clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 MARCHEWA napisał(a):tutaj Wandul zaprasza: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6214160&posted=1#post6214160 ja czekam na info od Syli,czy jedzie,bo bym sie z nią zabrała...no chyba,że ciotka clockwork też pojadzie:evil_lol: ni no ciotka Klokłork nie może jechać :placz::placz: ale pozdrawiam wszystkich świrów :loveu::loveu: bede z Wami myślami :loveu: wypijta za to żeby mi sie polepszyło... z główeczką ;) Fusica napisał(a):Toć ja bym pojszła tylko mnie nogi zabolom :evil_lol: A o patent się nie przejmaj..., dostaniesz dopuszczenie... pociąg masz- Wawa-Rybnik ;) nie musisz dreptać z buta ;) czekamy z likerkem : Bajeczny sen z cokoladovou prihuti :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a): pociąg masz- Wawa-Rybnik ;) nie musisz dreptać z buta ;) czekamy z likerkem : Bajeczny sen z cokoladovou prihuti :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak ...przyjazd do Rybnika ....godz. 18.15:razz: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nie podpuszczajcie mnie lepiej..., bo będę musiała narazić mój i tak już nadwątlony związek :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Fusica napisał(a):Nie podpuszczajcie mnie lepiej..., bo będę musiała narazić mój i tak już nadwątlony związek :evil_lol:;)...rozłaki cementuja związki .....no ....:razz: Quote
Fusica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)...rozłaki cementuja związki .....no ....:razz: Wpadnę do was na bank, nie podaruje... Tylko może nie dzisiaj. Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Fusica napisał(a):Wpadnę do was na bank, nie podaruje... Tylko może nie dzisiaj. ni no dzisiaj ja ide pić pifff, i likiera .... i inne świństwa których nie cierpie :roll::roll: i nie mogłabym cie odebrać z dworca ale w razie czego ślunskie drzwi stoją otworem :multi::multi: bo ja jak byłam we stolycy nie dałam rady spiknąć sie z Wami :placz::placz: Quote
basienka22 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 JUPI BAJKA W NOWYM DOMU!!BARDZO WAM DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA ZNALEzIENIE JEJ DOMU.A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE MADZI I MARCHEWIE!!!JESTEM WAM WDZIĘCZNA DO KOŃCA ZYCIA!! Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 basienka22 napisał(a):JUPI BAJKA W NOWYM DOMU!!BARDZO WAM DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA ZNALEzIENIE JEJ DOMU.A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE MADZI I MARCHEWIE!!!JESTEM WAM WDZIĘCZNA DO KOŃCA ZYCIA!! postawisz browara :cool1: Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 basienka22 napisał(a):JUPI BAJKA W NOWYM DOMU!!BARDZO WAM DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA ZNALEzIENIE JEJ DOMU.A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE MADZI I MARCHEWIE!!!JESTEM WAM WDZIĘCZNA DO KOŃCA ZYCIA!! Nie ma za co dziękować,przynajmniej wesoło miałam przez te kilka dni...oj działo się,a Bajunia kochana przylepka taka,teraz cicho,smutno...buuuuuuuuu Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a): ni no dzisiaj ja ide pić pifff, i likiera .... i inne świństwa których nie cierpie :roll::roll: i nie mogłabym cie odebrać z dworca ale w razie czego ślunskie drzwi stoją otworem :multi::multi: bo ja jak byłam we stolycy nie dałam rady spiknąć sie z Wami :placz::placz: :p...domeczek dla BAJECZKI oblany ;).....i zdrówko pańciostwa i małej też ....niech im się dobrze razem żyje:multi: Quote
Wilejkaros Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ciotka Fusica, zbieraj Towarzystwo i na Żubrówkę z Colą idziemy. Hihihi. Jak Ty to wtedy zrobiłas, to nie wiem do tej pory... Łolaboga, jak to cudnie, że Bajeczka ma domek! A czy Ona Bajeczką zostanie? Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ciotka Fusica, zbieraj Towarzystwo i na Żubrówkę z Colą idziemy. Hihihi. Jak Ty to wtedy zrobiłas, to nie wiem do tej pory... Łolaboga, jak to cudnie, że Bajeczka ma domek! A czy Ona Bajeczką zostanie?:razz:my z cioteczką Clockworkową oblewałyśmy ...dosłownie:evil_lol:...bajecznym likierem:eviltong: pewno pomogły wstawki z mafijnego wąteczku;) a czy zostanie Bajeczką to się dowiemy jak cioteczka Marchewa pojedzie na odwiedzinki do Małej Quote
MARCHEWA Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;) Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='MARCHEWA']Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;) ;)czyli trzymane kciukasy :kciuki: pomogły:p Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='MARCHEWA']Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;) ŁOLABOGA!!!!!! super!!!! tera czekam na pokontolną opinię Sylwi- ale wierzę że SARKA ma sie baaaaardzo dobrze... i niech tak zostanie na wieki ;) Quote
MARCHEWA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ciekawe co u suni?Muszę napisać do Syli00 czy była na wizycie poadopcyjnej. Quote
syla00 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 MARCHEWA napisał(a):Ciekawe co u suni?Muszę napisać do Syli00 czy była na wizycie poadopcyjnej. :oops: proszę nie strzelać...już obiecuję poprawę i w przyszłym tygodniu umówię się na wizytę. Niestety mam teraz urwanie głowy. Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='syla00']:oops: proszę nie strzelać...już obiecuję poprawę i w przyszłym tygodniu umówię się na wizytę. Niestety mam teraz urwanie głowy. :razz:..nie daj się zastrzelić , bo kto mi następnym razem udzieli dobrych rad ;) Nadal szukamy tego domku dla Rudziaszka ...pamiętaj plisssss ....gdybyś znalazła 2 ;) Quote
MARCHEWA Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzisiaj zadzwoniłam do pańciów Bajeczki i właśnie odebrała zasapana pańcia,bo goniła sunię,która ukradła jej ziemniaka:evil_lol: ,powiedziała,że wszystko jest w porządku,mała rośnie i nic złego się nie dzieje,obiecała przesłać mi fotki niebawem. Ale mam nadzieję,że Syla znajdzie kiedyś chwilkę i sprawdzi osobiście czy wszystko jest ok;) Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='MARCHEWA']Dzisiaj zadzwoniłam do pańciów Bajeczki i właśnie odebrała zasapana pańcia,bo goniła sunię,która ukradła jej ziemniaka:evil_lol: ,powiedziała,że wszystko jest w porządku,mała rośnie i nic złego się nie dzieje,obiecała przesłać mi fotki niebawem. Ale mam nadzieję,że Syla znajdzie kiedyś chwilkę i sprawdzi osobiście czy wszystko jest ok;) nie no... i pani żałuje Bajeczce ziemniaczka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sylu... zajdź tam :modla::modla::modla: bo jak nie...... to ja tam pojade :cool1: Quote
syla00 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork']nie no... i pani żałuje Bajeczce ziemniaczka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sylu... zajdź tam :modla::modla::modla: bo jak nie...... to ja tam pojade :cool1: Nie, tak nie może być:mad: Biedna sunia taka wygłodzona, że za ziemniakami się ugania:mad: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='syla00']Nie, tak nie może być:mad: Biedna sunia taka wygłodzona, że za ziemniakami się ugania:mad::cool1:się nie znacie .....to ekologiczne zabawki dla pieska :eviltong: Quote
Recommended Posts