Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Georgia]No tak miała racje spokojnie to tylko wtedy tu kiedy jej nie ma a tak to znowy 3 strony do tyłu ehhh ja to chyba nigdy za Wami nie nadąże....[/FONT] [FONT=Georgia]Co jak co gratuluje zaliczenia egzaminu :klacz:nio i tej wygranej w totka :sweetCyb:farciaro ;)[/FONT] [FONT=Georgia]Tulas dla Alutki :calus:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobrej nocki i słodziachnych snów:loveu:[/FONT] Czesc Kasiu. Niestety to bylo dopiero zaliczenie cwiczen. Egzamin to jest najwieksza rzeźnia w toku studiow. Ech... [quote name='tigrunia']e .. Anusia .. Ty te 13 milionów wygrała ?? Podziel sie :evil_lol: Dobry w sobote :multi: Nie 13 ino 16 i nie milionow ino zeta :grins: Bry 2B :hand: [quote name='Jofka']Witaj witaj my juz po sniadanku.... Cze Jofka! A ja wlasnie z kawusia przylizlam tradycyjnie :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cześc Anusia. Szukam i szukam, gdzie ty masz te śniegowe fotki? Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześc Anusia. Szukam i szukam, gdzie ty masz te śniegowe fotki? Czesc Sarus. Mam je o tu Szczegolnie chodzi mi o zdjecie z glowką w lewo. Nasze lewo ;) Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tez chyba sobie zrobie kawe...ach ochoty mi narobilas Quote
Kasia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Się przywitamy w tych pustkach dzisiaj.... :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Pusto, pusto dzisiaj kurka, jak nigdy :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jestem przecie no ino Was nie ma. Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale fajowe zdjęcie :loveu: Dobry o poranku z pyszną kawą w kubeczku!!! Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Alutka jaka zaczytana!!!! uuu SE czyta i to jakie pikantne zdjęcia!!! Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):Alutka jaka zaczytana!!!! uuu SE czyta i to jakie pikantne zdjęcia!!! Ooo pierwsza co zauważyła ocenzurowany biust :razz: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Ooo pierwsza co zauważyła ocenzurowany biust :razz: hehe no a jak!!!!....glodnemu chleb na mysli.... a tak naprawde to pierwsza w oczy rzuca sie Alutka,bo jest słodka a tak!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzien dobry śiśkim :loveu: Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: Gazetka to nie zaden SE ino F :eviltong: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry śiśkim :loveu: Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: Gazetka to nie zaden SE ino F :eviltong: ta sama półka:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dobry :multi: Cóż me oczy widzą.. czy to Alutka??:-o No no no .. Anusie coś sumienie chyba ruszyło :evil_lol: Pikna fotka :loveu: Ale i tak mało :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Anusia nie ma sumienia :p :eviltong: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ogladam trzecia serie prison break. Jestem po 4 odcinku :razz: [/quote] Na początku listopada obejrzałam z tej serii 8 odcinek i do tej pory czekam na 9....ma być dopiero po 15 stycznia :cool1: Wiesz co to za męczarnia??? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Anusia a ja Ci zapomniałam rzec jaki to pikny masz banerek :loveu::loveu: No a teraz zdjęcia dawaj :mad::mad: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 He he patrzcie na to: http://www.wrzuta.pl/film/elJzs0lYwY/lose_weight_in_photoshop_makeover Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Kasia']Na początku listopada obejrzałam z tej serii 8 odcinek i do tej pory czekam na 9....ma być dopiero po 15 stycznia :cool1: Wiesz co to za męczarnia???[/QUOTE] Wiem, dlatego nie ogladalam wczesniej :grins: [quote name='tigrunia']Anusia a ja Ci zapomniałam rzec jaki to pikny masz banerek :loveu::loveu: [/QUOTE] NO!! Szczescie masz, ze zes to rzekla. Piekny nieprawdaz?? :loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ano pikny, pikny banerek :loveu: Ale fotki daj za to wychwalanie :p Filmik niezły ..:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja też muszę rzec, że banerek śliczny :loveu: Ktoś wyjątkowo utalentowany musiał Ci go zrobić, nieprawdaż? :grins: A filmik znam z tym odchudzaniem. Jajca co to można zrobić komputerowo, nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Ano pikny, pikny banerek :loveu: Ale fotki daj za to wychwalanie :p [/QUOTE] łaski nie robisz ze wychwalasz :roll: [quote name='madziasto4']Ja też muszę rzec, że banerek śliczny :loveu: Ktoś wyjątkowo utalentowany musiał Ci go zrobić, nieprawdaż? :grins: [/QUOTE] Ja mysle ze to zasluga programu jednak... Quote
Recommended Posts