Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jako wstęp przytocze smsa jakiego dziś dostałam od znajomej
"Madziu- mamy w domu psa- dziś w pracy jakiś gość poprosił mnie o popilnowanie torby- już sie po nią nie zgłosił, okazało sie że wewnątrz jest parotygodniowa suczka"

zaznaczę że w domu jest roczne, raczkujące dziecko, a pies nie jest zapewne szczepiony i odrobaczony.
Rodzina ledwo wiąże koniec z końcem, i komplet szczepień odrobaczeń i utrzymanie psa jest dla nich WIELKIM WYDATKIEM!!!!

Pies nie może zostać u nich przedewszystkim z uwagi na dziecko.

Sunia trafiła do nich tylko i wyłącznie dzięki wielkiemu sercu Basi, bo jak napisała- "mogłam ją tam zostawić, ale serce by mi pękło!!!!

POMÓZ PROSZE!!! DOM POTRZEBNY NA JUż!!!!!!!!"

Dziś pojadę porobić fotki, bo na razie dostałam 3 ale jakość jest nienajlepsza... mogę też pokryć jakąś część kosztów dokarmiania suni.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuu.... :mad: przecież ja widziałąm tą suczke! :mad: :angryy: na targu! stał facet, powiedział że bierze ją jakaś babka pracująca na targu! miał przy sobie torbe! Coś z różowym chyba była.... Sunia jest najprawdopodobniej ODROBACZONA.... nie wiadomo czy facet mówił prawde... jak to dobrze, że się przy nim zatrzymałąm i chwilke pogadałam! :mad:

Posted

Jaka śliczna ;)
Powinna szybciutko znaleźć dom, proponuję zrobić Allegro, kupiępsa.pl, alegratkę i kupsprzedaj. Mogę pomóc w trzech ostatnich wymienionych.

Posted

[quote name='Samturia']Najlepsze jest to, że facet ma jeszcze jednego szczeniaka w domu... taże w prezeciągu tygodnia może satać na targu!!!to można faceta przypilnować , chociaż nie sadzę ze po takim numerze pokaże się w tym samym miejscu ....

Posted

[quote name='Rybc!a']Jaka śliczna ;)
Powinna szybciutko znaleźć dom, proponuję zrobić Allegro, kupiępsa.pl, alegratkę i kupsprzedaj. Mogę pomóc w trzech ostatnich wymienionych.

z góry dziękuję... dziś pojade do znajomej z żarełkiem dla małej i porobie parę lepszych zdjęć. BARDZO BYŚMY PROSIŁY O OGŁOSZENIA GDZIEKOLWIEK!!! ale oddamy go w bliskich okolicach Jastrzębia- z osobistym odbiorem i TYLKO do dobrego domu.

[quote name='Alicjarydzewska']to można faceta przypilnować , chociaż nie sadzę ze po takim numerze pokaże się w tym samym miejscu ....
no i co to da.... co?? mam go opluć?? bo przecież co mu możemy zrobić?? oddać?? do jej odrąbie głowe w lesie i tyle .. SZUKAMY DOMKU!!!! a pana niech..... :angryy:

Posted

[quote name='clockwork']
no i co to da.... co?? mam go opluć?? bo przecież co mu możemy zrobić?? oddać?? do jej odrąbie głowe w lesie i tyle .. SZUKAMY DOMKU!!!! a pana niech..... :angryy::shake:nie Madziu ....ostrzec innych w razie gdyby pan sie pojawił przed tym że ten szczeniaczek który został w domu tez może zostać podrzucony jak suńka ....jak zrobił to raz może zrobić po raz drugi ...tylko to 2 maleństwo może nie trafić tak dobrze ...a skoro Santuria go widziała może spojrzeć od czasu do czasu...

