Anusia & Alutka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ojej D-E jakas Ty odmieniona!! mala jest cudna! wczoraj padlam juz wiec nie napisalam. laptopiku nie mam, na kuzynki kompie teraz siedze, zaraz ide sie myc i spiochac. nie pokaze Wam czupura bo zanim go zdazylam dopracowac, to tato łepetynke maszynka potraktowal wg wlasnego uznania :roll: buziole :loveu: moze w weekend bedzie wincej czasu ta klawiatura jest bleeeeeeee palce bola Quote
Pegaza Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cze Anusia:p oj tam trza było zmienic bo w koncu jest ich 3 :cool1: ja rowniez mam w planie to zrobic.. bo dziennie z łozka wstaje taka wytargana ze patrzec nie mozna tylko ktos by musial mi doradzic jak ściąc ten koczek zeby ładnie wyszło.. Quote
Anusia & Alutka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cze hyhy :loveu: łikend mamy :multi: D-E moj tato moze Ci doradzic ale niewiem czy bedzie to dobrze wygladalo :roll: chociaz teraz Alusia sceniorkowo wyglada :loveu: Quote
Kasia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Anus jak Ci się tam wiedzie? Dobrze Ci? :loveu: :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kasia napisał(a):Anus jak Ci się tam wiedzie? Dobrze Ci? :loveu: :cool1: ano dobrze mi. czas masakrycznie leci. a w weekend do domu jade, mozna powiedziec, bo i tak studia buuu PositiveThought napisał(a):sceniorkowe look'i są najsłodsze :loveu: no mów coś Anuś. no cze Be :loveu: co godoc Ci? Quote
Pegaza Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cze Anusia:p ii to Ty wiecej w doma bydziesz niz tam...:evil_lol: słuchajcie byłam na spotkaniu klasowym bylo swietnie:lol: szkoda ze musialam sie zerwac tak wczesnie (m-a do pracy a Niki w domu) a tak nie chcialam isc... ale nie zaluje :p Quote
Anusia & Alutka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Anusia:p ii to Ty wiecej w doma bydziesz niz tam...:evil_lol: słuchajcie byłam na spotkaniu klasowym bylo swietnie:lol: szkoda ze musialam sie zerwac tak wczesnie (m-a do pracy a Niki w domu) a tak nie chcialam isc... ale nie zaluje :p iiii tam, do domu na jakies 8 godzin i to nocnych... fajnie ze bylo fajnie [quote name='Kasia']Cze Anuś :loveu: [quote name='madziasto4']Dobry A&A :loveu: [quote name='Kasia_zg']Witaj Anusiu:calus: cze :loveu: cze :loveu: i cze :loveu: jezde na chwile Quote
Pegaza Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 HaLO Anusia:p slyszysz mnie odbior? nie chce kto dobka? Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dobry....:loveu: To tak aby za nisko nie spadła ta opuszczona galeryja... Quote
Pegaza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cze Anusia i reszta:loveu: wczoraj widzialam moją drugą córe z miotu długowłosą dzis juz obciętą ślicznie wygląda taka kruszynka:loveu: ale ja swojej nie scinam:p dobek juz nieaktualny.. Quote
madziasto4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 D-E otworzyłabyś se galeryjkę, ja bym mogła przeciąć wstęgę :cool1: Il już ma mała? I jak długie włoski jej już urosły?? Quote
Pegaza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Madzia :p taa choby prezydent wstęgi by chciala przecinac:evil_lol: no mam sie fajnie ze moge ich nawiedzac w domu lub na ich ogródku :p wiec widzimy sie czesto skonczą poł roczku za 7 dni a wloski hmm juz fajnie opadają w dol.. Quote
Kasia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wpadamy sie przywitać :loveu: D-E otwórz wreszcie swą galeryję!!!!!! 3 piesy na stanie... Quote
Pegaza Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 CZe :loveu: przewietrzyc przyszlam ale sprzątac nie, bo mi sio nie chce:evil_lol: yyyitaammmm wielce mi mecyje galeryje zakladac..wole cudze podglądac:eviltong: sie zastanowiem jeszcze:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witamy piąteczkowo :) Dario Ty sie nie zastanawiaj tylko zakładaj swoją co Ty se myślisz my też chcemy poogladać cześciej Twoje panienki:loveu:;) Quote
madziasto4 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Anusia wracaj, bo bez Ciebie życie towarzyskie na dogo obumarło normalnie...:shake: Quote
Recommended Posts