Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Co do imienia byloby mi latwiej gdybym zobaczyla twarz delikwenta. Upsss, z twarzą delikwenta jest mały problem, szram się facet nabawił okrutnych, w walce o względy niewiasty stracił już nos i oczy :roll: Oj krótko się cieszył młodzieńczym wyglądem, człowiek po przejściach... Dzień dobry :loveu: brrr Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Pegaza']ello i Adam nadaje z kawiarenki:) no i niestety niezdazylem sie dogadac z kobietami co do ceny a szkoda bo moglo byc tak goraco:P pozdro do znowu kiedys tam juz niedlugo za lat swietlnych kilka Mon Dieu! Toz to sam Marek-Adam zaszczycil me progi. Ciekawe czy w stroju Adama... [quote name='Mona4']gdzie wy uciekacie spiochy:lol: Mona wczoraj ciezki dzien byl. A Ty zamiast wypoczywac, to po nocach w monitor patrzysz??? :mad: [quote name='Aga76']Upsss, z twarzą delikwenta jest mały problem, szram się facet nabawił okrutnych, w walce o względy niewiasty stracił już nos i oczy :roll: Oj krótko się cieszył młodzieńczym wyglądem, człowiek po przejściach... Dzień dobry :loveu: brrr Dzien dobry. Oj buuu. Ciezko bedzie w tej sytuacji... EDWARD! Tak jak ten nozycoreki. Tez mial szramy na twarzy... Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze:p na chwile zejde z kompa to już mnie podsiada:mad: oświadaczam, że kare ma Adam na kompa, nie wejdzie tu i basta:eviltong: buziole dla Adama a dla nas nic phi:obrazic: miłego dnia:loveu: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedny Marek-Adam kara go sroga spotkała Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 oj tam zaraz biedny:eviltong: dbam o jego zdrowie:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dario-Ewo przemyslalam kwestie. Zrobilo sie chlodno, a Adam obiecuje ze bedzie goraco wiec... Skoro to wymiana towarowa, to jestem skolonna dac za niego... Nooo wlasnie, co chcesz za Adama? Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hmm a ja się musze zastanowić czy wymienić czy nie:eviltong: on ma jednak dużo zalet :p ptfu nie chwal faceta przed zachodem słońca...;) a narazie ide sprzątać wpadne potem...:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tylko szybko sie zastanawiaj, bo zimno sie robi. Quote
Magda Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 To ja mówię tylko szybko cześć i nie wplątuje się w poważne rozmowy:razz::cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jestem halo. Jem obiadek :grins: Jibke mam. Zrobilam sobie prezent i dalam wegete a takze usmazylam na oleju. ciekawe czy umre jak zjem. :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ty już obiad, a ja jeszcze śniadania nie jadłam:evil_lol: A szlag nie trafi dietki od tej vegety, co??:lol: Czeeeść:p Quote
Magda Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Przez Was znowu zgłodniałam:cool1: Zaraz wracam z czymś..... Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze Madzka! Jutro koniec :razz: Przynajmniej jako tako smakuje. Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przez Was znowu zgłodniałam:cool1: Zaraz wracam z czymś..... Nie chce wiedziec z czym przyliziesz. Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jaką jibkę jesz? Ja se na dzisiaj kupiłam filety dorsza. Quote
Magda Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie chce wiedziec z czym przyliziesz. Przyniosłam soczyste, zielone winogronka i sok erotyczny:grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mam, a raczej mialam pange. Jeszcze mnie Alka obżarła :roll: Oj soku to bym sie napila... I rybke tez zjadla, ale porzadnie zrobiona i z surowka. Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Prosze Be. Obiecane foteczki. Sindi Alutka Razem :grins: Niestety dziewczyny nie byly tak stabilne jak Master&Dus+Toro wiec wspolnych foteczek malutko. Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sindi kłapouszek:lol: Też ma mało brązowego jak Torcio, niee? Moja Alunia kochana :iloveyou: A ile Sindi ma miesięcy?? :grins: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jakie cudne dziewczęta :loveu: A jak różne!!! Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sindulinda ma 9 miesiecy. Jeste urocza z tymi swoimi kolorkami. Taka srebrniutka na pysiu :loveu: A mowie Wam jaki diabel :evil_lol: Jak Torcio doslownie. Quote
Recommended Posts