Russelka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mieszkasz w okolicach 3- MIASTA?! Poznaj historię Szczęściary... "Mój Pan mnie wyrzucił. Może nie jestem taka, jaką sobie wymarzył? Może wyjechał na wakacje? A może po prostu mu się znudziłam? Długo siedziałam sama pod śmietnikiem na gdańskim osiedlu. Orunia? Hm... Taka głodna, smutna... Byłam sama, taka bezradna. Skamlałam. Tak bardzo chciałam wrócić do domu! Dlaczego mnie zostawiłeś?! Czy na prawdę nie zasługuję na normalny dom? Ludzie mnie odganiali, nie byli mili... Ktoś przyszedł. Zawołał mnie i nakarmił. To była młoda dziewczyna, niestety nie może mnie zatrzymać. Dała mi chwilowe poczucie bezpieczeństwa, ciepły dotyk, którego tak unikałam- bałam się, że znowu mnie ktoś uderzy :-( Jestem spragniona uczuć! Dogaduję się z innymi psami. Kocham dzieci! Nie sprawiam większych problemów. Jak normalny szczeniak- lubię się bawić. Jedyne co nas poróżnia to fakt, że mnie czeka schronisko..." Znalazłam małą suczkę. Mix. Ma ok. 6-8 tygodni. Nie posiada jeszcze wszystkich ząbków mlecznych. Taki mały szczerbol. Będzie nieduża. łaciata, jak krówka. Oto jej zdjęcia: Postaram się o więcej. Obecnie sunia ma tym czas, ale bardzo niepewny ze względu na posiadaną już suczkę. Proszę o szybką decyzję! Ratujcie Szczęściarę! Psiak nie jest u mnie! Zdana jest na wasze dobre serca! Quote
auraa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 podnoszę malucha! Jak długo może byc u ciebie? Musisz ją poogłaszać. Quote
Russelka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Mała nie jest u mnie. Ale z tego co słyszę- nie da rady długo jej trzymać. Choćby dom tymczasowy potrzebny! Dłuższy! Quote
Russelka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Podnoszę maleństwo: Ona nie może trafić do schroniska! Quote
fizia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dodałam Ja na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=14785 Quote
Russelka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Jejku, dziekujemy! Hop malenka! Do domku! Quote
fizia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nie ma za co!!:) Dodałam jeszcze na gumtree.pl http://trojmiasto.gumtree.pl/trojmiasto/28/11390528.html Quote
Russelka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Maleńka hopaj do góry! Nikt nie chce takiej kruszynki? Szczęściara szuka domu! Inaczej czeka ją schronisko! Choćby DT! Pilnie! Quote
Russelka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Trzymajcie kciuki za Szczęściarę! Jest okazja na stały dom! :multi: Oby się udało! Quote
Russelka Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Byli chętni, no ale Marta zbyt mocno się związała ze Szczęściarą i... z domu tym czasowego przerodziła się w dom stały :multi: Szczęśliwe zakończenie :razz: Dziękujemy za pomoc! Ogłoszenia można usunąć, albo napisać że już nie ważne. Bo jeszcze mi ktoś zadzwoni :lol: Quote
Recommended Posts