Glutofia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam Mam pytanie czy jest tutaj ktos kto miał doga z rakiem kosci, mam kilka pytan dotyczacych tego przykrego tematu, niestety i mnie to nieszczęscie dopadło. Czy pies o takich gabarytach jest w stanie poradzic sobie bez przedniej konczyny? Słyszałam ze jak sie to cholerstwo uaktywni i zacznie rosnąć to juz leci to błyskawicznie, mam nadzieje ze nie jest to prawda... bede wdzięczna za wszelkie sugestie odnosnie postepowania i pielegnacji psa z takim schorzeniem oczywiscie jestesmy pod opieką weterynarza ale rady hodowców sa bezcenne czasami pozdrawiam Quote
Agga Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Może zapytaj pytanie na weterynarii. Chyba, że chcesz to przeniosę tam temat Quote
Glutofia Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hmmm....możemy spróbować bardzo proszę Quote
szachrajka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 kochana niestety rak kosci gnebi duze rasy, bernandynka mojego taty biegnac złamała noge , normalnie dla wszytkich to był szok, wtey padła diagnoza rak kosci nieststy pies juz był wiekowy i to była przednia konczyna, trzebabyło ja uspic , wet nie dał szans to temat rzeka.. Quote
Glutofia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 szachrajka napisał(a):kochana niestety rak kosci gnebi duze rasy, bernandynka mojego taty biegnac złamała noge , normalnie dla wszytkich to był szok, wtey padła diagnoza rak kosci nieststy pies juz był wiekowy i to była przednia konczyna, trzebabyło ja uspic , wet nie dał szans to temat rzeka.. Współczuje, że temat rzeka to ja wiem, tyle ze nie chcę sobie poplotkowac przy herbatce mam pare konkretnych pytan, nie dotyczą one niestety sukcesów hodowlanych,stąd moze brak zainteresowania tematem. Quote
eveandAxel Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 niepowinnaś tak surowo sądzić, to że niema tu ruchu, nie znaczy że nikt niezagląda i niewspółczuje!, pewnie większość niema zupełnie o tym pojęcia i ci poprostu niepomoże, poza tym na dogo jest mało ludzi ostatnio, spróbuj z tym tematem na molosach, tam napewno ktoś kompetentny się odezwie, są i weci i hodowcy. Tutaj raczej zwykli posiadacze psów niesiedzący w temacie.:roll: Quote
anovi Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Glutofia napisał(a):Witam Mam pytanie czy jest tutaj ktos kto miał doga z rakiem kosci, mam kilka pytan dotyczacych tego przykrego tematu, niestety i mnie to nieszczęscie dopadło. Czy pies o takich gabarytach jest w stanie poradzic sobie bez przedniej konczyny? Słyszałam ze jak sie to cholerstwo uaktywni i zacznie rosnąć to juz leci to błyskawicznie, mam nadzieje ze nie jest to prawda... bede wdzięczna za wszelkie sugestie odnosnie postepowania i pielegnacji psa z takim schorzeniem oczywiscie jestesmy pod opieką weterynarza ale rady hodowców sa bezcenne czasami pozdrawiam Glutofia - ja znam osobę która kiedyś (dawno temu) miała doga z tą przypadłością... Odezwij sie do mnie na maila primonogero@interia.pl postaram się skontaktować Cię z Tą osobą... Może będzie coś mogła Ci doradzić :( Ja osobiście jestem w tym temacie zielona... Quote
Recommended Posts