Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ciotka klok,
no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci.
Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;)
W górę, Księżniczko!

e no..2001-2004 mama nie puszczała mnie jeszcze na takie walne zgromadzenia :cool1:

Kangurzyco ty moja... idziemy szukać domecku

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;)

no to trzymamy kciuki aby pani okazała się godna bajki

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;)
kciukasy zaciskamy:razz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

A gdzie ciotka clockwork ????? Toż to trzeba koniecznie zafarcić wizytę u Bajki. My z ciotką mamy taki sposób na szczęście... BIADOLIMY...:cool3:
No to ja zaczynam.... Uwaga!!!
Łojessss, łomatkobosssssko, łolabooooga, a żeby się tej naszej gołąbeczce poszczęściło....

Posted

Fusica napisał(a):
A gdzie ciotka clockwork ????? Toż to trzeba koniecznie zafarcić wizytę u Bajki. My z ciotką mamy taki sposób na szczęście... BIADOLIMY...:cool3:
No to ja zaczynam.... Uwaga!!!
Łojessss, łomatkobosssssko, łolabooooga, a żeby się tej naszej gołąbeczce poszczęściło....

buuuhahahahahhaha !!!!!! prosze cie nie zaczynaj..... z tej strony mnie tu na ślunsku nie znają :oops::oops::oops:
:eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
buuuhahahahahhaha !!!!!! prosze cie nie zaczynaj..... z tej strony mnie tu na ślunsku nie znają :oops::oops::oops:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wydało sie ...wydało ...chętnie poznamy:eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):

Tak??? To taki z ciebie farbowany lis??? Wstydzisz się koleżanek z warsiawy???? A mam tu zacytować twoje biadolenia z Mafijnego wątku???
Jedziesz ciotka, jedziesz !!!

Posted

Fusica napisał(a):
Tak??? To taki z ciebie farbowany lis??? Wstydzisz się koleżanek z warsiawy???? A mam tu zacytować twoje biadolenia z Mafijnego wątku???
:razz:noooo....biadolić i Bajeczce domeczka szukać....;)

Posted

Fusica napisał(a):

:oops::oops::oops: nie was sie wstydze gupia TY! do mafijnego wątku często wracam :cool3::cool3:
ale wiesz... już pokazałam co nieco swojej natury i i tak uważają mnie za psychola.... nie moge otworzyć sie TU do końca :oops::oops::oops:

SZUKAMY DOMCIU... Marchewa ... są jakieś wieści :cool3::cool3: ta Pani... dała znaka??

Posted

A ponieważ nie chcę być gołosłowna... Wstawiam sznownym ciotkom do wglądu, meleńki cytacik z wątku Mafii. Autorką tych jakże wzniosłych wyznań jest ciotka clockwork :diabloti:

"łolaboga, matkoprzenajświętsza... krucabomba...blablabla... itd...
wspomagam- skoro to ma pomóc
:evil_lol:"

Ta jakże zacna tradycja biadolenia na szczęście, poważnie przyczyniła się do wyadoptowania suni Mafii i jej pomiocików...

Posted

:turn-l: :turn-l: :turn-l: i wydało się Madziu!
A pani nie przyjechała zobaczyc Bajuni:shake:

Posted

Fusica napisał(a):
A ponieważ nie chcę być gołosłowna... Wstawiam sznownym ciotkom do wglądu, meleńki cytacik z wątku Mafii. Autorką tych jakże wzniosłych wyznań jest ciotka clockwork :diabloti:

Ta jakże zacna tradycja biadolenia na szczęście, poważnie przyczyniła się do wyadoptowania suni Mafii i jej pomiocików...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...chyba wykopsam wąteczek maffijnych dzieciaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

MARCHEWA;6336531[I napisał(a):

Nie przyjechała, bo się ciotka clockwork nagle taka skryta i subtelna zrobiła. Biadolić nie chciała...
Spoko Baja jest ślicznym sugusikiem, domek wkrótce się znajdzie.

Posted

Fusica napisał(a):

buuhahhah...popłakałam sie ze smiechu... jasne że tak było a dzięki naszemu "łolaboga, matkobosko, rany julek" :roll::roll::roll: znalazły sie domki dla 6 szczeniaczków i mamci która była bezdomna :multi::multi::multi:

dlatego wierze że i nasza Bajeczka jedynaczka znajdzie kochający domek :loveu::loveu::loveu: łolaboga... co ja gadam- pewnie że sie znajdzie !!!! :evil_lol::evil_lol:

P.S. przez Ciebie znów czytam wątek Mafii... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

jak to nie przyjechała :crazyeye::crazyeye: chwilowy kaprys?? juz sie rozmyśliła?? :crazyeye::crazyeye:

ło matko święta, ... łolaboga :shake::shake: ło rany julek ... ło matko z córką...ło choliera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz trza dalej hopac i liczyc na kolejne telefony... ło matulu :shake::shake: :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::eviltong:
masz Fusica!!!! ależ Ty masz wpływ na mnie

Posted

clockwork napisał(a):
jak to nie przyjechała :crazyeye::crazyeye: chwilowy kaprys?? juz sie rozmyśliła?? :crazyeye::crazyeye:

ło matko święta, ... łolaboga :shake::shake: ło rany julek ... ło matko z córką...ło choliera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz trza dalej hopac i liczyc na kolejne telefony... ło matulu :shake::shake: :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::eviltong:
masz Fusica!!!! ależ Ty masz wpływ na mnie
;)...to już teraz napewno pomoże:evil_lol:

Posted

basienka22 napisał(a):
łolaboga... łolaboga..:diabloti: :eviltong: . gdzie ta kolejka za bajeczką :evil_lol: :evil_lol:

hop, hop
skaczmy do góry jak... kangury :multi: :multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowa ...zaś wlazłaś wtedy co i ja....:eviltong:

torbaczku w górę ...