Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Szlag by to trafił :angryy: Co za ludzie !! :mad: Ja nie dam rady....Ze względu na Szelme nawet własnego szczeniaka nie mogłam sobie zostawić.... No i do tego pracujemy...A Karola nie ma :placz: Domek potrzebny dla ślicznej niuni !!! Ile kosztuje szczepienie takiej pluskwy? Bo to chyba w/g wagi.... Quote
shanti Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mam niepotrzebną smycz welurową, szampon dla psów i karmy dla szczeniąt Eukanuba i Purina (razem jakieś 30 dkg), niewiele, ale może Wam się przyda. Dorzucę się do szczepienia jak będzie trzeba. Samturia wie gdzie mnie znależć. Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wici rozpuszczone ....na razie cisza ...ale Maleńka w górę bo tu też może cię ktoś wypatrzy Quote
basienka22 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 BARDZO DZIĘKUJĘ MARCHEWIE ZA PRZYGARNIĘCIE SUNI DO CZAS ZNALEZIENIA JEJ DOMKU.JESTES WIELKA :buzi: :calus: JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!!:eviltong: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :razz:a teraz do dzieła ...szukamy domeczku Mała już na tymczasie...a czasu niewiele :shake: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dostałam info , sunia jest maleńka , śliczna i grzecznie śpi ...nie wie ile zła wokół niej ...oby go nigdy nie zaznała....a Cioteczka Marchewa ....napewno wstawi fotki Maleństwa Quote
desdemona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a czemu pies nie moze u zostac u wlascicieli? dziecko jest na nie uczulone? Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='desdemona']a czemu pies nie moze u zostac u wlascicieli? dziecko jest na nie uczulone?:diabloti:poczytaj od początku... w góre maleńka Marchewa jesteś Kochana:loveu: info rozpuszczone ....szukamy .....tylko ....czas... Quote
halbina Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Marchewa niezawodna, jak zwykle! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
syla00 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='MARCHEWA']a tak sunia śpi od kilku godzin:loveu: hihihi...to ulubiona pozycja mojego kota..podwoziem w górę Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mała śpi i śpi:cool3: A ogłoszenia ma na: Allegro Alegratka Jasnet Quote
basienka22 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 desdemonaa czemu pies nie moze u zostac u wlascicieli? dziecko jest na nie uczulone? Niemógł u nas zostac bo po pierwsze mam roczne dziecko ktore zamęczuyło by ja na smierc,albo niedaj boze przez nieuwage uszkodziło,a po drugie my obydwoje pracojemy ,wiec niemiałby kto z nia byc,a po trzecie niestac mnie na psa.Dlatego niemogła zostac.Mała niejest uczulona na psa bo jest wychowywana z Clockworkiem wiec niema takiej opcji.Z miła chęcia bym ją zostawiła ale poprostu niemogę.........:placz: :placz: :placz: Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Basienka,Ty i tak zrobiłaś dla małej dużo,nie zostawiłaś jej tam na targowisku,zabrałaś malutką i za to WIELKIE DZIĘKI:loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Barbara a dlaczego ty się tłumaczysz desdemonie ......przecież to nie ty zawiniłaś ...TY URATOWAŁAŚ malutkiej życie ....a jak ktoś leń i mu się czytać od początku nie chciało i liczył na zadymę to jego strata ....NIE DAJ SIĘ ZASZCZEKAĆ Dziewczyny ...a jak maleńka ma na imię ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ...skoro Maleńka śpi :loveu:to pocichutku na 1 stronkę............ Domek potrzebny ... Quote
agnes1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Szkoda że maleńka od początku musiała zaznać ludzkiej głupoty:angryy: Jedno jest pewne, że miała dużo szczęścia, że trafiła w ręce dogociółek i za to wam WIELKIE WIĘKSZE I OGROMNE DZIĘKI. Mam nadzieję że domek sie szybciutko znajdzie i będzie tam bardzo szczęśliwa. Nie pozwólmy żeby to maleństwo trafiło do schroniska. Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Marchewa :Rose: znowu niezawodna pomoc :loveu::multi::multi::multi: a przy okazji pozwolę sobie na mały off - masz jakieś wieści od malucha który był u mnie a potem u Ciebie?? :razz: Quote
Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Psiunia jest jeszcze maleńka...Nie ma chyba 8 tyg. 5-6 najwyżej ale z foty trudno zobaczyć. Jest sliczna :loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Pysia']Psiunia jest jeszcze maleńka...Nie ma chyba 8 tyg. 5-6 najwyżej ale z foty trudno zobaczyć. Jest sliczna :loveu:własnie też daję nie więcej jak 5 -6tygodni Imionko ...bo tak smutno bez...... Quote
Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']własnie też daję nie więcej jak 5 -6tygodni Imionko ...bo tak smutno bez...... Może Bajka? Żeby miała bajkowe życie już ? :loveu: Quote
Recommended Posts