Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No maleńka Bajeczko ...czas na domek :razz:......i co nadal cisza?? Quote
basienka22 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Alicjo dziękuję za odwiedzinki bloga!!POwiem ci ze sa chwile ze szybko mozna mnie wyprowadzic z równowagi a sa dni w ktorych niezwracam na nic uwagi!!A dzisiaj mam dzień w ktorym jestem podatna na nerwy i to bardzo szybko.A to wszystko ta pogoda........ Kurcze pytam wszystkich o sunię ale jak narazie niema chętnych.......Mam nadzieje ze ta mama z córeczka ją wezmą!!! Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 basienka22 napisał(a):Alicjo dziękuję za odwiedzinki bloga!!POwiem ci ze sa chwile ze szybko mozna mnie wyprowadzic z równowagi a sa dni w ktorych niezwracam na nic uwagi!!A dzisiaj mam dzień w ktorym jestem podatna na nerwy i to bardzo szybko.A to wszystko ta pogoda........ Kurcze pytam wszystkich o sunię ale jak narazie niema chętnych.......Mam nadzieje ze ta mama z córeczka ją wezmą!!!;)życie przed Tobą ......a ludzi różnych spotkasz na swej drodze. Ja jutro zaczynam pytać o domeczek u mnie w Rybolku;)..dziś spędziłam dzionek tam gdzie suńka przebywa... Dziewczyny dzielnie drukowały ogłoszenia...Ktoś napewno pokocha maleńka Bajeczkę:loveu: Quote
shanti Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Karma będzie na jutro. Trzymam kciuki za psinkę:kciuki: Quote
basienka22 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cieszę się bardzo,ze zrobiła tak a nie inaczej.Mam wielką nadzieje ze znajdzie nowy domek w ktorym niebedzie krzywdzona. Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :razz:może jutro będzie ten szczęśliwy dzionek Quote
Wilejkaros Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak już jest ciotka clockwork i Fusica, to zaraz i domek się znajdzie. One mają szczęście do dobrych domków. ;) Quote
agnes1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 HOP DO GÓRY KRUSZYNKO:loveu: MOŻE DZISIAJ SPADNIE JAKIŚ ANIOŁ I ZAOPIEKUJE SIĘ TĄ ŚLICZNOTKĄ:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wilejkaros napisał(a):Jak już jest ciotka clockwork i Fusica, to zaraz i domek się znajdzie. One mają szczęście do dobrych domków. ;);)to samo napisałam Magdzie... Bajeczko w górę ... Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Miziam Bajeczkę z rana :loveu: Hmmm... Mam nadzieję, że się nie obrazicie Ciotki ale jeśli malutka przez dłuższy czas nie znajdzie domku na waszym terytorium, to dobrze by było przetransportować ją do wawy. Mamy u nas strasznie dużo bid ale i adopcji jest sporo. A ostatnio urodzaj na chcących szczeniory. Nie ogłaszałam Bajki na warszawskich portalach, bo to cholerny kawał drogi. Niegdy nie byłam w Jastrzębiu (mam poważny problem z odmianą tej nazwy :evil_lol: ) ale jeśli macie jakiś popularny deptak czy park, to spacerujcie z nią tam. Są wakacje, sporo turystów, może ktoś was zaczepi i zapyta o suńkę. Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Miziam Bajeczkę z rana :loveu: Hmmm... Mam nadzieję, że się nie obrazicie Ciotki ale jeśli malutka przez dłuższy czas nie znajdzie domku na waszym terytorium, to dobrze by było przetransportować ją do wawy. Mamy u nas strasznie dużo bid ale i adopcji jest sporo. A ostatnio urodzaj na chcących szczeniory. Nie ogłaszałam Bajki na warszawskich portalach, bo to cholerny kawał drogi. Niegdy nie byłam w Jastrzębiu (mam poważny problem z odmianą tej nazwy :evil_lol: ) ale jeśli macie jakiś popularny deptak czy park, to spacerujcie z nią tam. Są wakacje, sporo turystów, może ktoś was zaczepi i zapyta o suńkę.:razz:cioteczko ...tylko że Jastrzębie Zdrój ...to uzdrowisko tylko z nazwy turystów tu nie ma to typowe śląskie blokowisko sypialnia...Napewno w temacie ogłaszania odezwą się osoby bliziutko związane z Bajeczką;) Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Szkoda, że mamy do siebie tak daleko...:shake: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Szkoda, że mamy do siebie tak daleko...:shake::cool3:pośpieszny ok.5 godzinek.....expresem szybciej.... ....daleko niestety...:shake: Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:pośpieszny ok.5 godzinek.....expresem szybciej.... ....daleko niestety...:shake: Motyla noga... Nawet jeśli ogłoszę malutką na warszawskich portalach, co zapewne spowoduje więcej zainteresowania, to co??? Czy któraś ciotka wsiądzie wtedy w pociąg i ją przywiezie??? No naprawdę... Zawsze marzyłam o domu z wielkim ogrodem a teraz zaczynam marzyć raczej o kabinie teleportacyjnej...:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 kingilka napisał(a):A czy sunia widzi dobrze? Bo ma takie dziwne oczka... :evil_lol: :cool3: :evil_lol::evil_lol: jakbyś zobaczyła te dwa wielkie lizaki od Marchewy też byś miała takie oczka :eviltong: shanti napisał(a):Karma będzie na jutro. Trzymam kciuki za psinkę:kciuki: jadę dziś do Marchewy, nie wiem o której, na pewno do południa- zdążysz podrzucić?? :cool3: Wilejkaros napisał(a):Jak już jest ciotka clockwork i Fusica, to zaraz i domek się znajdzie. One mają szczęście do dobrych domków. ;) brakuje jeszcze tej zorganizowanej grupy warszawskiej- tej od biadolenia- "o matko, ojejej, olaboga :evil_lol:..." tej od mafii :evil_lol::evil_lol: domek sie znajdzie- bo suncia jest przekochana ;) Fusica napisał(a):Miziam Bajeczkę z rana :loveu: Hmmm... Mam nadzieję, że się nie obrazicie Ciotki ale jeśli malutka przez dłuższy czas nie znajdzie domku na waszym terytorium, to dobrze by było przetransportować ją do wawy. Mamy u nas strasznie dużo bid ale i adopcji jest sporo. A ostatnio urodzaj na chcących szczeniory. Nie ogłaszałam Bajki na warszawskich portalach, bo to cholerny kawał drogi. Niegdy nie byłam w Jastrzębiu (mam poważny problem z odmianą tej nazwy :evil_lol: ) ale jeśli macie jakiś popularny deptak czy park, to spacerujcie z nią tam. Są wakacje, sporo turystów, może ktoś was zaczepi i zapyta o suńkę. jak Alicja napisała- Jastrzębie to 100 tysięczna sypialnia- miasto górników-emerytów, a większe zgrupowania ludzi to tylko w... kościele :evil_lol::evil_lol: powiem tak... jak nie bedzie innej opcji- w co nie wierze- pojade do stolycy... ale min. na 3 dni :eviltong: Marchewa- jak nasza mała kangurzyca- z torby wyciągnięta?? jak nocka?? jak z jedzonkiem?? umie jeść samodzielnie?? czy są zainteresowani?? :loveu::loveu: będę u Ciebie koło południa- przekaż Brunowi :cool3::cool3: Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):jak Alicja napisała- Jastrzębie to 100 tysięczna sypialnia- miasto górników-emerytów, a większe zgrupowania ludzi to tylko w... kościele :evil_lol::evil_lol: powiem tak... jak nie bedzie innej opcji- w co nie wierze- pojade do stolycy... ale min. na 3 dni :eviltong: Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca...:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca...:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:tylko 3 dni na picie:razz: Bajeczka w górę:multi: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Trzy dni to w sam raz... Jeden na picie... Drugi na picie... Trzeci na leczenie kaca... eee... jak tak to wole na tydzień ;) tylko żeby przy tym wszystkim nie zapomnieć suni oddac do adopcji :evil_lol: Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):eee... jak tak to wole na tydzień ;) tylko żeby przy tym wszystkim nie zapomnieć suni oddac do adopcji :evil_lol: Nie, nie zapomnimy... Spoko. Zorganizujemy wycieczkę, jak znajdzie się tu domek. Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Nie, nie zapomnimy... Spoko. Zorganizujemy wycieczkę, jak znajdzie się tu domek. ;)to szukajcie może domku przed wycieczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A Bajeczka dużo śpi,w nocy już też było lepiej;) tylko jedno budzenie na sisio:lol: je samodzielnie,ale tak jeszcze nieporadnie.Do Bruna juz nie podchodzi,bo raz na nią szczeknął,to omało nie ogłuchła:evil_lol: ,a chętnych na razie nie ma,ale jestem dobrej myśli,mamy jeszczę trochę czasu;) Quote
Samturia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 taaa... a ogłoszenia były notorycznie zrywane :mad:... ledwo porozwieszałam.. za godzine juz nie było :mad: Quote
Recommended Posts