Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 koregra napisał(a):To co nie jestes zła Zla nieee. Obrazona :obrazic: Quote
koregra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):no bo wiecie co?? jak mozna bylo takie zakonczenie goopie napisac... hey Kamilko! no nie:placz: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Hej Aniu! Nawet zaległości sporych nie miałam:lol: Musisz częściej gdzieś wyjeżdżać, żebym była na czasie:evil_lol: Zdradzisz nam zakończenie? Coś chodzą słuchy, że Hermiona umrze...;) Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Aniu! Nawet zaległości sporych nie miałam:lol: Musisz częściej gdzieś wyjeżdżać, żebym była na czasie:evil_lol: Zdradzisz nam zakończenie? Coś chodzą słuchy, że Hermiona umrze...;) Oszczegam. kto nie chce znac zakonczenia niech sie nie wczytuje. Hermiona zyje i ma sie dobrze. Rozmnaza sie z Ronem, a Henryk z ruda Ginny ma 3 dzieci,Jamesa, Lilly i Albusa Severusa, ktory teraz zaczyna szkole i o ktorym bedzie nastepna saga. Sami Wiecie Kto is niezywy. Wszystko idealnie i slodko az do porzygania :roll: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 To rzeczywiscie do bani! No, ale pomysly sie skonczyly... Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam :p nie czytałam Harrego nie pociąga mnie..:eviltong: Quote
Magda Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Echo!! Echooooooo! Echooooooooooooooo!:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Halo Anusia gdzie jestes? Czyzby jakis nieplanowany szybki wyjazd zmusił Cie do opuszczenia dogo? Quote
Anusia & Alutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pegaza napisał(a):Wpadłam się przywitać puk puk stuk stuk... :p Kto tam :hmmmm: Witam Agusie, Kamilke, Dagusie, Kasie, Darie, Atke, wredna Magde... Mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam :oops: Wpadlam na chwilke, jutro chrzciny i zaczynam obgryzac paznokcie... Ratujta... Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hej:p dzidzi się małej boisz:evil_lol: nie ma czego się bać, msza przeleci a potem juz tylko ucztowanie:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wlasnie ta msza najgorsza :shake: Na srodku byde. Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 wiesz też to ostatnio przechodziłam, też na srodku byłam ale oprócz mnie było tez wiele innych matek chrzestnych:p niema czego się obawiać.... Quote
Recommended Posts