Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć i czołem niedzielnie - przed poniedziałkowo :loveu: Dzien dobry Kasienko :loveu: A ja wlasnie poszlam do Was sie [rzywitac, tylko dgm strasznie na fotkach muli buuu. Quote
koregra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Odnośnie fotek to mogłyby się tu jakieś pojaiwć no:obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 koregra napisał(a):No no nieźle A ja byłam wieczorkiem na piweczku ze znajomym:eviltong: A ja obalałam winko w domu. Zaraz jade do Wawki na kilka dni, ale powinnam do Was zagladac :loveu: bo net bedzie :multi: EDIT: Kamilko, fotek juz nie zdaze wstawic. Ale po powrocie beda piekne, obiecuje :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dziekuje, mam nadzieje ze troszke odpoczne :roll: Dobrze dziewuszki, to ja sie zbieram. Milego dnia zycze, szczegolnie Atce. No Be, przecie sie nie bedziemy klocic o alkohol :eviltong: Poszlam :bye: Quote
koregra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 PositiveThought napisał(a): a co do pioseneczki to ja nie wiedziałam że z Cie taka egoistka :obrazic: No no dobrze powiedziane o wszystkich zapomina:obrazic: Quote
Aga76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 PositiveThought napisał(a):buu, dyskryminacja na każdym kroku ale ja za miły dzień dziękuję, on jest i będzie występował w roli papieru toaletowego Kaca mam i nie kumam niestety zbyt szybko :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Aga76 napisał(a):Kaca mam i nie kumam niestety zbyt szybko :shake: podpowiem bo jeszcze nie ide. ze dlugi, szary i do dooooopy :roll: Quote
Aga76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']podpowiem bo jeszcze nie ide. ze dlugi, szary i do dooooopy :roll: ooo, to już lepiej, zaczynam kumać :evil_lol: Anusia Anusia Anusia Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 OK idem, moze cos jeszcze dozbieram do torby :evil_lol: :calus: :bye: :buzi: Quote
Kasia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Na kacu głowa ciężka, to fakt...też mi się dzisiaj cieżko myśli...:roll: Quote
Aga76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Poniedziałek bez porannej kawusi i Anusi :bigcry: Ale przynajmniej wiem, że jesteś blisko... Quote
Aga76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Alkoholizacji tyż nie ma z kim przeprowadzić, ajajaj co za fujdzień Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 gdzie ta Anusia no gdzie ta Anusia jeeee gdzie ta Anusia....:eviltong: chyba mi odbija poleku:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):hop hop, miała się panna pokazywac... zara z pałą przylezę. Łooooomatko :eek2: siem wystraszylam Be i przyszlam :grins: czesc dziewczynki :loveu: Agus, alkoholizacja nastapi wkrotce. Dario, tu jestem :bye: Witamy Kasię z ciezką glowa i druga Kasie z glowa nieciezką :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cesc :loveu: światuje sie, eeeeehe. wczoraj mialam spiaczke wiec pol dnia przespalam, pozniej skoczylysmy z kuzynka do galerii po angielskiego Henryka Portiera /mowie Wam, ale kupa na zakonczenie/ odwiedzilam siostre i to juz byl koniec dnia. Szybko zlecial. Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):cóż za długi dzień... :loveu: a z tym Garncarzem to tak jak Sara? no bo wiecie co?? jak mozna bylo takie zakonczenie goopie napisac... hey Kamilko! Quote
Recommended Posts