Posted

[quote name='basienka22']Wątpie by był znow w tym miejscu bo sama bym mu nagadała za to co zrobił.Dobrze ze sunia trafiiła do mie a nie w inne niepowołane ręce.:placz:

barabara.... dobrze Ci z oczu patrzyło... wiedział gdzie ją oddać.... szkoda qrde tylko że nie zapytał co dalej?? że nie wiedział że u ciebie zostac nie może!!!!

SZUKAMY DOMKU!!!! DOM PILNIE POTRZEBNY NA WCZORAJ!!!

Posted

[quote name='basienka22']ALicja ja tam pracoje wiec sobie go przypilnoje.Jestem tam codziennie wiec niebedzie z tm zadnego problemu.:mad: :mad:wiem ...kija pożyczę ...mam w domu ....:razz:
póki co Madzia jutro dostanie dla malej mięsko i tabletkę ...więcej nie mogę ...choć to nic w porównaniu z tym jakby dać domek ..........

Posted

Jeżeli ci ludzie,u których jest suczka nie mogą jej zatrzymać,mogę ją zabrać na tymczas,ale pod jednym warunkiem,że kiedy nie znajdę dla niej domu do 6 sierpnia,to ktoś ją weźmie na 2 tygodnie,bo 6-tego wyjeżdżam i mam już kupiony bilet lotniczy i nie mogę tego odwołać,a teściowa z takim maluchiem i moim zoo nie zostanie!!!

Posted

[quote name='MARCHEWA']Jeżeli ci ludzie,u których jest suczka nie mogą jej zatrzymać,mogę ją zabrać na tymczas,ale pod jednym warunkiem,że kiedy nie znajdę dla niej domu do 6 sierpnia,to ktoś ją weźmie na 2 tygodnie,bo 6-tego wyjeżdżam i mam już kupiony bilet lotniczy i nie mogę tego odwołać,a teściowa z takim maluchiem i moim zoo nie zostanie!!!

Marchewa!! spadłaś mi z nieba!!!!

tylko rozpatrujemy opcje- co jak nie znajdziemy domku do czasu twojego wyjazdu??

Posted

[quote name='clockwork']Marchewa!! spadłaś mi z nieba!!!!

tylko rozpatrujemy opcje- co jak nie znajdziemy domku do czasu twojego wyjazdu??

musicie coś uzgodnić,bo ja muszę mieć pewność,że mam na kogo liczyć w sierpniu

Posted

czy w razie tfu tfu... czego ktoś z dogomaniaków zadeklarowałby pomoc i przygarnął sunie na czas wyjazdu Marchewy??? DECYZJA MUSI BYć na 100%

Marchewa to jak na razie nasza jedyna deska ratunku!!! w przeciwnym razie sunia może trafic do schronu, a tam nie ma szans na przetrwanie. Byłam dziś w Jastrzębskim schronie- widziałam te psiaki :placz::placz::placz:

POMóżCIE!!! PROSZE!!!!

Posted

Wolałabym zeby juz dzisiaj jej niebyło bo mała ja zamęczy a przy niej niema spokojnego zycia.NO ale jesli niema jak narazie takiej opcji to musze dac sobie jakos rade.PROSZE POMOZCIE!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

za godzine razem z clockwork pojedziemy po sunię,która będzie u mnie na tymczasie,mam nadzieję,że sunia szybko domek znajdzie,a jak nie,to,że nie zostaniemy same i dogomaniacy pomogą

Posted

[quote name='MARCHEWA']za godzine razem z clockwork pojedziemy po sunię,która będzie u mnie na tymczasie,mam nadzieję,że sunia szybko domek znajdzie,a jak nie,to,że nie zostaniemy same i dogomaniacy pomogą

oczywiście że jak zwykle liczymy na pomoc dogomaniaków. :loveu::loveu::loveu:

Marchewa- dzięki ci z całego serducha!!!! jak zwykle kolejna psina znalazła w Tobie nadzieje na lepsze jutro!!!
nie wiem jak Ci dziękować :Rose:

liczę że szybciutko znajdzie sie chętny na szczeniorka :loveu::loveu::loveu: