Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARCHEWA napisał(a):
tutaj Wandul zaprasza:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6214160&posted=1#post6214160

ja czekam na info od Syli,czy jedzie,bo bym sie z nią zabrała...no chyba,że ciotka clockwork też pojadzie:evil_lol:

ni no ciotka Klokłork nie może jechać :placz::placz: ale pozdrawiam wszystkich świrów :loveu::loveu: bede z Wami myślami :loveu: wypijta za to żeby mi sie polepszyło... z główeczką ;)
Fusica napisał(a):
Toć ja bym pojszła tylko mnie nogi zabolom :evil_lol:
A o patent się nie przejmaj..., dostaniesz dopuszczenie...

pociąg masz- Wawa-Rybnik ;) nie musisz dreptać z buta ;)
czekamy z likerkem : Bajeczny sen z cokoladovou prihuti :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):

pociąg masz- Wawa-Rybnik ;) nie musisz dreptać z buta ;)
czekamy z likerkem : Bajeczny sen z cokoladovou prihuti :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tak tak ...przyjazd do Rybnika ....godz. 18.15:razz:

Posted

Fusica napisał(a):
Nie podpuszczajcie mnie lepiej..., bo będę musiała narazić mój i tak już nadwątlony związek :evil_lol:
;)...rozłaki cementuja związki .....no ....:razz:

Posted

Fusica napisał(a):
Wpadnę do was na bank, nie podaruje... Tylko może nie dzisiaj.

ni no dzisiaj ja ide pić pifff, i likiera .... i inne świństwa których nie cierpie :roll::roll: i nie mogłabym cie odebrać z dworca ale
w razie czego ślunskie drzwi stoją otworem :multi::multi: bo ja jak byłam we stolycy nie dałam rady spiknąć sie z Wami :placz::placz:

Posted

basienka22 napisał(a):
JUPI BAJKA W NOWYM DOMU!!BARDZO WAM DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA ZNALEzIENIE JEJ DOMU.A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE MADZI I MARCHEWIE!!!JESTEM WAM WDZIĘCZNA DO KOŃCA ZYCIA!!

postawisz browara :cool1:

Posted

basienka22 napisał(a):
JUPI BAJKA W NOWYM DOMU!!BARDZO WAM DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA ZNALEzIENIE JEJ DOMU.A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE MADZI I MARCHEWIE!!!JESTEM WAM WDZIĘCZNA DO KOŃCA ZYCIA!!

Nie ma za co dziękować,przynajmniej wesoło miałam przez te kilka dni...oj działo się,a Bajunia kochana przylepka taka,teraz cicho,smutno...buuuuuuuuu

Posted

clockwork napisał(a):

ni no dzisiaj ja ide pić pifff, i likiera .... i inne świństwa których nie cierpie :roll::roll: i nie mogłabym cie odebrać z dworca ale
w razie czego ślunskie drzwi stoją otworem :multi::multi: bo ja jak byłam we stolycy nie dałam rady spiknąć sie z Wami :placz::placz:
:p...domeczek dla BAJECZKI oblany ;).....i zdrówko pańciostwa i małej też ....niech im się dobrze razem żyje:multi:

Posted

Ciotka Fusica,
zbieraj Towarzystwo i na Żubrówkę z Colą idziemy. Hihihi. Jak Ty to wtedy zrobiłas, to nie wiem do tej pory... Łolaboga, jak to cudnie, że Bajeczka ma domek! A czy Ona Bajeczką zostanie?

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ciotka Fusica,
zbieraj Towarzystwo i na Żubrówkę z Colą idziemy. Hihihi. Jak Ty to wtedy zrobiłas, to nie wiem do tej pory... Łolaboga, jak to cudnie, że Bajeczka ma domek! A czy Ona Bajeczką zostanie?:razz:my z cioteczką Clockworkową oblewałyśmy ...dosłownie:evil_lol:...bajecznym likierem:eviltong:

pewno pomogły wstawki z mafijnego wąteczku;)
a czy zostanie Bajeczką to się dowiemy jak cioteczka Marchewa pojedzie na odwiedzinki do Małej

Posted

Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;)
;)czyli trzymane kciukasy :kciuki: pomogły:p

Posted

[quote name='MARCHEWA']Wczoraj dzwoniłam do domku Bajki,a teraz SARY,bo takie imię jej dali nowi pańciowie;) i wszystko jest ok:multi: .Za 2 tyg.Syla00 pojedzie tam na wizytę poadopcyjną,tak dla pewności;)

ŁOLABOGA!!!!!! super!!!!

tera czekam na pokontolną opinię Sylwi- ale wierzę że SARKA ma sie baaaaardzo dobrze... i niech tak zostanie na wieki ;)

• 4 weeks later...
Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ciekawe co u suni?Muszę napisać do Syli00 czy była na wizycie poadopcyjnej.

:oops: proszę nie strzelać...już obiecuję poprawę i w przyszłym tygodniu umówię się na wizytę. Niestety mam teraz urwanie głowy.

Posted

[quote name='syla00']:oops: proszę nie strzelać...już obiecuję poprawę i w przyszłym tygodniu umówię się na wizytę. Niestety mam teraz urwanie głowy.
:razz:..nie daj się zastrzelić , bo kto mi następnym razem udzieli dobrych rad ;)

Nadal szukamy tego domku dla Rudziaszka ...pamiętaj plisssss ....gdybyś znalazła 2 ;)

Posted

Dzisiaj zadzwoniłam do pańciów Bajeczki i właśnie odebrała zasapana pańcia,bo goniła sunię,która ukradła jej ziemniaka:evil_lol: ,powiedziała,że wszystko jest w porządku,mała rośnie i nic złego się nie dzieje,obiecała przesłać mi fotki niebawem.
Ale mam nadzieję,że Syla znajdzie kiedyś chwilkę i sprawdzi osobiście czy wszystko jest ok;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dzisiaj zadzwoniłam do pańciów Bajeczki i właśnie odebrała zasapana pańcia,bo goniła sunię,która ukradła jej ziemniaka:evil_lol: ,powiedziała,że wszystko jest w porządku,mała rośnie i nic złego się nie dzieje,obiecała przesłać mi fotki niebawem.
Ale mam nadzieję,że Syla znajdzie kiedyś chwilkę i sprawdzi osobiście czy wszystko jest ok;)

nie no... i pani żałuje Bajeczce ziemniaczka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sylu... zajdź tam :modla::modla::modla: bo jak nie...... to ja tam pojade :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']nie no... i pani żałuje Bajeczce ziemniaczka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sylu... zajdź tam :modla::modla::modla: bo jak nie...... to ja tam pojade :cool1:
Nie, tak nie może być:mad: Biedna sunia taka wygłodzona, że za ziemniakami się ugania:mad:

Posted

[quote name='syla00']Nie, tak nie może być:mad: Biedna sunia taka wygłodzona, że za ziemniakami się ugania:mad::cool1:się nie znacie .....to ekologiczne zabawki dla pieska :eviltong: