka gryżć:mad: dobra ja się będe zbierać pomału jeszcze piechotą kawałek przy tej pogodzie uff mam nadzieje że poda jej coś by przestała krwawić i oby szybko jej to przeszło... papa Quote
Aga76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dobry wieczór. Zostawiam pozdrowienia dla pięknych dam :buzi: Pusto i cicho, więc idę i ja. Dario, jak miewa się Soma? Biedna dziewczynka :glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czesc Agus :loveu: PositiveThought napisał(a):cze AA :loveu: pozdrawiamy słonecznie i zapraszamy na śniadankoo... Cze Be :loveu: Wlasnie wpadlam ze sniadankiem i zaraz wypadam. Jade po moja mala Gwizde- Oliwke :grins: A pozniej wybieram sie do kina na Henryka. Quote
Pegaza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cze dziewczyny wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-( więc jak co to życze przyjemnych słonecznych dni w sierpniu papa i pozdrowienia dla wszystkich Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Somuś kochana trzymaj się i wracaj szybciutko do pełni zdrówka! :loveu: Twoja Pani bardzo sie martwi o Ciebie i my również... Wpadliśmy sie przywitać środowo i życzyć udanego dzionka Anusi i Alusi :loveu: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pegaza napisał(a):Cze dziewczyny mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem... ja to mam zawsze pecha... Pegaza napisał(a):Cze dziewczyny wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-( więc jak co to życze przyjemnych słonecznych dni w sierpniu papa i pozdrowienia dla wszystkich Oj jaka straszna sprawa. Somiu trzymaj się i wracaj do zdrowia szybko. A co do gojenia się ran w pyszczku to mi mówiono że jest odwrotnie że bardzo szybko się goją. Po wyrywaniu zęboli, jak wracaliśmy jeszcze Cori krwawila w domciu już było wszystko ok i ani kropelki. Trzymam kciuki mocno za somę. Czekamy na wieści. Quote
Pegaza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wpadłam na chwilke by powiedziec jeszcze raz do zobaczenia i dziękuje za to że mnie podtrzymujecie narazie bez zmian....:-( może jutro bedzie lepiej... pliss nie piszcie tak dużo bo potem będe miała zaległości duże:eviltong: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam Anusię i cudną Alusię:loveu: Co tam u was kochane Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zaglady by sie przywitać z Panna Alutka i jej Pańcią bo sie strasznie stesknilismy wiec witamy sie cieplusio w to upalne popoludnie :loveu: i zostawiamy mocne tulaski :calus: Ojejciu jeciu straszne rzeczy sie tu dowiedzialam...bidulka Soma oby sie wszystko ulozyło i polepszyło psińce kochaniutkiej...Dario trzymaj sie!! Quote
Anusia & Alutka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dooobry :grins: Oj Be spoznilam sie ze sniadankiem... Na Henryku bylam, poogladalam, znowu sie zdenerowawalam i to wszystko. Ale ogolnoie fajny jest. Cze Dario-Ewo :bye: Nie robią Ci się przypadkiem odlezyny? :eviltong: Dzien dobry Kamilko :loveu: U nas leniwiec totalny. Nawet admina nie ruszylam dzisiaj buuu. Witamy Kasie :D U nas upaly bleee. Pogoda straszna, duszno i goraco. Nie pamietam czy Wam mowilam, ale Alutka znowu miala chore gardelko... Znowu kilka zastrzykow :roll: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Oj bidulek, to przez co tym razem ma chore gardełko. Caluski cieplutkie;) Quote
Aga76 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cześć Anusia :Rose: Buziaczki dla panny Alicji :eek3: :eek3: :eek3: Quote
Kasia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Przyszłam ale znów nikogo nie ma...pustki straszne... Przesyłamy Alutce gorące buziaki Quote
Anusia & Alutka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jestem ja!! Sluchajcie, dzisiaj zaglebialam sie w tajniki mody na sukces. wiem co sie bedzie dzialo dalej hi hi :megagrin: Quote
Kasia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 możesz rok nie oglądać, potem obejrzeć kilka odcinków i znów jesteś w temacie :p akcja tam sie toczy rewelacyjnie szybko :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ha! Ale powiem Wam najwiekszego hita. Rick Forrester bedzie z Phoebe- jedna z blizniaczek- corka Ridge'a!! :razz: Quote
Aga76 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Anusia, ty to masz pomysły :megagrin: Pozdrawiam moje piękne słoneczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zalatani i w biegu wpadliśmy sie przywitać i życzyć udanej soboty :lol::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzien dobry buuu. Oj straszny dzien. straaaaaszny!! Zwroty akcji i inne sprawy, wczorajsze piwko bylo podejrzane... Pozdrawiamy niedzielnie :loveu: Quote
koregra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Oj oj Anusia - nie dobrze nie dobrze:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Żeby było dobrze to trze se klina zapodać :p Quote
Recommended Posts