Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Oooo któż to przyszedł... Anusia przyszła :grins: Quote
Pegaza Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 cze z tej strony:p nie wiem jak poszlo okaze sie w srode.. nie nie facet sie czepil mnie moich psow itd sie wkurzylam na straz dzwonilam i co sie dowiedzialam ze Soma nie musi kaganca nosic Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Anusia, jak samopoczucie twe? Wlasnie sie wsciekam. I kurde myc sie ide zanim rozwale kompa. Wroce. Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aga76 napisał(a):Oj, trzeba zmyć adrenalinę... Kochana Agus :calus: Probuje roz jeszcze. Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Doooooooobry :loveu: Udalo sie wczoraj :multi: A zara se rezerwuje pol godziny tylko na dogo i nadrabiam zaleglosci. Ale tak naprawde, a nie jak Wladka. :grins: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Poniedziałkowe bry :loveu: Nie pada i czacha nawet nie dymi...ale ciśnienie chyba nie ten teges bo kurz czuję. Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Poniedziałkowe bry :loveu: Nie pada i czacha nawet nie dymi...ale ciśnienie chyba nie ten teges bo kurz czuję. Cze Kasiu :loveu: A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz? Taka reakcja u Cie zachodzi? Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz? Taka reakcja u Cie zachodzi? No. Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):No. Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll: To niedobrze... :calus: Podnos sie czolo hop hop do gory! W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie. Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):, W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie. Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol: Nie narzekam ;) Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol: Nie narzekam ;) Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla i tylko dlatego!! :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla i tylko dlatego!! :evil_lol: Ach, to bym wtedy z tej pracy do domu nie chciała wracać :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Ach, to bym wtedy z tej pracy do domu nie chciała wracać :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, nadgodziny bys trzaskala hihi Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, nadgodziny bys trzaskala hihi Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol: :roflt: ojej to faktycznie niekorzystnie :evil_lol: Quote
koregra Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Część rudziczko :loveu: Kasia napisał(a):Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol: Nie narzekam ;) Kasia napisał(a):Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol: Ja tyż takową kce :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 koregra napisał(a):Część rudziczko :loveu: Czesc :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Anusia. Przynajmniej za każdym razem jak wchodzę to zdjęcia wstawiam :razz: Ostatnie dni się nie liczą! Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Dobry 4 marca :loveu: Dobry :loveu: Czytam wlasnie gazetke. UE znowu przeprowadzila badania i oglosila statystyki. [SIZE="1"]Tym razem o meskim sprzecie. Ponoc Polacy na szarym koncu... Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Jakieś normy w centach podane były? :evil_lol: Tylko normy ogolnorozmiarowe z podaniem klasyfikacji na maly, sredn,i duzy. [SIZE="1"]Odpowiednio 14,1 od 16,1 i od 18,1cm No i z krajow unijnych. Naszych nie podali, bo Starowicz rzekl, ze to ze wzgledow humanitarnych, cokolwiek to ma znaczyc... Quote
Recommended Posts