Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szlag by to trafił :angryy: Co za ludzie !! :mad:
Ja nie dam rady....Ze względu na Szelme nawet własnego szczeniaka nie mogłam sobie zostawić.... No i do tego pracujemy...A Karola nie ma :placz:

Domek potrzebny dla ślicznej niuni !!!
Ile kosztuje szczepienie takiej pluskwy? Bo to chyba w/g wagi....

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam niepotrzebną smycz welurową, szampon dla psów i karmy dla szczeniąt Eukanuba i Purina (razem jakieś 30 dkg), niewiele, ale może Wam się przyda. Dorzucę się do szczepienia jak będzie trzeba. Samturia wie gdzie mnie znależć.

Posted

Dostałam info , sunia jest maleńka , śliczna i grzecznie śpi ...nie wie ile zła wokół niej ...oby go nigdy nie zaznała....a Cioteczka Marchewa ....napewno wstawi fotki Maleństwa

Posted

[quote name='desdemona']a czemu pies nie moze u zostac u wlascicieli? dziecko jest na nie uczulone?:diabloti:poczytaj od początku...
w góre maleńka
Marchewa jesteś Kochana:loveu:
info rozpuszczone ....szukamy .....tylko ....czas...

Posted

desdemonaa czemu pies nie moze u zostac u wlascicieli? dziecko jest na nie uczulone?

Niemógł u nas zostac bo po pierwsze mam roczne dziecko ktore zamęczuyło by ja na smierc,albo niedaj boze przez nieuwage uszkodziło,a po drugie my obydwoje pracojemy ,wiec niemiałby kto z nia byc,a po trzecie niestac mnie na psa.Dlatego niemogła zostac.Mała niejest uczulona na psa bo jest wychowywana z Clockworkiem wiec niema takiej opcji.Z miła chęcia bym ją zostawiła ale poprostu niemogę.........:placz: :placz: :placz:

Posted

Barbara a dlaczego ty się tłumaczysz desdemonie ......przecież to nie ty zawiniłaś ...TY URATOWAŁAŚ malutkiej życie ....a jak ktoś leń i mu się czytać od początku nie chciało i liczył na zadymę to jego strata ....NIE DAJ SIĘ ZASZCZEKAĆ

Dziewczyny ...a jak maleńka ma na imię ;)

Posted

Szkoda że maleńka od początku musiała zaznać ludzkiej głupoty:angryy: Jedno jest pewne, że miała dużo szczęścia, że trafiła w ręce dogociółek i za to wam

WIELKIE WIĘKSZE I OGROMNE DZIĘKI.

Mam nadzieję że domek sie szybciutko znajdzie i będzie tam bardzo szczęśliwa. Nie pozwólmy żeby to maleństwo trafiło do schroniska.

Posted

Marchewa :Rose: znowu niezawodna pomoc :loveu::multi::multi::multi:

a przy okazji pozwolę sobie na mały off - masz jakieś wieści od malucha który był u mnie a potem u Ciebie?? :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Psiunia jest jeszcze maleńka...Nie ma chyba 8 tyg. 5-6 najwyżej ale z foty trudno zobaczyć.
Jest sliczna :loveu:własnie też daję nie więcej jak 5 -6tygodni
Imionko ...bo tak smutno bez......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']własnie też daję nie więcej jak 5 -6tygodni
Imionko ...bo tak smutno bez......

Może Bajka? Żeby miała bajkowe życie już ? :loveu: