Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowa ...zaś wlazłaś wtedy co i ja....:eviltong:

torbaczku w górę ...

po czym poznałaś że to ja:roll: :roll: byłam tu inkognito....
nie mogłam sie oprzeć.... ciekawość mnie zżarła czy są jakieś nowe wieści :cool1:

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
po czym poznałaś że to ja:roll: :roll: byłam tu inkognito....
nie mogłam sie oprzeć.... ciekawość mnie zżarła czy są jakieś nowe wieści :cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:intuicja mła koffana ....intuicja...idem se za głosem muska:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu cisza ...olaboga jaka cisza:shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:hmmmm: ciotka Łolaboga jeszcze nie dotarła........
o to hopkamy ....

dotarła :p

witaj Bajeczko- pokazuj sie wszystkim śliczności :loveu:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ano,kochane dziś o 12.00 przyjeżdża rodzinka zobaczyć Bajuchnę na żywo i pogadamy;)

ojojoj!!! łomatulu... to ja zaciskam kciukasy we wszystkich kończynach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ano,kochane dziś o 12.00 przyjeżdża rodzinka zobaczyć Bajuchnę na żywo i pogadamy;)
:razz:ło ranyśku ...łolaboga ....i co ciotko Marchewkowa:cool1:

Posted

łolaboga,łolaboga.....mozna zmienic tytuł na:BAJECZKA W NOWYM DOMU W WODZISŁAWIU!:multi: :multi: :multi:

Młode małżeństwo przyjechało i się zdecydowali,pani nie pracuje,więc Bajucha będzie miała kogo podgryzać przez cały dzień;) ,mam umowę adopcyjną,państwo zgodzili się na wizytę poadopcyjną,w celu sprawdzenia jak się miewa psiak,muszę o to poprosić Sylę00,bo ona jest z Wodzisławia;) ;) ;)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
łolaboga,łolaboga.....mozna zmienic tytuł na:BAJECZKA W NOWYM DOMU W WODZISŁAWIU!:multi: :multi: :multi:

Młode małżeństwo przyjechało i się zdecydowali,pani nie pracuje,więc Bajucha będzie miała kogo podgryzać przez cały dzień;) ,mam umowę adopcyjną,państwo zgodzili się na wizytę poadopcyjną,w celu sprawdzenia jak się miewa psiak,muszę o to poprosić Sylę00,bo ona jest z Wodzisławia;) ;) ;)
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cioteczka Marchewkowa .......superooooooooooo:multi::multi::multi:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

ŁOLABOGA!!!!!!!! jak zajefajnie!!!!! do Wodzisławia to i my Marchewa mogymy sie wybrać kiedyś ;)
alem sie ciesze.... chyba dziś se machne browarka:oops:
:laola:

Posted

clockwork napisał(a):
ŁOLABOGA!!!!!!!! jak zajefajnie!!!!! do Wodzisławia to i my Marchewa mogymy sie wybrać kiedyś ;)
alem sie ciesze.... chyba dziś se machne browarka:oops:
:laola:
;)..oć na likier....

Posted

A po mni eto kto "OĆ" ???? Ja też kcem ....
No strasznie się cieszę..., trochę sie dzisiaj na rybach upodlę i pewnie obale w krzaki.
No i więcej mi tu nie mówić, że warsiawskie biadolenie nie przynosi szczęścia. Ja se ten zwyczaj chyba opatetuje....i za grube piniendze będę opylać...

Posted

Fusica napisał(a):
A po mni eto kto "OĆ" ???? Ja też kcem ....
No strasznie się cieszę..., trochę sie dzisiaj na rybach upodlę i pewnie obale w krzaki.
No i więcej mi tu nie mówić, że warsiawskie biadolenie nie przynosi szczęścia. Ja se ten zwyczaj chyba opatetuje....i za grube piniendze będę opylać...

MARCHEWA napisał(a):
a czy wy cioteczki jedziecie juto na mega imprezę do Wandul dla dogo-świrusów?

OĆ fusica na ślunsk... na likierka :multi::multi:
jak opatentujesz to ja już nie bede biadolić :evil_lol::evil_lol:

qrde- impra dogo-świrusów a ja nic nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i mnie tam nie bedzie :placz::placz::placz:

Posted

clockwork napisał(a):
OĆ fusica na ślunsk... na likierka :multi::multi:
jak opatentujesz to ja już nie bede biadolić :evil_lol::evil_lol:

qrde- impra dogo-świrusów a ja nic nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i mnie tam nie bedzie :placz::placz::placz:

Toć ja bym pojszła tylko mnie nogi zabolom :evil_lol:
A o patent się nie przejmaj..., dostaniesz dopuszczenie...