Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z zaproszenia Cioci Ewci Gonzales przybywam do Cezarka :kiss_2: , cudny z niego psiaczek :loveu: 

niestety stałej dać nie mogę bo mam już 20-tkę deklarowiczów (w tym dwóch Cezarków ) i finansowo ciężko :lookarou: bo ciągle tylu potrzebujących, skromne 20 zł wpłaciłam dla maluszka :calus: , jeżeli by się przydał to mogę pakiet 30 ogłoszeń zaoferować  :kiss_2:

trzymam kciuki za domek  :calus:

• Upvote 1
Posted

zagladam i ja na wateczek biednulek sliczna mordeczka

jak z opgloszeniami psiaka?

jakby co moge dolozyc sie i do ogloszen

ze stala deklaracja moze byc problem bo sama mam troche deklarowiczow ktore maja marne szanse adopcyjne ale jakby co bede pamietac o psiaku w pierwszej kolejnosci

jakby co chetnie wespre fantami na bazarek tylko ktoras z cioci musialby zorganizowac

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 31 październik wynosił -1568,70 zł

Wpłaty:
+50,70 zł monikapf
+20 zł Dorcia2 (bazarek)
+10 zł milagros19853201 (bazarek)
+15 zł ewa_gonzales (bazarek)
+100 zł jess
+70 zł Ewa K. (bazarek)
Razem: -1303 zł

Koszty na listopad:
-450 zł hotelowanie

-1303 zł - 450 zł = -1753 zł
Stan konta na 30 lisopad wynosi -1753 zł.

Posted

Straszny dług :lookarou:   Trzeba więcej cioteczek pozapraszać. Jak się ogarnę to zrobię kolejny bazarek dla Cezarka, z aktualnego uzbierał się ładny grosz ale w tej sytuacji to kropla w morzu... :(

Podeślij mi nr konta to jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty to przeleję kasiorkę.

Posted

Straszny dług :lookarou:   Trzeba więcej cioteczek pozapraszać. Jak się ogarnę to zrobię kolejny bazarek dla Cezarka, z aktualnego uzbierał się ładny grosz ale w tej sytuacji to kropla w morzu... :(

Podeślij mi nr konta to jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty to przeleję kasiorkę.

jakby co zawsze mozna kolejny bazarunio zrobic

dla cezarka i jeszcze ewentualnie kolejnej psinki w potrzebie

ja zbieram dalej fanty

zagladam tez doi cezarka

ps ciocia konto w pierwszych postach

Posted

Cezarku zaglądam kochany cudny :calus:

ciociunia watek cezarka byl rozsylany bo kojarze ze na poprzednim bazarku to od cioci dostaLAM  namiar na wateczek i bazarrro cioci angeliki
?

ewentualnie mozna dalej albo raz jeszcze rozeslac?

zal psiaka i kurcze taka tu cisza

Posted

Ja niestety nie umiem robić banerków... Jutro chyba wystawię kolejny bazarek ogłoszeniowy i pomyślę nad jakimiś fantami. W tym miesiącu mam nadzieję już będziemy na plusie z finansami...

Posted

Właśnie przelałam na konto Murki (z drugiego postu) 255 zł z bazarku. Proszę o potwierdzenie na bazarku jak dotrze kasiorka. Dziękuję pięknie za udział i pomoc na bazarze, bez Was by mi się nic nie udało :loveu:

Posted

Właśnie przelałam na konto Murki (z drugiego postu) 255 zł z bazarku. Proszę o potwierdzenie na bazarku jak dotrze kasiorka. Dziękuję pięknie za udział i pomoc na bazarze, bez Was by mi się nic nie udało :loveu:

Wpłata doszła; proszę o link do bazarku to potwierdzę :)