Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARCHEWA napisał(a):

tak słodko śpię:loveu: :loveu: :loveu:
:loveu:cudeńko...wcale się nie dziwie ,że cioteczka Magda tak się szykuje na odwiedzinki;)

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samturia napisał(a):
taaa... a ogłoszenia były notorycznie zrywane :mad:... ledwo porozwieszałam.. za godzine juz nie było :mad:

wiszą u mnie w sklepie - sztuk 2.... zagląda tu codziennie jakieś 5 milionów ludzi :roll::roll: jest szansa że ktoś ją zauważy :roll::roll:

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:cudeńko...wcale się nie dziwie ,że cioteczka Magda tak się szykuje na odwiedzinki;)

sie wybiera sie wybiera... i coś jej nie wychodzi :oops::oops:

Posted

clockwork napisał(a):
wiszą u mnie w sklepie - sztuk 2.... zagląda tu codziennie jakieś 5 milionów ludzi :roll::roll: jest szansa że ktoś ją zauważy :roll::roll:

sie wybiera sie wybiera... i coś jej nie wychodzi :oops::oops:
;)do wieczorka ma czas

Posted

dziewczyny kochane, do 6 sierpnia jest prawie miesiąc, to dużo czasu. Trzeba ją dać na Allegro koniecznie, znajdzie domek szybko, śliczna jest. Napiszcie w tytule, że Allegro potrzebne.
Ja nie mam jak wystawić bo nie mam konta, a mój osobisty "Allegrowicz" :loveu: jest chwilowo bez neta.

Posted

No,do mnie to jakieś same:stupid: piszą,a oto przykład:
Witam...

Mama się pyta czy koniecznie musi przychodzić, ponieważ babcia jutro ma urodziny i mama piecze ciasta. I czy niemogłabym sama z kuzynką przyjść..
Ten piesek napewno bd miał się dobrze u babci.. A dla mnie to ważne bo
chcę tego pieska dać babci na urodziny i napewno będzie bardzo zadowolona , ponieważ uwielbia kundelki i ten piesek jest strasznie podobny do jej byłego pieska.. Niestety jej piesek zdechł.

Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Bez komentarza......:shake:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
No,do mnie to jakieś same:stupid: piszą,a oto przykład:
Witam...

Mama się pyta czy koniecznie musi przychodzić, ponieważ babcia jutro ma urodziny i mama piecze ciasta. I czy niemogłabym sama z kuzynką przyjść..
Ten piesek napewno bd miał się dobrze u babci.. A dla mnie to ważne bo
chcę tego pieska dać babci na urodziny i napewno będzie bardzo zadowolona , ponieważ uwielbia kundelki i ten piesek jest strasznie podobny do jej byłego pieska.. Niestety jej piesek zdechł.

Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Bez komentarza......:shake:

buuhahaaha ....
no.... ona chce dać tego pieska babci- nie bądź taka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie ważne czy babcia marzy o piesku-liczy sie fakt że wnuczka marzy o takim prezencie dla babci :mad:

NIE ODDAWAĆ!!!! mój sąsiad-starszy pan dostał szczeniaka od córki żeby nie czuł sie samotny- szczeniak całe zimne zimowo- wiosenne dni spędzał na balkonie- po dwóch tygodniach pieska już nie było.... nie mam pojęcia gdzie trafił :placz:
:placz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Jutro małą odrobaczę,dzięki za tabletkę;)

nooo... ta tableta większa od naszej kangurzyczki.... starczy na jakieś 10 takich psów - znosi kolejne?? :cool3::cool3:

Posted

clockwork napisał(a):

nooo... ta tableta większa od naszej kangurzyczki.... starczy na jakieś 10 takich psów - znosi kolejne?? :cool3::cool3:
:oops:bo tableta była na 10 kilosów.......o masz ....planujecia jeszcze jakieś kangurki:crazyeye:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
bo tableta była na 10 kilosów.......o masz ....planujecia jeszcze jakieś kangurki:crazyeye:

no my nie.. ale życie bywa okrutne- szczególnie dla bezbronnych piesów :-(

a koale to też torbacze- nie?? to mała to taka koalicja
:oops:

Posted

clockwork napisał(a):
no my nie.. ale życie bywa okrutne- szczególnie dla bezbronnych piesów :-(

a koale to też torbacze- nie?? to mała to taka koalicja
:oops:
ooo koale to torbacze...
oj fakt ...oby więcej takich maleństw nie było samotnych....

Posted

A ja byłam w Jastrzębiu! Na meczu siatkówki Jastrzębie-Borynia (tak się wtedy nazywali) z Mostostalem-Azoty. Jastrzębie zdobyło brąz, a Mosto złoto w lidze. Nawet miałam niezłe układy z kibicami od Was... Hehehe. Borynia grała wtedy w takiej śmiesznej hali. To były siatkarskie czasy (2001-2004).
Zdjęcie z Bajeczki z kotem cudne! Dlaczego ten mój wycior nie chce się bawić z psami?

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ja byłam w Jastrzębiu! Na meczu siatkówki Jastrzębie-Borynia (tak się wtedy nazywali) z Mostostalem-Azoty. Jastrzębie zdobyło brąz, a Mosto złoto w lidze. Nawet miałam niezłe układy z kibicami od Was... Hehehe. Borynia grała wtedy w takiej śmiesznej hali. To były siatkarskie czasy (2001-2004).
Zdjęcie z Bajeczki z kotem cudne! Dlaczego ten mój wycior nie chce się bawić z psami?

o matko... mówisz o czasach kiedy żyły dinozaury i dziewice :evil_lol::evil_lol:Jastrzębie-Borynia :roll::roll:

chcialam więcej kocio-bajkowych zdjęc cyknąc ale ten kicia jak tornado- pojawia sie i znika... szkody pozostawiając..

Fajny ten marchewkowy dom wariatów :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ciotka klok,
no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci.
Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;)
W górę, Księżniczko!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ciotka klok,
no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci.
Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;)
W górę, Księżniczko!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bajka w górę..................

Posted

A Bajka od rana szaleje jak po litrze;) ,muszę poszukać kota,to da jej wycisk:evil_lol: ,chyba jest głodna,ale dostała tablętę,więc jeszcze 3 godzinki musi pocierpieć.

Posted

Ufffff.... Ale żeście Ciotki od wczoraj naprodukowały...:-o
Widze, że i Wilejkaros tu przygnało... Cześć ciotka.
Podnoszę malutką Bajeczkę z rańca.