Mary&Shena Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Łoł, nie jest jej zimno? Aż dziwne że jeszcze nie obrosła ;) Podziwiam mimikę buldożka :D Quote
Wilczocha Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Ona się sypnęła po sterylizacji a miała ją we wrześniu. No i tak czekam, aż ponownie zacznie obrastać. Nie wygląda by było jej zimno, biega, skacze, nie zauważyłam by się trzęsła czy coś. Według moich obliczeń powinna obrosnąć w styczniu. Zobaczymy :) Quote
Wilczocha Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Szanti po kąpieli :) Czyściutka na święta ;) Quote
Wilczocha Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 No nareszcie udało mi się wejść na dogomanie, ciągle nie działało. Zdjęcia ze świątecznego urlopu. :) Powiedzcie mi, że chodź trochę zapuściła tego futerka bo ja kompletnie tego nie widzę :P Szanti była w moich rodzinnych stronach na Kaszubach w Bytowie :) Tutaj przy choince z psem brata. A takie miała przygotowane spanko :) Tutaj moje 2 skarby razem zasnęły :) A tutaj ja i popołudniowe leżakowanie ;) Quote
Wilczocha Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 A tutaj świąteczny prezencik :P Wybraliśmy się także nad morze w odwiedziny Shili ( samoyed użytkownika Bakus ) :) Quote
Wilczocha Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Spotkaliśmy także groźnego wilka, ale Szanti dzielnie mnie broniła :P Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ile ludzi wybrało się na spacer, łał :) Uwielbiam Twoją sucz :) Quote
Wilczocha Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Dzięki ;) Szanti jest przekochana. To jest pierwszy tak wspaniały pies jaki mi się w życiu trafił :) Quote
Paulina94 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Hahaha :D Collie- zwierzak dla tych co nie mogą się zdecydować czy wybrać psa czy kota :D Quote
Wilczocha Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Spóźniony filmik z wycieczki nad morze :) Quote
Collakowa Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Chciałaś kiedyś zobaczyć Sary portki (po sterylce ogólnie cała sierść) Zapomniałam o zdęciu portek więc łąp teraz: Przed zimą też miała taką, a nawet gęstsze, gdyż zaczęła mi linieć już. Sterylka była 13 maja 2015 Jeżeli chcesz podejrzeć jeszcze, jaką ma aktualnie sierść, to w naszej galerii są świeże fotki :) Quote
Mary&Shena Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 O 4.01.2016o09:15, Wilczocha napisał: ECHHH i jak ja mam nie marzyć cały czas o nowych rzeczach, które można kupić, jak nawet Juliusy mnie kuszą przez takie zdjęcia, mimo, że jak dotąd do mnie nie przemawiały... Shanti ZAWODOWA MODELKA! :D Quote
Wilczocha Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 No Juliusy są super. Bardzo fajnie się ją prowadzi w tych szelkach a w razie czego można szybko chwycić psa bo mają fajna rączkę. Szanti ma 3 różne szelki i prowadzę ją raz na tych raz na innych :P Szanti i jej psie znajomości :) Quote
Wilczocha Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 A ja nie mówiłam, że Szanti 15 czerwca skończyła 2 lata ;) Jak ten czas leci. Kochane z niej psisko bardzo. Quote
Recommended Posts