Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnie Dziewczyny, spokojnie. Miałam w podpisie informację, że do dziś jestem niestety bez netu, dlatego milczałam.
Oczywiście zrobię to allegro. ;)

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki mają pierwszego obserwatora. :cool3:

Jeszcze raz ponawiam prośbę o numer telefonu do osoby, u której są Szczeniaki.
Najważniejsze pytanie, czy ten adres mailowy jest do osoby, która jest teraz na urlopie i nie ma dostępu do netu??? To byłoby totalnie bez sensu...:roll:

Posted

Hakita - dziękuję - jesteś wielka!
Adres mailowy jest do osoby na urlopie (ale chyba jednak ma net) bo dzialkę ma pod blokiem w którym mieszka.
Postaram się zdobyć jej nr kom.

Posted

Szczeniaczki mają już 2 obserwatora...:cool3:

Naprawde telefon by się przydał... Ludzie z reguły dzwonią, czasem tylko piszą... No i Pani musiałaby raczej prawie codziennie zaglądać do poczty mailowej, żeby sprawdzać, bo tak można stracić szansę na domek...

Posted

Dziewczyny, czy osoba, która opiekuje się Psiakami sprawdza maile???

Bo ja dostałam takie zapytanie:
witam a ile mają uz szczeniaczki i czy możliwy był by dowóz do Dąbrowy Górniczej ?

No i właśnie pojawił się 3 obserwator...

Posted

To może powiedz tej Pani, żeby zerkała czasem w maile, bo szkoda by było, gdyby jakiś domek zrezygnował, bo nikt się do niego nie odezwał...:shake:
A może już jakiś Szczeniorek znalazł domek??? :cool3:

Posted

poproszę o częste sprawdzanie:)
nie chcę zapeszać, ale słyszałam, że sie 3 osoby interesują (tfu, tfu) ale wiecie jak to jest z chętnymi są a potem ich nie ma...

Posted

one jeszcze są za małe... założyłam im temat wcześniej, bo wiem jakie są trudności ze znalezieniem domków. Podobno ze 2-3 osoby sie interesują na zasadzie że przydał by się im pies do pilnowania ale wiem z doświadczenia, że to że ktoś się interesuje to wcale nie znaczy że weźmie.

poproszę P. Halinę o nowe foty. Muszą być przepiękne - mają bardzo ładne kolorki:loveu: