Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja wiem, ze to jej brat , ale jak on sie wziął spowrotem w PL ? Bo przeciez w USA był [/quote] Se przyjechał, znaczy wrócił na stałe se. Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Kurde .. ale czemu wrocił ??? [/quote] Pewnie Mu się kasa kończyła i trza było przywrócić Jego wątek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']Pewnie Mu się kasa kończyła i trza było przywrócić Jego wątek :evil_lol:[/QUOTE] Tez tak mysle, bo on taki niezdecydowany. Rzuca role, wraca, rzuca, wraca :roll: Quote
Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dzien dobry, dobry to się okaże zalezy dla kogo hihi co tam w świecie słychać?:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']dzien dobry, dobry to się okaże zalezy dla kogo hihi co tam w świecie słychać?:p[/QUOTE] Dobry :grins: W swiecie to nie wim, ale u mnie slychac administracyjne gospodarcze :evil_lol: I chinszczyzne ktora mi sie tlucze po berecie i ktorej chiba jeszcze trpszke mam i zaraz skonsumuje. [quote name='madziasto4']Dzień dobry bezkawusiowe :p[/QUOTE] Cze. Ty dalej "chora"? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] I chinszczyzne ktora mi sie tlucze po berecie i ktorej chiba jeszcze trpszke mam i zaraz skonsumuje. Cze. Ty dalej "chora"?[/QUOTE] Potrzebuję wiedzieć co to skrobia kukurydziana. I wyślę kogoś po kasztany wodne, cokolwiek to jest :evil_lol: Znaczy to podobno purée z puszki dostępne u nas :hmmmm: "Chora" nie, ale chora taaak. Gorączkę mam głąbie. Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dzisiaj ten kutak jeszcze lepszy. Goraczka? Tiaaaaaaa :cool1: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Potrzebuję wiedzieć co to skrobia kukurydziana. I wyślę kogoś po kasztany wodne, cokolwiek to jest :evil_lol: Znaczy to podobno purée z puszki dostępne u nas :hmmmm: "Chora" nie, ale chora taaak. Gorączkę mam głąbie.[/quote] Te .. Madzka a ja mam pytanie .. bo tak sie wczoraj wieczorkiem zastanawiałam nad wykonaniem tej Chińszczyzny własnoręcznie (tzn. nie mrożoną kupic tylko samemu wkonać .. b zaraz sie któraś doczepi:p) tylko powiedz mi czy są gdzieś w sklepach te ich grzybki (nie wiem jak sie nazywają.. coś na m.. mao.. mong .. :niewiem:) Cze Anusia .. dawaj Alutke!!:mad: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Te .. Madzka a ja mam pytanie .. bo tak sie wczoraj wieczorkiem zastanawiałam nad wykonaniem tej Chińszczyzny własnoręcznie (tzn. nie mrożoną kupic tylko samemu wkonać .. b zaraz sie któraś doczepi:p) tylko powiedz mi czy są gdzieś w sklepach te ich grzybki (nie wiem jak sie nazywają.. coś na m.. mao.. mong .. :niewiem:) Cze Anusia .. dawaj Alutke!!:mad: No, przemyślała i sama chce zrobić, już mówię :p To są grzyby mun, suszone, tak wyglądają . Normalnie dostępne w dobrze zaopatrzonych sklepach, w każdym hipermarkecie są (Tesco, Real). A jak masz gdzieś Bomi pod nosem, to tam wszystko kupisz. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No wiedziałam, ze coś na m .. :multi: Dzięki Madzka .. jak będę robić to się odezwe po przepisik jakiś :cool3: Dziś zrobie mrożone bo kupiłam to szkoda, zeby sie zmarnowało Quote
Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy:[/QUOTE] Nie miej do doopy :loveu: Tigrunia, grzybki to nawet ostatnio w plusie widzialam, identyczne jak te co Madzka wstawila. Sie rozwijamy :razz: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']a ja dziś jestem bez obiadu:roll: i dzień mam do doopy:angryy:[/quote] Bidna.. :shake: [quote name='Anusia & Alutka']Nie miej do doopy :loveu: Tigrunia, grzybki to nawet ostatnio w plusie widzialam, identyczne jak te co Madzka wstawila. Sie rozwijamy :razz:[/quote] A co to jest Plus ?? Ja zakupy najczęściej w Asie robie albo Kauflandzie Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to jest Plus ?? Ja zakupy najczęściej w Asie robie albo Kauflandzie[/QUOTE] Sieć telefonii komórkowej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Sieć telefonii komórkowej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No ciekawe czy mi tam grzybki m... jakos tam sprzedają Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']No ciekawe czy mi tam grzybki m... jakos tam sprzedają[/QUOTE] Mun. Anusia widziała, więc widać sprzedają :evil_lol: A poważnie, to nie pomyślałabym, że w Plusie mogą być artykuły kuchni orientalnej :hmmmm: A mam przecież Plusa niedaleko siebie. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Mun. Anusia widziała, więc widać sprzedają :evil_lol: A poważnie, to nie pomyślałabym, że w Plusie mogą być artykuły kuchni orientalnej :hmmmm: A mam przecież Plusa niedaleko siebie.[/quote] Mun.. musze to sobie wbić do głowy :p Plus.. plus.. plus.. już chyba wiem .. to takie pomarańczowo-niebiieskie logo ma ? To jest chyba niedaleko mojej pracy Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Taa, właśnie takie, pomarańczowo-niebieskie. Ale już wolę Lydelka czasami odwiedzić, niż tego Plusa :hmmmm: Ja to w ogóle jestem osaczona, z jednej strony Lidl, z drugiej Kaufland :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to jest Plus ??[/QUOTE] Male ceny to jest plus :siara: Tyz sie Madzka zdiwilam, jak se obaczylam te gzibki. Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja mam z jednej Asa, kawałek dalej Inter Marche a z drugiej strony Carrefour .. no i jakby sie postarał to do dwóch Kauflandów tez sie dojdzie .. aaa.. i Tesco ciut dalej :cool3: Ale do żadnego z nich piechotą nie chodze :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Taa, właśnie takie, pomarańczowo-niebieskie. Ale już wolę Lydelka czasami odwiedzić, niż tego Plusa :hmmmm: [/quote] Też se wolę Lidla niż Plusa, a najbardziej to lubie Tesco:lol: Cze Anula :loveu: Quote
Recommended Posts