Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjo dziękuję za odwiedzinki bloga!!POwiem ci ze sa chwile ze szybko mozna mnie wyprowadzic z równowagi a sa dni w ktorych niezwracam na nic uwagi!!A dzisiaj mam dzień w ktorym jestem podatna na nerwy i to bardzo szybko.A to wszystko ta pogoda........
Kurcze pytam wszystkich o sunię ale jak narazie niema chętnych.......Mam nadzieje ze ta mama z córeczka ją wezmą!!!

Posted

basienka22 napisał(a):
Alicjo dziękuję za odwiedzinki bloga!!POwiem ci ze sa chwile ze szybko mozna mnie wyprowadzic z równowagi a sa dni w ktorych niezwracam na nic uwagi!!A dzisiaj mam dzień w ktorym jestem podatna na nerwy i to bardzo szybko.A to wszystko ta pogoda........
Kurcze pytam wszystkich o sunię ale jak narazie niema chętnych.......Mam nadzieje ze ta mama z córeczka ją wezmą!!!
;)życie przed Tobą ......a ludzi różnych spotkasz na swej drodze.
Ja jutro zaczynam pytać o domeczek u mnie w Rybolku;)..dziś spędziłam dzionek tam gdzie suńka przebywa...
Dziewczyny dzielnie drukowały ogłoszenia...Ktoś napewno pokocha maleńka Bajeczkę:loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Jak już jest ciotka clockwork i Fusica, to zaraz i domek się znajdzie. One mają szczęście do dobrych domków. ;)
;)to samo napisałam Magdzie...
Bajeczko w górę ...

Posted

Miziam Bajeczkę z rana :loveu:
Hmmm... Mam nadzieję, że się nie obrazicie Ciotki ale jeśli malutka przez dłuższy czas nie znajdzie domku na waszym terytorium, to dobrze by było przetransportować ją do wawy. Mamy u nas strasznie dużo bid ale i adopcji jest sporo. A ostatnio urodzaj na chcących szczeniory.
Nie ogłaszałam Bajki na warszawskich portalach, bo to cholerny kawał drogi. Niegdy nie byłam w Jastrzębiu (mam poważny problem z odmianą tej nazwy :evil_lol: ) ale jeśli macie jakiś popularny deptak czy park, to spacerujcie z nią tam. Są wakacje, sporo turystów, może ktoś was zaczepi i zapyta o suńkę.

Posted

Fusica napisał(a):
Hmmm... Mam nadzieję, że się nie obrazicie Ciotki ale jeśli malutka przez dłuższy czas nie znajdzie domku na waszym terytorium, to dobrze by było przetransportować ją do wawy. Mamy u nas strasznie dużo bid ale i adopcji jest sporo. A ostatnio urodzaj na chcących szczeniory.
Nie ogłaszałam Bajki na warszawskich portalach, bo to cholerny kawał drogi. Niegdy nie byłam w Jastrzębiu (mam poważny problem z odmianą tej nazwy :evil_lol: ) ale jeśli macie jakiś popularny deptak czy park, to spacerujcie z nią tam. Są wakacje, sporo turystów, może ktoś was zaczepi i zapyta o suńkę.
:razz:cioteczko ...tylko że Jastrzębie Zdrój ...to uzdrowisko tylko z nazwy turystów tu nie ma to typowe śląskie blokowisko sypialnia...Napewno w temacie ogłaszania odezwą się osoby bliziutko związane z Bajeczką;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:pośpieszny ok.5 godzinek.....expresem szybciej....
....daleko niestety...:shake:

Motyla noga... Nawet jeśli ogłoszę malutką na warszawskich portalach, co zapewne spowoduje więcej zainteresowania, to co??? Czy któraś ciotka wsiądzie wtedy w pociąg i ją przywiezie??? No naprawdę... Zawsze marzyłam o domu z wielkim ogrodem a teraz zaczynam marzyć raczej o kabinie teleportacyjnej...:evil_lol:

Posted

kingilka napisał(a):
A czy sunia widzi dobrze?
Bo ma takie dziwne oczka... :evil_lol: :cool3:

:evil_lol::evil_lol: jakbyś zobaczyła te dwa wielkie lizaki od Marchewy też byś miała takie oczka :eviltong:

shanti napisał(a):
Karma będzie na jutro.
Trzymam kciuki za psinkę:kciuki:

jadę dziś do Marchewy, nie wiem o której, na pewno do południa- zdążysz podrzucić?? :cool3:

Wilejkaros napisał(a):
Jak już jest ciotka clockwork i Fusica, to zaraz i domek się znajdzie. One mają szczęście do dobrych domków. ;)

brakuje jeszcze tej zorganizowanej grupy warszawskiej- tej od biadolenia- "o matko, ojejej, olaboga :evil_lol:..." tej od mafii :evil_lol::evil_lol: domek sie znajdzie- bo suncia jest przekochana ;)

Fusica napisał(a):

jak Alicja napisała- Jastrzębie to 100 tysięczna sypialnia- miasto górników-emerytów, a większe zgrupowania ludzi to tylko w... kościele :evil_lol::evil_lol:
powiem tak... jak nie bedzie innej opcji- w co nie wierze- pojade do stolycy... ale min. na 3 dni :eviltong:

Marchewa- jak nasza mała kangurzyca- z torby wyciągnięta?? jak nocka?? jak z jedzonkiem?? umie jeść samodzielnie?? czy są zainteresowani?? :loveu::loveu:
będę u Ciebie koło południa- przekaż Brunowi :cool3::cool3:

Posted

clockwork napisał(a):
jak Alicja napisała- Jastrzębie to 100 tysięczna sypialnia- miasto górników-emerytów, a większe zgrupowania ludzi to tylko w... kościele :evil_lol::evil_lol:
powiem tak... jak nie bedzie innej opcji- w co nie wierze- pojade do stolycy... ale min. na 3 dni :eviltong:

Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca...:evil_lol:

Posted

Fusica napisał(a):
Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca...:evil_lol:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:tylko 3 dni na picie:razz:

Bajeczka w górę:multi:

Posted

Fusica napisał(a):
Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca...

eee... jak tak to wole na tydzień ;)
tylko żeby przy tym wszystkim nie zapomnieć suni oddac do adopcji
:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
eee... jak tak to wole na tydzień ;)
tylko żeby przy tym wszystkim nie zapomnieć suni oddac do adopcji :evil_lol:

Nie, nie zapomnimy... Spoko. Zorganizujemy wycieczkę, jak znajdzie się tu domek.

Posted

Fusica napisał(a):
Nie, nie zapomnimy... Spoko. Zorganizujemy wycieczkę, jak znajdzie się tu domek.

;)to szukajcie może domku przed wycieczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A Bajeczka dużo śpi,w nocy już też było lepiej;) tylko jedno budzenie na sisio:lol: je samodzielnie,ale tak jeszcze nieporadnie.Do Bruna juz nie podchodzi,bo raz na nią szczeknął,to omało nie ogłuchła:evil_lol: ,a chętnych na razie nie ma,ale jestem dobrej myśli,mamy jeszczę trochę czasu;)