tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 PositiveThought napisał(a):dziś koleżanka urodzinki miała, to żem się obżarła cuksami w szkole, dziś jeszcze pizza u drugiej koleżanki i pół tabliczki czekolady w domu - czytaj - odchudzam się! po cholerkę na ten arełobik latam, jak żrę jak świoniok. Jakbys nie chodziła to bys przytyla a tak to mozesz żreć do woli :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Łiiiiiiiiiiiiiiiihihihihihi :roflt: :roflt: :roflt: No co .. jej szyfrów czytać nie umisz to Ci napisałam jak to poprawnie je .. Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 O co chodzi z tą godziną znowu :crazyeye: Atka , wychodzi na to,ze czytam w Twoich myślach :evil_lol: EDIT : Juz jest dobrze, wiec tym bardziej nie kumam .. :/ Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tigrunia napisał(a):No co .. jej szyfrów czytać nie umisz to Ci napisałam jak to poprawnie je .. Gamoniu! Jej szyfry czytam jak nikt. Pytam sie czy napisac hateemela to znaczy ze strone cala zrobic. Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 PositiveThought napisał(a):ale ja chcę schuść! To nie żryj i juz ! Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Be kce tuńczyka :roll: nie idź, nooo :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Czy ktos mi odpowie?? To wazna sprawa jest!! Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale o co ty tera pytasz?? Jak dalej o HTML to tu mozesz sobie poczytac: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTML A jak o strone to ja ni umiem wiec ni pomoge :shake: Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czy ktos mi odpowie?? To wazna sprawa jest!! Anusia, ja nie umiem :shake: i się nie znam na tym zupełnie, przykro mi :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aga76 napisał(a):Anusia, ja nie umiem :shake: i się nie znam na tym zupełnie, przykro mi :roll: No wlacha ja tyz. A kcemy zalozyc Ani strone. Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No wlacha ja tyz. A kcemy zalozyc Ani strone. Widziałam takie strony, bardzo dobry pomysł. Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aga76 napisał(a):Widziałam takie strony, bardzo dobry pomysł. No wlacha. Ino najsampierw trza wiedziec jak to zrobic. Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No wlacha. Ino najsampierw trza wiedziec jak to zrobic. Mądrze mówisz :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aga76 napisał(a):Mądrze mówisz :loveu: Juz mi to w krew weszlo hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Juz mi to w krew weszlo hihi :evil_lol: Hyhy to wychodzi mi na to, że co miesiąc gadasz trochę mniej mądrze:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Hyhy to wychodzi mi na to, że co miesiąc gadasz trochę mniej mądrze:evil_lol: Niepraaaaawda. Czego tak mysli? Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Niepraaaaawda. Czego tak mysli? A coooo, ciocia nie przyjeżdża co miesiąc, aaa? Ci upływa tej mądrości troszeńkę wtedy. Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a):A coooo, ciocia nie przyjeżdża co miesiąc, aaa? Ci upływa tej mądrości troszeńkę wtedy. To nie madrosc... Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To nie madrosc... Oj mądrość siłą rzeczy, skoro Ci w krew weszła.. Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia mówie Ci - HTML to juz połowa sukcesu! A nawet wieksza połowa :D Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tigrunia napisał(a):Anusia mówie Ci - HTML to juz połowa sukcesu! A nawet wieksza połowa :D W doopie to mam. Byle kod dziecku nie pomoze. Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):W doopie to mam. Byle kod dziecku nie pomoze. Mylisz sie Anusia- bez niego sie nie obedzie :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tigrunia napisał(a):Mylisz sie Anusia- bez niego sie nie obedzie :shake: No spoko faktycznie sam kod sciagnie sponsorow. Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Przywitam sie tak cichaczem może nie dostanie mi sie za to....;) Słodkie te poscielowe foteczki...jak zwykle urocza Alutka:loveu: hihi i fajniusi osobisty nażeczony Ali kot Borys:loveu::evil_lol: Dobranoc Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kasia_zg napisał(a):Przywitam sie tak cichaczem może nie dostanie mi sie za to....;) Słodkie te poscielowe foteczki...jak zwykle urocza Alutka:loveu: hihi i fajniusi osobisty nażeczony Ali kot Borys:loveu::evil_lol: Dobranoc Oj Kasiu no... No nie dostanie, bo przeciez wiesz o co chodzilo... Poirytowana jestem, bo cholera akurat teraz sie musialy zmienic zasady 1% i naczelnik urzedu przekazuje kase w ciagu 4 miesiecy od zlozenia oswiadczenia, a wtedy to juz bedzie za pozno dla Ani. Tak by bylo latwiej uzbierac pieniadze, a do kosztu operacji dochodza koszty pobytu mamy na oddziale- 45 euro za dobe... :angryy: i minimun 2 tygodnie w szpitalu... ech... Quote
Recommended Posts