Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabieg odbył się wczoraj o 18:20 i trwał półtora godziny. Potem jeszcze 40 min trwało wybudzanie.

Szwy dostała rozpuszczalne co mnie zaskoczyło. Weterynarz powiedział, że za 3 dni może już biegać, ale ja jej dam jednak trochę więcej czasu.

RHCexbE.jpg

SZ2mtr9.jpg

YS02Pvs.jpg

ljytehV.jpg

Posted

Dzisiaj już jest ok. Chcę się bawić, ma energie. Ale wokoło rany i na całym brzuchu powstają czerwone plamy. Albo to jakaś reakcja alergiczna, albo podrażnienie po goleniu.

• 2 weeks later...
Posted

I jak brzunio Szanti?

Rzeczywiście chudzinka z niej :D ale kurcze - wyliniała Szanti to dalej sunia z pięknym futrem - wyliniała Rita to katastrofa, własnego psa nie poznaje :D

Posted

Szanti doszła do pełni sił i już może bawić się z pieskami, szaleć, biegać i tak dalej.
Szwy już zniknęły bo były rozpuszczalne, ranka ładnie się zrosła, trochę strupki jeszcze pozostały, ale już powoli odpadają. Troszeczkę mi wyszczuplała po tym wszystkim to jesteśmy na etapie nabrania masy :P

vDIiAsw.jpg

cQr0UVt.jpg

T4TrcsO.jpg

saOK0Yl.jpg

Posted

Uwielbiam Twoje hobby :D A Szanti dzięki temu jest zsocjalizowana na 100% :D

Posted

Tak w ogóle się tego nie boi, cieszy się do nas, skacze na nas :D

Uwielbia też nowe miejsca, pomieszczenia, jakieś skarpy, wszędzie musi się tam dostać pierwsza, wskoczyć pierwsza jak na zdjęciu przedostatnim :P

Albo idziemy w gości, ona nigdy tam nie była a pcha się pierwsza, zawsze wie które drzwi i w ogóle musi być w centrum uwagi xD

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...