Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej Hakita - nie dostałam potwierdzenia że nadeszła odpowiedź.

JASNE - bardzo prosimy o powtórkę Allegro:loveu:
a to nowe foty i kilka słów od P. Haliny

Przesyłam kilka fotek mojego psiego przedszkola. Szczeniaki są naprawdę śliczne i bardzo pocieszne. Niestety zdjęcia tego nie oddają. Iza mówi , że powinny wystąpić w reklamie karmy dla psów.Poświęcam im sporo czasu, ale jest to bardzo miłe i nie żałuję ,że nie jestem zamiast tego na wiekich wojażach

Posted

niedługo będą nowe zdjecia szczeniąt:loveu:
teraz podobno zmieniają się z dnia na dzień:cool3: już zagarnęły we władanie całą działeczkę:razz:
ale... NIKT SIĘ NIMI NIE INTERESUJE:shake::placz:

Guest monia3a
Posted

Słuchajcie, a ja mam taką małą sugestję jak zrobić aukcję otóż zrobić każdemu ze szczeniaków choć po jednym zdjęciu, wrzucić na fotosik i w aukcji pare słów o piesku i zdjęcię i tak kolejno. Będzie przejrzyście i ładnie.

Guest monia3a
Posted

Szczeniaki są prześliczne, w szczególności te białe :loveu:

Posted

Przepraszam Kochani...nie było mnie troszke...:modla:
Nie zawsze w życiu bywa kolorowo...:shake:

Oczywiście zrobię allegro, tylko coś mi się z kontem stało i muszę to załatwić, dlatego proszę uzbrojcie się w cierpliwość...:modla:

Ależ CUDNE TOWARZYSTWO...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no comments....

właśnie się dowiedziałam, ze P. Halina 'sprzedała' za 1 PLN na targu lub rozdała 6 szczeniaków (w ten weekend - musiała wyjechać na pogrzeb do innej miejscowości ale to nie jest wytłmaczenie) - zostały jej 2 szczenięta... które nadal szukają dobrych domków.
Pociechą jest jedynie to, że P. Halina starała się jednak wypytać/wybadać nowych właścicieli oraz że udzielała im wskazówek co do karmienia maluchów...

dla mnie to niepoważne:shake: zwłaszcza, ze maluchy były z 04.07 b.r.

• 2 weeks later...
Posted

już wszystkie szczeniaki znalazły domy - ich mama zostaje na 99,9% u P. Haliny (sunię czeka sterylka) - więc chyba jednak dobre zakończenie:multi:

• 3 weeks later...
Posted

z Allegro ktoś się kontaktował :multi: ale już wtedy nie było szczeniaków.

no ale opowiem to co usłyszałam wczoraj... aż mnie zatkało:crazyeye:
P. Halina powiedziała, że miała dziwny telefon. Dzwoniła babka która wzięła od niej pieska biszkoptowego z pytaniem czy nie ma więcej bo ona bardzo chętnie weźmie jeszcze jakieś szczeniaki:-o na pytanie o powód stwierdziła, że była z maluchem u weterynarza i że dowiedziała się że to RASOWY LABRADOR:evil_lol: no i że chętnie weźmie jeszcze jednego RASOWEGO:crazyeye:

ręce i kopara opadają:shake: