Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Cze :p jeesuuu ale tu kolorowo fotki widze fotki:eviltong:chyba pomyliłam galerie:cool1: ona ma tą bużke złotą:loveu:a kucyk niczym antenka stoi:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza']Cze :p jeesuuu ale tu kolorowo fotki widze fotki:eviltong:chyba pomyliłam galerie:cool1: ona ma tą bużke złotą:loveu:a kucyk niczym antenka stoi:eviltong: Nie pomylilas Dario-Ewo. Witamy w naszych skromnych prograch :grins: yhy antenka czyjas konkretnie? :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kucorek pikny! Czemu ciachac chcesz?? Gumeczka tyz ładna .. do twarzy jej w żółtym :loveu: Przejżałam Anusia wczoraj po raz drugi Twoja galeryję i mam dwa pytania .. 1. Nie doszłam do tego jak to sie stało, ze kot Borys zamieszkał z Tobą na stałe ? Cos tam czytałam, ze na 2 tyg przyjechał no i jak to jest,ze juz pół roku siedzi? 2. Chciałam zapytac o mamę mamy Oliwki.. Wyzdrowiała, czy może nie ? :oops: Co z tym maluszkiem? Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wiedziałam wiedziałam:cool1: że o to zapytasz.. ja tam nie wiem czyja ale stoi:evil_lol: zas mi caps szaleje więc bez dużych liter... aa soli się nie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra dobra wiem ..........sznurowadła mam ....... Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Kucorek pikny! Czemu ciachac chcesz?? Gumeczka tyz ładna .. do twarzy jej w żółtym :loveu: Przejżałam Anusia wczoraj po raz drugi Twoja galeryję i mam dwa pytania .. 1. Nie doszłam do tego jak to sie stało, ze kot Borys zamieszkał z Tobą na stałe ? Cos tam czytałam, ze na 2 tyg przyjechał no i jak to jest,ze juz pół roku siedzi? 2. Chciałam zapytac o mamę mamy Oliwki.. Wyzdrowiała, czy może nie ? :oops: Co z tym maluszkiem? 1. stalo to sie tak, ze moja siostra pojechala na 9miesieczne szkolenia dop Wladkowej miesciny i kocur se pomieszkuje. Ale mam nadzieje, znaczy sie mysle, ze wroci Aga go zabierze pozniej, chociaz mama mowi, ze nie odda. 2. Mama mamy Oliwki nie zyje :-( Zmarla w listopadzie, a dzieciakami zajmuje się ich tato. Pegaza napisał(a):wiedziałam wiedziałam:cool1: że o to zapytasz.. ja tam nie wiem czyja ale stoi:evil_lol: zas mi caps szaleje więc bez dużych liter... aa soli się nie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra dobra wiem ..........sznurowadła mam ....... A ja chiba wiem czyja :megagrin: No! Bo jak nie to wiesz... :mad: Jofka napisał(a):E tam kucorek ma fajną długość Troche przydlugawy juz. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):1. stalo to sie tak, ze moja siostra pojechala na 9miesieczne szkolenia dop Wladkowej miesciny i kocur se pomieszkuje. Ale mam nadzieje, znaczy sie mysle, ze wroci Aga go zabierze pozniej, chociaz mama mowi, ze nie odda. 2. Mama mamy Oliwki nie zyje :-( Zmarla w listopadzie, a dzieciakami zajmuje się ich tato. Troche przydlugawy juz. A co? Nie lubisz kota? Przeciez tak sie z Alutką zaprzyjaznił :loveu: Smutne :-( Ale dobrze, że nikt tego maluszka nie zabrał tatusiowi Z kucorka zrob koczek i bedzie w sam raz :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):A co? Nie lubisz kota? Przeciez tak sie z Alutką zaprzyjaznił :loveu: Smutne :-( Ale dobrze, że nikt tego maluszka nie zabrał tatusiowi Z kucorka zrob koczek i bedzie w sam raz :loveu: Nie lubie jego kudlow wszedzie, bo ja kocham czarne ubrania. No smutne, ale z tego sie nie zdrowieje :shake: Zadnego koczka, palma ma byc. Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Różowe wydanie panny Alicji jest zniewalające Jakże ona romantycznie leży Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Aga76']Różowe wydanie panny Alicji jest zniewalające Jakże ona romantycznie leży Tak :loveu: A czy widzisz Ty to cialo w oddali? Quote
Magda Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Anusiak normalnie nas rozpieszczasz tymi fotencjami:cool3: Będzie tak cały rok? Tak długo nie widziałam Alutki:loveu: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tak :loveu: A czy widzisz Ty to cialo w oddali? Tak, zaciekawiło mię odrobinę ze względu na stan zarośnięcia owej kończyny :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Magda_Miki napisał(a):Anusiak normalnie nas rozpieszczasz tymi fotencjami:cool3: Będzie tak cały rok? Tak długo nie widziałam Alutki:loveu: Sie zobaczy :razz: Aga76 napisał(a):Tak, zaciekawiło mię odrobinę ze względu na stan zarośnięcia owej kończyny :cool3: To mezczyzna. Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Oo właśnie, też tego menścizne zauważyłam. Co to za menścizna? Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] To mezczyzna. Ooo rany może jeszcze ten nadmorski typ? Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To ksiądz, który Was dzis uraczył...? Czy sąsiad może? Czy tatko...? A może listonosz jaki.... :evil_lol: EDIT: szwagier. hahahihi, bylam blisko. Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='madziasto4']Oo właśnie, też tego menścizne zauważyłam. Co to za menścizna? Aaaaa taki menscizna... [quote name='Aga76']Ooo rany może jeszcze ten nadmorski typ? [SIZE="1"]Ucz sie Madzka gamoniu logicznego myslenia od Agi[! Nadmorski szwagier we wlasnej swej... rynce/SIZE] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia .. rozpieszczasz nas tymi mynskimi konczynami :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a):To ksiądz, który Was dzis uraczył...? Czy sąsiad może? Czy tatko...? A może listonosz jaki.... :evil_lol: EDIT: szwagier. hahahihi, bylam blisko. Calkiem blisko :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Calkiem blisko :evil_lol: Bliżej nie mogłam bo nie dało rady :eviltong: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 yes yes yes, aż żem poszła jeścio raz zerknąć na rynkę owąż Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Anusia .. rozpieszczasz nas tymi mynskimi konczynami :evil_lol: Ino jedna na cala galeryje! Kasia napisał(a):Bliżej nie mogłam bo nie dało rady :eviltong: Dalo dalo hihi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Aga76'] yes yes yes, aż żem poszła jeścio raz zerknąć na rynkę owąż Hyhy Alicja tez konczyny polubila owe. Jak i ich wlasciciela, co widac na zalaczonej fotografii. Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Panna Alicja ma prawo do wszystkiego :loveu: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Alutka zdradza Borysa z męską ręką :mdleje::mdleje: Quote
Recommended Posts