Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AKTUALIZACJA 27.08.2007 - SZCZENIAKI JUŻ ZNALAZŁY DOMY A ICH MAMA ZOSTAJE U P. HALINY!!!!! (nie wiem jak mam to przenieść na podforum psy w nowych domach... help!)

Średniej wielkości biało-płowa suczka w cieczce:mad: została porzucona w okresie weekendu majowego do Baniochy (pod W-Wą)... Miała wielu adoratorów:shake: i 04.07.2007 urodziła 8 szczeniaków. Pani Halina przygarnęła ją na działkę i szuka nowych domów dla szczeniaków i suczki.

Kontakt: H.Turlejska@wp.pl
telefon kontaktowy:
P. Halina Turlejska 0606-732-988

tekst na allegro:
Do oddania w dobre ręce szczeniaczki urodzone 04.07.2007. Cztery suczki i cztery pieski. Prawdopodobnie będą średniej wielkości (50-60 cm).
Ich mama została wyrzucona w Baniosze (Baniocha pod Warszawą) w czasie długiego weekendu majowego i błąkała się przeganiana z kąta w kąt. Akurat była w czasie cieczki, więc wzbudziła zainteresowanie tabunów miejscowych psów. Została TYMCZASOWO przygarnięta na działkę i tam urodziła 11 maluchów z których tylko 8 przeżyło.
Obecnie maluchy wraz z mamą szukają nowych, dobrych domów. Mama szczeniąt jest niezwykle mądrą, podporządkowaną i łagodną suczką (nie załatwia się na 'swoim terenie', pilnuje). Jest bardzo dobrze nastawiona do ludzi i innych zwierząt. Maluchy urodę odziedziczyły po mamie - większość jest biała lub biała w płowe łaty. Zapowiadają się na zdrowe, proporcjonalne psy.
Jest możliwość dowiezienia szczeniat do Warszawy lub w najbliszczą okolicę.

Kontakt:
P. Halina
H.Turlejska@wp.pl
telefon kontaktowy:
P. Halina Turlejska 0606-732-988

szczeniaczki:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawa jest o tyle trudna, że suka i szczeniaki przebywają na działce (niezbyt dobrze ogrodzonej) ma którą każdy może wejść... Pani Halina z mężem pracują w W-wie.

Posted

hop do góry;)
mam prośbę o allegro - kto mógłby wrzucić maluchy na allegro??
podałam ten temat wcześniej - żeby psiaki miały większe szanse, że ktoś się nimi zainteresuje...

Posted

Dziewczyny, ja zrobię Psiakom allegro, ale musicie jakiś tekścik napisać - krótką choćby historię, ja później ewentualnie troszku przerobię i wystawię.
Tylko proszę pomóżcie z tekstem, bo ja poprostu nie mam czasu. :shake:
A i przydałyby się jakieś nowe foteczki. ;)

Posted

Hakita napisał(a):
Przypominam się z tym, co wcześniej napisałam. ;)

Hej Hakita - ja znam ta historię z opowiadań. Może coś takiego będzie dobre?

"Do oddania w dobre ręce szczeniaczki urodzone 04.07.2007. Cztery suczki i cztery pieski. Prawdopodobnie będą średniej wielkości (50-60 cm).
Ich mama została wyrzucona w Baniosze (Baniocha pod Warszawą) w czasie długiego weekendu majowego i błąkała się przeganiana z kąta w kąt. Akurat była w czasie cieczki, więc wzbudziła zainteresowanie tabunów miejscowych psów. Została TYMCZASOWO przygarnięta na działkę i tam urodziła 11 maluchów z których tylko 8 przeżyło.
Obecnie maluchy wraz z mamą szukają nowych, dobrych domów. Mama szczeniąt jest niezwykle mądrą, podporządkowaną i łagodną suczką (nie załatwia się na 'swoim terenie', pilnuje). Jest bardzo dobrze nastawiona do ludzi i innych zwierząt. Maluchy urodę odziedziczyły po mamie - większość jest biała lub biała w płowe łaty. Zapowiadają się na zdrowe, proporcjonalne psy.
Jest możliwość dowiezienia szczeniat do Warszawy lub w najbliszczą okolicę.

Kontakt:
P. Halina
H.Turlejska@wp.pl "

Posted

hopanie niewiele da, niestety
Dudek, prośbę o allegro napisz w tytule
i dobrze byłoby zrobić fotki każdemu szczeniorowi z osobna lub przynajmniej kilku z nich, bo ogłoszenia kundelków bez zdjęć niewiele dadzą

Posted

Już zmieniam tytuł...
a jeśli chodzi o zdjęcia, postaram się o nowe - chociaż teraz P. Halina jest na urlopie więc nie wiem jak z dostępem do netu:shake: