Anusia & Alutka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry Anusia :biggrina: Halo :hand: koregra napisał(a):Cześć ;) Szesc Kamilko :grins: Quote
Aga76 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Anusia, napisz jak to jest to ścięcie, bo ja naprawdę nie wiem :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Aga76']Anusia, napisz jak to jest to ścięcie, bo ja naprawdę nie wiem :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mowie dobry [SIZE="1"]chociaz wolalabym jeszcze spac... Quote
Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Mowie dobry chociaz wolalabym jeszcze spac... Dobry Dobry Dobry :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Pegaza Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cze:p ja też pobudke miałam.... mam kontuzjowanego w domu M-A ma palca przeciętego..... juz mnie ten remont ima, ja go nigdy nie skoncze a kurzu i syf to bede tak mieszkac:mad:nie wiem jak długo jeszcze... Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Oj palec przecięty...:sad: Cze Anusia :hand: Poka Alę :grins: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć :p Ja tyż kce Alunie widzieć:razz: Quote
Guest werka&coco Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hej hej jestem nowa na forum bede miała yroka takiego jak wy :p :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry Dobry Dobry :thumbs::thumbs::thumbs: Dibry hihi :loveu: Pegaza napisał(a):Cze:p ja też pobudke miałam.... mam kontuzjowanego w domu M-A ma palca przeciętego..... juz mnie ten remont ima, ja go nigdy nie skoncze a kurzu i syf to bede tak mieszkac:mad:nie wiem jak długo jeszcze... Czesc Dario-Ewo :loveu: Hi hi D-E pielegniareczka :evil_lol: Od razu mozecie sie w przebieranki pobawic :razz: madziasto4 napisał(a): Cze Anusia :hand: Poka Alę :grins: Cze Madzka! Pokaze. koregra napisał(a):Cześć :p Ja tyż kce Alunie widzieć:razz: Hey Kamilko :loveu: Pokaze noooo. werka&coco napisał(a):hej hej jestem nowa na forum bede miała yroka takiego jak wy :p :razz: Witamy na forum :grins: PositiveThought napisał(a):fryzurka twarzowa bardzo. i kuszulka niczego sobie. siedem, Anuś, Aluś i inne A. Cze Be! :loveu: Mojemu profesorowi tyz sie podobalo :megagrin: Halo! Pięknota przyszla :evil_lol: Padlam kujka i spalam jak niemowle. Te studia mnie wykoncza :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 PositiveThought napisał(a): że co się podobało profesorowi, fryzurka czy koszulka? :razz: a ja mówić nie mogę. Aktimela pić muszę, ciągle choruję! No się chiba całokształt podobał nie? Te, Siusiakowa, Rutinoscorbin bierz! Aktimel pycha, a jakże, ale goowno daje :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):No się chiba całokształt podobał nie? Te, Siusiakowa, Rutinoscorbin bierz! Aktimel pycha, a jakże, ale goowno daje :grins: Tak caloksztalt :megagrin: Rutinoscorbina biore tyz. Se kupilam, lyklam i od razu w kime poszlam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Rutinoscorbina biore tyz. Se kupilam, lyklam i od razu w kime poszlam :evil_lol: Tak profilaktycznie nie? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Tak profilaktycznie nie? :evil_lol: Rutinoscorbin czy spanko hihi? Nie no, biore bo mnie bierze. PositiveThought napisał(a):ja to godzinami w dzień śpiocham i bez wspomagaczy, to jak se go łykne, to chyba zasnę na wieki... i bydzie Śpiąca Królewna 2. królewicza już mam :grins: Ja jakbym se pozwolila to tyz bym spala caly dzien.... Kto kurewicz jezd? Siusiak? Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nie no, biore bo mnie bierze. :megagrin::megagrin::megagrin: A jak Cię weźmie pierwszy?:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kolora se też inszego zrobiłaś czy rudego zostawiłaś? Cze prawie poniedziałkowo :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: A jak Cię weźmie pierwszy?:evil_lol: Nie dam sie jej. Tej chorobie... PositiveThought napisał(a):na dzień dzisiejszy sypiam z Siusiakiem :grins: i się zbieram, żeby pójść jutro do szkoły hahahahh bo jak nie pójdę, to kochająca mamusia znów zaszczyki da. dobranocc! To ić Atka. Mamusia-sadystka :evil_lol: Branoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kasia napisał(a):Kolora se też inszego zrobiłaś czy rudego zostawiłaś? Cze prawie poniedziałkowo :p Rudy rudziutki :loveu: Mama marudzi ze ma dosc rudego łba mego :cool1: Czesc :loveu: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kasia napisał(a):Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1: A ja mojego kolora nie zmienie... Oj nieee :shake: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kasia napisał(a):Mamy tak mają że marudzą. Moja marudzi, że mam se zaś na blonda walnąć :cool1: Tobie akurat dobdzie w blond kojojku :grins: Quote
Recommended Posts