clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ciotka klok, no ja Cię nie pamiętam z tymi kucykami na trybunach ;) Ale co się z Jastrzębiem widziało i przeżyło, to zostanie na zawsze w pamięci. Mój wycior próbuje czasem zabaw z króliczorem, a króliczor wielkości Bajeczki ;) W górę, Księżniczko! e no..2001-2004 mama nie puszczała mnie jeszcze na takie walne zgromadzenia :cool1: Kangurzyco ty moja... idziemy szukać domecku Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wstawiłam małą tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6334678#post6334678 Tylko nie wiem czy nie chodzi o budę... :roll: Quote
MARCHEWA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;) Quote
syla00 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;) no to trzymamy kciuki aby pani okazała się godna bajki Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;)kciukasy zaciskamy:razz: Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dzwoniła pewna miła pani,widziała ogłoszenie na sklepie zoologicznym i może przyjedzie zobaczyć Bajkę,pani ta ma już jedną suczkę-znaję;) A gdzie ciotka clockwork ????? Toż to trzeba koniecznie zafarcić wizytę u Bajki. My z ciotką mamy taki sposób na szczęście... BIADOLIMY...:cool3: No to ja zaczynam.... Uwaga!!! Łojessss, łomatkobosssssko, łolabooooga, a żeby się tej naszej gołąbeczce poszczęściło.... Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 chwała Pani za przygarnięcie znajdy- trzymam więc kciuki ..... może akurat :cool3::cool3: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):A gdzie ciotka clockwork ????? Toż to trzeba koniecznie zafarcić wizytę u Bajki. My z ciotką mamy taki sposób na szczęście... BIADOLIMY...:cool3: No to ja zaczynam.... Uwaga!!! Łojessss, łomatkobosssssko, łolabooooga, a żeby się tej naszej gołąbeczce poszczęściło.... buuuhahahahahhaha !!!!!! prosze cie nie zaczynaj..... z tej strony mnie tu na ślunsku nie znają :oops::oops::oops: :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahahahahhaha !!!!!! prosze cie nie zaczynaj..... z tej strony mnie tu na ślunsku nie znają :oops::oops::oops: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wydało sie ...wydało ...chętnie poznamy:eviltong: Quote
basienka22 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witajcie.Kazdego dnia zaglądam tu by śledzić losy Bajeczki.Mam nadzieje ze ta Pani bedzie odpowiednią właścicielką dla niej.Trzymam kciuki.Pozdrawiam Baska! Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahahahahhaha !!!!!! prosze cie nie zaczynaj..... z tej strony mnie tu na ślunsku nie znają :oops::oops::oops: :eviltong: Tak??? To taki z ciebie farbowany lis??? Wstydzisz się koleżanek z warsiawy???? A mam tu zacytować twoje biadolenia z Mafijnego wątku??? Jedziesz ciotka, jedziesz !!! Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):Tak??? To taki z ciebie farbowany lis??? Wstydzisz się koleżanek z warsiawy???? A mam tu zacytować twoje biadolenia z Mafijnego wątku??? Jedziesz ciotka, jedziesz !!!:razz:noooo....biadolić i Bajeczce domeczka szukać....;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):Tak??? To taki z ciebie farbowany lis??? Wstydzisz się koleżanek z warsiawy???? A mam tu zacytować twoje biadolenia z Mafijnego wątku??? Jedziesz ciotka, jedziesz !!! :oops::oops::oops: nie was sie wstydze gupia TY! do mafijnego wątku często wracam :cool3::cool3: ale wiesz... już pokazałam co nieco swojej natury i i tak uważają mnie za psychola.... nie moge otworzyć sie TU do końca :oops::oops::oops: SZUKAMY DOMCIU... Marchewa ... są jakieś wieści :cool3::cool3: ta Pani... dała znaka?? Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A ponieważ nie chcę być gołosłowna... Wstawiam sznownym ciotkom do wglądu, meleńki cytacik z wątku Mafii. Autorką tych jakże wzniosłych wyznań jest ciotka clockwork :diabloti: "łolaboga, matkoprzenajświętsza... krucabomba...blablabla... itd... wspomagam- skoro to ma pomóc :evil_lol:" Ta jakże zacna tradycja biadolenia na szczęście, poważnie przyczyniła się do wyadoptowania suni Mafii i jej pomiocików... Quote
MARCHEWA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 "łolaboga, matkoprzenajświętsza... krucabomba...blablabla... itd... wspomagam- skoro to ma pomóc :evil_lol:" :turn-l: :turn-l: :turn-l: i wydało się Madziu! A pani nie przyjechała zobaczyc Bajuni:shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):A ponieważ nie chcę być gołosłowna... Wstawiam sznownym ciotkom do wglądu, meleńki cytacik z wątku Mafii. Autorką tych jakże wzniosłych wyznań jest ciotka clockwork :diabloti: "łolaboga, matkoprzenajświętsza... krucabomba...blablabla... itd... wspomagam- skoro to ma pomóc :evil_lol:" Ta jakże zacna tradycja biadolenia na szczęście, poważnie przyczyniła się do wyadoptowania suni Mafii i jej pomiocików...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...chyba wykopsam wąteczek maffijnych dzieciaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 MARCHEWA;6336531[I napisał(a):A pani nie przyjechała zobaczyc Bajuni:shake: Nie przyjechała, bo się ciotka clockwork nagle taka skryta i subtelna zrobiła. Biadolić nie chciała... Spoko Baja jest ślicznym sugusikiem, domek wkrótce się znajdzie. Quote
Fusica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...chyba wykopsam wąteczek maffijnych dzieciaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie musisz kopsać... Proszzzz bardzo. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37562 Tylko tytulik jest nieco niefortunny i może zmylić. Wszystkie psiaki są szczęśliwe w nowych domach, chociaż było trochę problemów. Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):No nie musisz kopsać... Proszzzz bardzo. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37562 Tylko tytulik jest nieco niefortunny i może zmylić. Wszystkie psiaki są szczęśliwe w nowych domach, chociaż było trochę problemów.:modla:....podziękować ...szukać nie muszę;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Fusica napisał(a):A ponieważ nie chcę być gołosłowna... Wstawiam sznownym ciotkom do wglądu, meleńki cytacik z wątku Mafii. Autorką tych jakże wzniosłych wyznań jest ciotka clockwork :diabloti: "łolaboga, matkoprzenajświętsza... krucabomba...blablabla... itd... wspomagam- skoro to ma pomóc :evil_lol:" Ta jakże zacna tradycja biadolenia na szczęście, poważnie przyczyniła się do wyadoptowania suni Mafii i jej pomiocików... buuhahhah...popłakałam sie ze smiechu... jasne że tak było a dzięki naszemu "łolaboga, matkobosko, rany julek" :roll::roll::roll: znalazły sie domki dla 6 szczeniaczków i mamci która była bezdomna :multi::multi::multi: dlatego wierze że i nasza Bajeczka jedynaczka znajdzie kochający domek :loveu::loveu::loveu: łolaboga... co ja gadam- pewnie że sie znajdzie !!!! :evil_lol::evil_lol: P.S. przez Ciebie znów czytam wątek Mafii... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 MARCHEWA napisał(a): A pani nie przyjechała zobaczyc Bajuni:shake: jak to nie przyjechała :crazyeye::crazyeye: chwilowy kaprys?? juz sie rozmyśliła?? :crazyeye::crazyeye: ło matko święta, ... łolaboga :shake::shake: ło rany julek ... ło matko z córką...ło choliera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz trza dalej hopac i liczyc na kolejne telefony... ło matulu :shake::shake: :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::eviltong: masz Fusica!!!! ależ Ty masz wpływ na mnie Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):jak to nie przyjechała :crazyeye::crazyeye: chwilowy kaprys?? juz sie rozmyśliła?? :crazyeye::crazyeye: ło matko święta, ... łolaboga :shake::shake: ło rany julek ... ło matko z córką...ło choliera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toz trza dalej hopac i liczyc na kolejne telefony... ło matulu :shake::shake: :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::eviltong: masz Fusica!!!! ależ Ty masz wpływ na mnie ;)...to już teraz napewno pomoże:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :razz:hey ciotki lamentki ...a co tu taka cisza..... Quote
basienka22 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 łolaboga... łolaboga..:diabloti: :eviltong: . gdzie ta kolejka za bajeczką :evil_lol: :evil_lol: hop, hop skaczmy do góry jak... kangury :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 basienka22 napisał(a):łolaboga... łolaboga..:diabloti: :eviltong: . gdzie ta kolejka za bajeczką :evil_lol: :evil_lol: hop, hop skaczmy do góry jak... kangury :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowa ...zaś wlazłaś wtedy co i ja....:eviltong: torbaczku w górę ... Quote
Recommended Posts