clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowa ...zaś wlazłaś wtedy co i ja....:eviltong: torbaczku w górę ... po czym poznałaś że to ja:roll: :roll: byłam tu inkognito.... nie mogłam sie oprzeć.... ciekawość mnie zżarła czy są jakieś nowe wieści :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):po czym poznałaś że to ja:roll: :roll: byłam tu inkognito.... nie mogłam sie oprzeć.... ciekawość mnie zżarła czy są jakieś nowe wieści :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:intuicja mła koffana ....intuicja...idem se za głosem muska:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu cisza ...olaboga jaka cisza:shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :diabloti:to ja wstawie Klocusiowej odczyńmo z wątku mafijnego:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3394566&postcount=956 :evil_lol: musi pomóc.....:kciuki: Quote
Wilejkaros Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Łoooooo, jestem i ja! Bajka, do góry, Dziewczyno! Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Łoooooo, jestem i ja! Bajka, do góry, Dziewczyno!noooo...cioteczka wspomagajaca....... domeczku ...daj znać:razz: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nie no... Ja będę musiała przez was zakupić wiaderko internetu do domu. Podnoszę Bajeczkę z rana. Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :hmmmm: ciotka Łolaboga jeszcze nie dotarła........ o to hopkamy .... Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: ciotka Łolaboga jeszcze nie dotarła........ o to hopkamy .... dotarła :p witaj Bajeczko- pokazuj sie wszystkim śliczności :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cioteczko Marcheweczko....czy są jakieś wieści... moi potencjalni chętni...niestety są na wczasach ... Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ano,kochane dziś o 12.00 przyjeżdża rodzinka zobaczyć Bajuchnę na żywo i pogadamy;) Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 łomaaaatko, łojesusikuuuu, łorajusssssku. Rany zniese chyba jajo z niecierpliwości... Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 MARCHEWA napisał(a):Ano,kochane dziś o 12.00 przyjeżdża rodzinka zobaczyć Bajuchnę na żywo i pogadamy;) ojojoj!!! łomatulu... to ja zaciskam kciukasy we wszystkich kończynach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I co??? I co???? już 12.22 !!!!! Rany to napięcie mnie zabije (a posiadam aktualnie na dokładkę PMS) :sadCyber: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 MARCHEWA napisał(a):Ano,kochane dziś o 12.00 przyjeżdża rodzinka zobaczyć Bajuchnę na żywo i pogadamy;):razz:ło ranyśku ...łolaboga ....i co ciotko Marchewkowa:cool1: Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 łolaboga,łolaboga.....mozna zmienic tytuł na:BAJECZKA W NOWYM DOMU W WODZISŁAWIU!:multi: :multi: :multi: Młode małżeństwo przyjechało i się zdecydowali,pani nie pracuje,więc Bajucha będzie miała kogo podgryzać przez cały dzień;) ,mam umowę adopcyjną,państwo zgodzili się na wizytę poadopcyjną,w celu sprawdzenia jak się miewa psiak,muszę o to poprosić Sylę00,bo ona jest z Wodzisławia;) ;) ;) Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 MARCHEWA napisał(a):łolaboga,łolaboga.....mozna zmienic tytuł na:BAJECZKA W NOWYM DOMU W WODZISŁAWIU!:multi: :multi: :multi: Młode małżeństwo przyjechało i się zdecydowali,pani nie pracuje,więc Bajucha będzie miała kogo podgryzać przez cały dzień;) ,mam umowę adopcyjną,państwo zgodzili się na wizytę poadopcyjną,w celu sprawdzenia jak się miewa psiak,muszę o to poprosić Sylę00,bo ona jest z Wodzisławia;) ;) ;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cioteczka Marchewkowa .......superooooooooooo:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 MARCHEWA napisał(a):łolaboga,łolaboga.....mozna zmienic tytuł na:BAJECZKA W NOWYM DOMU W WODZISŁAWIU!:multi: :multi: :multi: Młode małżeństwo przyjechało i się zdecydowali,pani nie pracuje,więc Bajucha będzie miała kogo podgryzać przez cały dzień;) ,mam umowę adopcyjną,państwo zgodzili się na wizytę poadopcyjną,w celu sprawdzenia jak się miewa psiak,muszę o to poprosić Sylę00,bo ona jest z Wodzisławia;) ;) ;) ŁOLABOGA!!!!!!!! jak zajefajnie!!!!! do Wodzisławia to i my Marchewa mogymy sie wybrać kiedyś ;) alem sie ciesze.... chyba dziś se machne browarka:oops: :laola: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):ŁOLABOGA!!!!!!!! jak zajefajnie!!!!! do Wodzisławia to i my Marchewa mogymy sie wybrać kiedyś ;) alem sie ciesze.... chyba dziś se machne browarka:oops: :laola:;)..oć na likier.... Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)..oć na likier.... oć do mnie... ja prowadze :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):oć do mnie... ja prowadze :evil_lol::evil_lol:;)..to oć po mnie ...jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A po mni eto kto "OĆ" ???? Ja też kcem .... No strasznie się cieszę..., trochę sie dzisiaj na rybach upodlę i pewnie obale w krzaki. No i więcej mi tu nie mówić, że warsiawskie biadolenie nie przynosi szczęścia. Ja se ten zwyczaj chyba opatetuje....i za grube piniendze będę opylać... Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a czy wy cioteczki jedziecie juto na mega imprezę do Wandul dla dogo-świrusów? Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Fusica napisał(a):A po mni eto kto "OĆ" ???? Ja też kcem .... No strasznie się cieszę..., trochę sie dzisiaj na rybach upodlę i pewnie obale w krzaki. No i więcej mi tu nie mówić, że warsiawskie biadolenie nie przynosi szczęścia. Ja se ten zwyczaj chyba opatetuje....i za grube piniendze będę opylać... MARCHEWA napisał(a):a czy wy cioteczki jedziecie juto na mega imprezę do Wandul dla dogo-świrusów? OĆ fusica na ślunsk... na likierka :multi::multi: jak opatentujesz to ja już nie bede biadolić :evil_lol::evil_lol: qrde- impra dogo-świrusów a ja nic nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i mnie tam nie bedzie :placz::placz::placz: Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tutaj Wandul zaprasza: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6214160&posted=1#post6214160 ja czekam na info od Syli,czy jedzie,bo bym sie z nią zabrała...no chyba,że ciotka clockwork też pojadzie:evil_lol: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):OĆ fusica na ślunsk... na likierka :multi::multi: jak opatentujesz to ja już nie bede biadolić :evil_lol::evil_lol: qrde- impra dogo-świrusów a ja nic nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i mnie tam nie bedzie :placz::placz::placz: Toć ja bym pojszła tylko mnie nogi zabolom :evil_lol: A o patent się nie przejmaj..., dostaniesz dopuszczenie... Quote
Recommended Posts