Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Spagetti warzywne :loveu: Jezde juz po. Cze Agus :loveu: Z samych warzyfóf i makaronu? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Z samych warzyfóf i makaronu? Yessssssss Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Yessssssss Nawet bez rybki? Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Nawet bez rybki? Yesssssss. Jibka to białko, nie można z węglowodanem. Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dobrze ze ja nie muszę patrzeć co z czym się je i jem wszystko ze wszystkim :evil_lol: gdzie żeś Anusiak teraz - w Wawie? Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Jibka to białko, nie można z węglowodanem. A u mnie tuńczyk zaprzyjaźnił się z makaronem :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bo szczęscie Fidlasta masz. No w Wawie żem., inaczej to by mię tu nie bylo. Cze D-E! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 szkoda, byś Alutke pokazała... a jak tam szczyle? w nowych domach już? :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć doopom i tym dużym, i tym małym :hand: Te, Anka, co to za dieta, nie łączyć węglowodanów z resztą, czy wcale bez węglowodanów? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kasia napisał(a): a jak tam szczyle? w nowych domach już? :loveu: Co Ty Kasia, w jakich domach?! Tato stanowiska nie zmienil. No Madzka, gamoniu, nie laczysz białków z węglowodanami tylko. Wiec albo jesz schaba z surówką albo surowke z ziemniatami. Czym sie lepiej najesz wiadomo... Tak samo pieczywo z pomidorsem tylko, albo makaron czy ryz z warzywkami. Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): No Madzka, gamoniu, nie laczysz białków z węglowodanami tylko. Wiec albo jesz schaba z surówką albo surowke z ziemniatami. Czym sie lepiej najesz wiadomo... Tak samo pieczywo z pomidorsem tylko, albo makaron czy ryz z warzywkami. No toż wiem co to znaczy nie łaczyć białek z weglowodanami! Bedzie mi tu tłumaczyć :diabloti: Się pytam dlategoż, czy tylko nie łączysz weglowodanów z resztą, czy całkowicie zrezygnowalaś z weglowodanów. Bo se można wcale nie jeść chleba ani innych kartofli, itd :cool1: A co to znaczy, ze tata nie zmienił stanowiska?? :hmmmm: Chce te wszystkie szczeniole dla siebie zostawic czy jak?? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 madziasto4 napisał(a):No toż wiem co to znaczy nie łaczyć białek z weglowodanami! Bedzie mi tu tłumaczyć :diabloti: Się pytam dlategoż, czy tylko nie łączysz weglowodanów z resztą, czy całkowicie zrezygnowalaś z weglowodanów. Bo se można wcale nie jeść chleba ani innych kartofli, itd :cool1: A co to znaczy, ze tata nie zmienił stanowiska?? :hmmmm: Chce te wszystkie szczeniole dla siebie zostawic czy jak?? Myslalby kto ze Ty wiesz co znaczy nie laczyc bialek z weglowodanami... Dzie bez?! Ja bym bez makaronow itepe umarla! Jem je ale osobno, z warzywami. No poki co siskie zostaja... Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Myslalby kto ze Ty wiesz co znaczy nie laczyc bialek z weglowodanami... Dzie bez?! Ja bym bez makaronow itepe umarla! Jem je ale osobno, z warzywami. No poki co siskie zostaja... Ekhm :cool1: No, ciężko tak bez żadnych węglowodanów, ale schudnąć można fajnie :razz: O matko, Doda śpiewa u rodzicow w TV, jakaś Szansa leci czy co? :hmmmm: O jezu, syskie szczeniole??! Ile ich tam jest sztuk? Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4'] No, ciężko tak bez żadnych węglowodanów, ale schudnąć można fajnie :razz: O jezu, syskie szczeniole??! Ile ich tam jest sztuk? Sztery sztuki. No niby mozna o ile komus doopa o weglowodanach rosnie, bo jak rosnie z powietrza no to wtedy problemos. Tak jak u mnie chociaz brzuszek sie bardziej plaskaty zrobil. :grins: no i nogi jak zwykle :roll: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Sztery sztuki. No niby mozna o ile komus doopa o weglowodanach rosnie, bo jak rosnie z powietrza no to wtedy problemos. Tak jak u mnie chociaz brzuszek sie bardziej plaskaty zrobil. :grins: no i nogi jak zwykle :roll: Ej, a może Ci doopa rośnie od ciepełka tak jak ciasto drożdżowe :evil_lol: Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma... Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 madziasto4 napisał(a):Ej, a może Ci doopa rośnie od ciepełka tak jak ciasto drożdżowe :evil_lol: Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma... Ej kurna, a wiesz, że może tak być :hmmmm: No, Fidlasta tak i to jeszcze po dziecku... Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Do domu jadę :grins: i mam wolne pól soboty :grins: Quote
Aga76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Do domu jadę :grins: i mam wolne pól soboty :grins: Cze Anusia :loveu: Ooo, ale luksus, poszalejesz na całego :cool3: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 madziasto4 napisał(a): Fidlasta to ma fajnie, se może jeść co chce i ile chce, a i tak linię trzyma... Anusia & Alutka napisał(a): No, Fidlasta tak i to jeszcze po dziecku... Fidlasta to wcale nie ma tak fajnie - cienka jest jak witka wierzbowa, o! :shake: Co z tego, że mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę jak ja bym kciała przytyć se troszku tak :placz: Nawet pączki i oponki codzienne nie pomagają... cze Anusiak tak w ogóle, no nie :loveu: to ile sztuków teraz piesów macie na stanie? :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kasia napisał(a):Fidlasta to wcale nie ma tak fajnie - cienka jest jak witka wierzbowa, o! :shake: Co z tego, że mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę jak ja bym kciała przytyć se troszku tak :placz: Nawet pączki i oponki codzienne nie pomagają... cze Anusiak tak w ogóle, no nie :loveu: to ile sztuków teraz piesów macie na stanie? :cool1: Już lepiej nie móc przytyć, niż nie móc zrzucić! :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 madziasto4 napisał(a):Już lepiej nie móc przytyć, niż nie móc zrzucić! :cool1: kutfa z bolem, z wielkim bolem ale musze przyznac gamoniowi racje :cool1: Fidlasta tera no to mamy 6+Alka i wujkowy jeden. Aga tak poszalalam,ze o 20 w sobote juz kimalam... cze Wam :loveu: Quote
Kasia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlasta tera no to mamy 6+Alka i wujkowy jeden. zamieszkałabym se tam z Wami syskimi :loveu: Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cze Anusia ponoc sa fajne tabletki na schudniecie Aplefit sie nazywają sie chudnie po nich bankowo, sasiadka 6 numerow zeszla:p ja jak efektow w pracy nie bede widziec to tez je kupie... Quote
Recommended Posts