Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze z tej strony:p

nie wiem jak poszlo okaze sie w srode..

nie nie facet sie czepil mnie moich psow itd sie wkurzylam na straz dzwonilam i co sie dowiedzialam ze Soma nie musi kaganca nosic

Posted

Kasia napisał(a):
Poniedziałkowe bry :loveu:

Nie pada i czacha nawet nie dymi...ale ciśnienie chyba nie ten teges bo kurz czuję.

Cze Kasiu :loveu:

A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz?
Taka reakcja u Cie zachodzi?

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz?
Taka reakcja u Cie zachodzi?

No.
Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll:

Posted

Kasia napisał(a):
No.
Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll:

To niedobrze... :calus:
Podnos sie czolo hop hop do gory!
W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie.

Posted

,
W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie.

Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)

Posted

[quote name='Kasia']Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)

Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla i tylko dlatego!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla i tylko dlatego!! :evil_lol:

Ach, to bym wtedy z tej pracy do domu nie chciała wracać :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobrze, nadgodziny bys trzaskala hihi

Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol:

:roflt: ojej to faktycznie niekorzystnie :evil_lol:

Posted

Część rudziczko :loveu:

Kasia napisał(a):
Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)

Kasia napisał(a):

Ja tyż takową kce :placz:

Posted

[quote name='Kasia']Jakieś normy w centach podane były? :evil_lol:

Tylko normy ogolnorozmiarowe z podaniem klasyfikacji na maly, sredn,i duzy.
[SIZE="1"]Odpowiednio 14,1 od 16,1 i od 18,1cm
No i z krajow unijnych.
Naszych nie podali, bo Starowicz rzekl, ze to ze wzgledow humanitarnych, cokolwiek to ma znaczyc...