Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Kochane chłopaki-wszystkiego naj,naj,naj w Swięta!

Rufusik

Posted

Cześć chłopaki :), świątecznie życzymy zdrówka, radości, szczęścia Wam, futrzastym kumplom, a przede wszystkim Waszym kochanym Opiekunom, bo bez Nich marnie byłoby i z Waszym zdrowiem, i z radością, i ze szczęściem ;)
Sybi i Maja ostatnio filozoficznie nastawione :D

Posted

aaaa-nie było nas tu troszkę...bardzo dziękujemy za życzenia-i już piszemy co u nas :)

My byliśmy grzeczni (ja troszkę zasikałem podłogę-i teraz pamporka ma dodatkowo zabezpieczanego taśmą do...paczek? jamnicze pozrzucało doniczki z okien)-ale za to Hades-no...ten to przeszedł samego siebie-zjadł wszystkie uszka do barszczyku...i sernik-duża blachę i się nie podzielił z nikim-TZ go wtedy pilnował ;) Toluś...zrzucił firanki razem z tym czymś do czego one są przyczepione...jakiś baran podrzucił nam kociaki-dwa, małe...i wszystko to w Wigilię! koniec końców-Hopiak siadła na podłodze i się popłakała...mieliśmy jechać do jej mamy na kolację-ale uparła się i zostaliśmy w domu...i jednak okazało się,że ona jednak...daje radę-zacisnęła zęby i kolacja była o 18 :) a-pierniczki porwał jamnik-jak tylko Hopiak wyszła za mną na sio......choinka też jakoś tak...sama spadła? 

Blacky...koffający święta :D

Posted

jakość kiepska...ale w łapki nam już było zimno...jak widać-przekonałem się do ubranek i buchnąłem Dziadkowi sweterek...a on biega w kurteczce odziedziczonej po Zoś ;)

10846281_827344967307539_316564532690847