Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pegaza napisał(a):zrób sobie wagary:evil_lol: Taaa a pozniej bym musiala jezdzic w tygodniu do goopkow i zaliczac nieobecnosci. Danke, nie skorzystam z pomyslu. Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dobry czy nie ważne, że to już piąteczek jest!!!!!! Anuśka nie dankuj ino przyliź wieczorem na plotki :loveu: Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://img249.imageshack.us/img249/1310/img3093hw8.jpg Śliczna jest:loveu: Cześć Aniu:lol::lol: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dobry wieczór, jest piątek, Anusia słyszysz?? Pią-tek :sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobry wieczór, jest piątek, Anusia słyszysz?? Pią-tek :sweetCyb: Wez przestan sie drzec. Wiem ze dzisiaj piatek bo jutro jest sobota i mam szkole. Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wez przestan sie drzec. Wiem ze dzisiaj piatek bo jutro jest sobota i mam szkole. Kto ma szkołę, ten ma, ihihi :turn-l: Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No i co sie z niej śmiejesz madzia ? Ale cfffaniara z Ciebie! Ja znam ten ból :placz:i współczuję Anusi !! Tylko, ze ja do pracy a nie do szkoły Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):No i co sie z niej śmiejesz madzia ? Ale cfffaniara z Ciebie! Ja znam ten ból :placz:i współczuję Anusi !! Tylko, ze ja do pracy a nie do szkoły :turn-l: :turn-l: Nie marudźta, dacie radę :thumbs: Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pff. Ja tez sie dzisiaj nie wyspałam:roll: Tyle, ze musialam isc do fryzka na 12. 30:roll: a taak mi się nie chciało wstawać.. Quote
vikiii Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hej Dziewczynki:loveu: Chyba mi nie pisane do Was dołączyć:placz: Jak zobaczyłam, że Alutkę wciąga potwór, i jakieś "ćwinie" tu przebywają;) to się rozpisałam - a dziś patrzę nie ma mojego postu:angryy: Sama już nie wiem - czy ja stara, czy komp dziadek coś mi przepuszcza!! Buziaczki:lol: Idę sobie połazić żeby odreagować stres ppaaaaaaaa:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 vikiii napisał(a):Hej Dziewczynki:loveu: Chyba mi nie pisane do Was dołączyć:placz: Jak zobaczyłam, że Alutkę wciąga potwór, i jakieś "ćwinie" tu przebywają;) to się rozpisałam - a dziś patrzę nie ma mojego postu:angryy: Sama już nie wiem - czy ja stara, czy komp dziadek coś mi przepuszcza!! Buziaczki:lol: Idę sobie połazić żeby odreagować stres ppaaaaaaaa:lol: Czesc Viki :loveu: Dziewczęta poznajcie Viki :grins: PositiveThought napisał(a):cześć Anusiu. Twa galeria jest jedyną, która mi się otwiera, więc z tego miejsca chciałam wszystkich server is too busy pozdrowić mocniutko. A ja myslalam ze przychodzisz tu bo mnie lubisz :placz: Quote
madziasto4 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Oooo, jezdeś już Anusia? Jak miło:p Jak było? :grins: A czy Wy się z Viki znacie przepraszam? :hmmmm: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witajcie w ten piekny i zimny sobotni poranek:lol: Właśnie spijam kawusię - ktoś się dołączy ?? Może jakiegoś pączka Anusia? Ile rogali wczoraj wciągnęłaś , co ? Przyznaj sie :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tfu.. co ja gadam !? Poniedziałkowy poranek przecie!! :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Oooo, jezdeś już Anusia? Jak miło:p Jak było? :grins: A czy Wy się z Viki znacie przepraszam? :hmmmm: Jezdem juz. Da Viki znam :grins: PositiveThought napisał(a):lubiem Ciem lubiem, przeciem wyraziłam to "cześc Anusiu", nie poczułaś tego? buu Nie poczulam, wybacz. tigrunia napisał(a):Witajcie w ten piekny i zimny sobotni poranek:lol: Właśnie spijam kawusię - ktoś się dołączy ?? Może jakiegoś pączka Anusia? Ile rogali wczoraj wciągnęłaś , co ? Przyznaj sie :eviltong: Dzien dobry Tigrunia :loveu: tigrunia napisał(a):Tfu.. co ja gadam !? Poniedziałkowy poranek przecie!! :eviltong: Wolalam poprzednia wersje :cool1: Aga76 napisał(a):Dzień dobry A & A hihihi Czesc A & C & F & TK Kasia napisał(a):Cześć jak czapla :grins: Czesc jak dla odmiany czopek :megagrin: Quote
Pegaza Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witam Cie bałwankiem niestety chyba za wcześnie pochwaliłam dogo i zaczynam miec problem z wbiciem sie tutaj:mad: PM / wybija mnie potem napisze... Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Moze byc tez czesc jak czuje sie okropnie :placz: Czesc Dario-Ewo! U mnie falowo, raz smiga raz muli. Quote
madziasto4 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć źle się czujący człowieku :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ale cuda tu sie dzieja :shake: Quote
Recommended Posts