Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 MARCHEWA napisał(a): tak słodko śpię:loveu: :loveu: :loveu::loveu:cudeńko...wcale się nie dziwie ,że cioteczka Magda tak się szykuje na odwiedzinki;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Samturia napisał(a):taaa... a ogłoszenia były notorycznie zrywane :mad:... ledwo porozwieszałam.. za godzine juz nie było :mad: wiszą u mnie w sklepie - sztuk 2.... zagląda tu codziennie jakieś 5 milionów ludzi :roll::roll: jest szansa że ktoś ją zauważy :roll::roll: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:cudeńko...wcale się nie dziwie ,że cioteczka Magda tak się szykuje na odwiedzinki;) sie wybiera sie wybiera... i coś jej nie wychodzi :oops::oops: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):wiszą u mnie w sklepie - sztuk 2.... zagląda tu codziennie jakieś 5 milionów ludzi :roll::roll: jest szansa że ktoś ją zauważy :roll::roll: sie wybiera sie wybiera... i coś jej nie wychodzi :oops::oops:;)do wieczorka ma czas Quote
MARCHEWA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ale mam fajną,duuużą koleżankę: a teraz to niech sobie pada: ale mięciachna trawka: Quote
kingilka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ALe cuuudna!:loveu: Pytałam mamę o tymczas , ale sie nie zgodziła... Quote
Tigraa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 dziewczyny kochane, do 6 sierpnia jest prawie miesiąc, to dużo czasu. Trzeba ją dać na Allegro koniecznie, znajdzie domek szybko, śliczna jest. Napiszcie w tytule, że Allegro potrzebne. Ja nie mam jak wystawić bo nie mam konta, a mój osobisty "Allegrowicz" :loveu: jest chwilowo bez neta. Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 zawiozłam Marchewie dary od dobrych cioteczek- AlicjiR, Samturii... w zamian przywiozłam Wam foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Magda jak bedziesz kiedyś jechać to ci podrzuce zaraz tą karme od Shanti... ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi:cudeńko ...pnij się w górę ... ludki pytają o Bajeczkę ...może cos ruszy;) Quote
MARCHEWA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No,do mnie to jakieś same:stupid: piszą,a oto przykład: Witam... Mama się pyta czy koniecznie musi przychodzić, ponieważ babcia jutro ma urodziny i mama piecze ciasta. I czy niemogłabym sama z kuzynką przyjść.. Ten piesek napewno bd miał się dobrze u babci.. A dla mnie to ważne bo chcę tego pieska dać babci na urodziny i napewno będzie bardzo zadowolona , ponieważ uwielbia kundelki i ten piesek jest strasznie podobny do jej byłego pieska.. Niestety jej piesek zdechł. Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź. Bez komentarza......:shake: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 MARCHEWA napisał(a):No,do mnie to jakieś same:stupid: piszą,a oto przykład: Witam... Mama się pyta czy koniecznie musi przychodzić, ponieważ babcia jutro ma urodziny i mama piecze ciasta. I czy niemogłabym sama z kuzynką przyjść.. Ten piesek napewno bd miał się dobrze u babci.. A dla mnie to ważne bo chcę tego pieska dać babci na urodziny i napewno będzie bardzo zadowolona , ponieważ uwielbia kundelki i ten piesek jest strasznie podobny do jej byłego pieska.. Niestety jej piesek zdechł. Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź. Bez komentarza......:shake: buuhahaaha .... no.... ona chce dać tego pieska babci- nie bądź taka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ważne czy babcia marzy o piesku-liczy sie fakt że wnuczka marzy o takim prezencie dla babci :mad: NIE ODDAWAĆ!!!! mój sąsiad-starszy pan dostał szczeniaka od córki żeby nie czuł sie samotny- szczeniak całe zimne zimowo- wiosenne dni spędzał na balkonie- po dwóch tygodniach pieska już nie było.... nie mam pojęcia gdzie trafił :placz::placz: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 MARCHEWA napisał(a):Jutro małą odrobaczę,dzięki za tabletkę;) nooo... ta tableta większa od naszej kangurzyczki.... starczy na jakieś 10 takich psów - znosi kolejne?? :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a): nooo... ta tableta większa od naszej kangurzyczki.... starczy na jakieś 10 takich psów - znosi kolejne?? :cool3::cool3::oops:bo tableta była na 10 kilosów.......o masz ....planujecia jeszcze jakieś kangurki:crazyeye: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):bo tableta była na 10 kilosów.......o masz ....planujecia jeszcze jakieś kangurki:crazyeye: no my nie.. ale życie bywa okrutne- szczególnie dla bezbronnych piesów :-( a koale to też torbacze- nie?? to mała to taka koalicja :oops: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):no my nie.. ale życie bywa okrutne- szczególnie dla bezbronnych piesów :-( a koale to też torbacze- nie?? to mała to taka koalicja :oops:ooo koale to torbacze... oj fakt ...oby więcej takich maleństw nie było samotnych.... Quote
Wilejkaros Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ja byłam w Jastrzębiu! Na meczu siatkówki Jastrzębie-Borynia (tak się wtedy nazywali) z Mostostalem-Azoty. Jastrzębie zdobyło brąz, a Mosto złoto w lidze. Nawet miałam niezłe układy z kibicami od Was... Hehehe. Borynia grała wtedy w takiej śmiesznej hali. To były siatkarskie czasy (2001-2004). Zdjęcie z Bajeczki z kotem cudne! Dlaczego ten mój wycior nie chce się bawić z psami? Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja byłam w Jastrzębiu! Na meczu siatkówki Jastrzębie-Borynia (tak się wtedy nazywali) z Mostostalem-Azoty. Jastrzębie zdobyło brąz, a Mosto złoto w lidze. Nawet miałam niezłe układy z kibicami od Was... Hehehe. Borynia grała wtedy w takiej śmiesznej hali. To były siatkarskie czasy (2001-2004). Zdjęcie z Bajeczki z kotem cudne! Dlaczego ten mój wycior nie chce się bawić z psami? o matko... mówisz o czasach kiedy żyły dinozaury i dziewice :evil_lol::evil_lol:Jastrzębie-Borynia :roll::roll: chcialam więcej kocio-bajkowych zdjęc cyknąc ale ten kicia jak tornado- pojawia sie i znika... szkody pozostawiając.. Fajny ten marchewkowy dom wariatów :loveu::loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ciotka klok, no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci. Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;) W górę, Księżniczko! Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ciotka klok, no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci. Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;) W górę, Księżniczko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bajka w górę.................. Quote
MARCHEWA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A Bajka od rana szaleje jak po litrze;) ,muszę poszukać kota,to da jej wycisk:evil_lol: ,chyba jest głodna,ale dostała tablętę,więc jeszcze 3 godzinki musi pocierpieć. Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ufffff.... Ale żeście Ciotki od wczoraj naprodukowały...:-o Widze, że i Wilejkaros tu przygnało... Cześć ciotka. Podnoszę malutką Bajeczkę z rańca. Quote
kingilka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Podnoszę, malusią sunię z rańca, tak jak Fusica! Hopaj, może będziesz miała domek stały?? :cool3: Quote
Recommended Posts