madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nigdzie nie idę, zostawcie mnie!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Nigdzie nie idę, zostawcie mnie!! Nie musisz nigdzie isc, sami po Cie przyjada. PositiveThought napisał(a):mi sie nigdy nie chce ich obierać :evil_lol: Mi tyz nie :shake: bo ja mam manie zeby do ostatniego bialego "klaczka" obierac wiec to dugo trwa. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Goopku te kłaczki to zdrowy błonnik! Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Goopku te kłaczki to zdrowy błonnik! I co z tego jak zle sie gryzie!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):to tak jak ja :evil_lol: Tez jestes zdrowym blonnikiem? Weźże Atka cytuj! :roll: Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 moj miły tez tak ma a ja sie skrecam bo chce juz jesc a on niee jeszcze nie obrane w efekcu=ie czego pozniej nie jem a pozeram!! Quote
agoosia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 błonnik dobry jest!! a to dlatego jak ja obieram to 2 zjesc nie moge a jak misiu to i 3 sie zmieszcza :p Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I co z tego jak zle sie gryzie!! Nie drzyj się!! Bo ja też obieram z tych kłaczków.. PositiveThought napisał(a):se Madźka sama chciala. idę. Ojej Atka idziesz już? :evil_lol: agoosia napisał(a):moj miły tez tak ma a ja sie skrecam bo chce juz jesc a on niee jeszcze nie obrane w efekcu=ie czego pozniej nie jem a pozeram!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):se Madźka sama chciala. idę. Nie idz Atka... agoosia napisał(a):błonnik dobry jest!! a to dlatego jak ja obieram to 2 zjesc nie moge a jak misiu to i 3 sie zmieszcza :p Nooo cos w tym jest :hmmmm: Ale to nie zmienia faktu ze nie lubiem tych klakow i juz. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie drzyj się!! Bo ja też obieram z tych kłaczków.. Goopku te kłaczki to zdrowy błonnik! Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Goopku te kłaczki to zdrowy błonnik! To se pogadałyśmy:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wcale dużo nie miałam do nadrabiania :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Wcale dużo nie miałam do nadrabiania :p No mowilam przecie :calus: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dobry wieczór :) Jejciu ale miałam tu zaległości doznałam szoku a zarazem ucieszyłam sie niezmiernie jak zobaczyłam foteczki oby cześciej tak było :) Hmm coś tam czytałam o jakimś biglu i nie wiem o co chodzi Anusia czyli to Twój czy nie Twój wyjasnij mi to bo sie tu u Was pogubiłam :) Tulaskie dla Alutki, mizianko dla kota Borysa aaa no i buziale dla Ciebie:buzi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dobry wieczór :) Jejciu ale miałam tu zaległości doznałam szoku a zarazem ucieszyłam sie niezmiernie jak zobaczyłam foteczki oby cześciej tak było :) Hmm coś tam czytałam o jakimś biglu i nie wiem o co chodzi Anusia czyli to Twój czy nie Twój wyjasnij mi to bo sie tu u Was pogubiłam :) Tulaskie dla Alutki, mizianko dla kota Borysa aaa no i buziale dla Ciebie:buzi: Czesc Kasiu :loveu: Pies rasy owej, ktorej odmienic nie umim, byl u nas na weekendzik popolowac sobie troszkem na rudzielce norowe. Niestety nie zdazylam mu nawet fotencji zrobic ale jest piekny :loveu: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No dobra, bigla juz ni ma a co z resztąTwoich psiaków? Dasz jakieś foty czy ni? :roll: Matko Anuśka, pochwal sie swoim dobytkiem czy przybitkiem ale sie pochwal :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No Fidlasta, no jak sie zbiore to pokaze no. Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Pokaż Herkę, pokaż, Anusia pokaż Sweterki też mogę ładne pooglądać :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Kasiu :loveu: Pies rasy owej, ktorej odmienic nie umim, byl u nas na weekendzik popolowac sobie troszkem na rudzielce norowe. Niestety nie zdazylam mu nawet fotencji zrobic ale jest piekny :loveu: Ahaaaa dziekuje za wyjasnienie tylko szkoda że foteczki brak byśmy popodziwały to cudo :p Nio ale mamy nadzieje że wkońcu pochwalisz sie swoimi ogonami my cierpliwie czekamy :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No dobra pokaze, ale jestem pewna ze juz je wstawialam... Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No dobra pokaze, ale jestem pewna ze juz je wstawialam... Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wstawiałaś czy nie, trza troszku odświżyć no nie? :p Ja tam nie pamiętam więc z niecierpliwościa czekam na cały Twój 'zestaw czworonożny'. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts