Zebra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To wszystko przez ten straszny upał i zmęczenie podróżą w takiej temperaturze. A teraz prosze męczyc Czaple o zdjęcia:evil_lol:
zaneta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A teraz prosze męczyc Czaple o zdjęcia:evil_lol:[/quote] To bardzo proszę - tyle keraczków na jednej wystawie to jeszcze nigdy nie widziałam ! :-o Tu, na upalnej teraz Północy, jest mało tych ślicznych rasowców ale dużo, jak w całym kraju, nieszczęsnych mieszańców, wałęsających się w poszukiwaniu jedzenia i picia.:-( Pomysł organizowania Policji dla Zwierząt, na wzór innych, już działających na świecie, powinien i u nas się udać !:multi:
Majaa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Czapla, to ja Cię męczę o zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możesz do mnie przesłać zdjęcia to je wstawię Marta - Gratulacje:multi: :multi: :multi: Zebro, po wszelkich działaniach Aisusiowy kadłub dnia następnego wyglądał jak mop :mad: :mad: :mad: , który szczotki nie widział od miesięcy:angryy: , chyba po Warszawie ją ciachnę na króciuteńko. Przynajmniej lato będzie dla niej przyjemniejsze. Twoja ulubiennica natomiast wywinęła nam wczoraj numerek - gdzieś się dokopała do odpadów z ryb i wytarzała się niemiłosiernie. 3-krotne namaczanie;) , nie pomogło w pozbyciu się smrodu :mad: :crazyeye: :angryy: Aż tak to jeszcze żaden mój pies się nie "wyparfumił" :placz: Żaneta - widzę, że pomysł SdZ podchwyciłaś :cool3:
czapla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Obiecuje wyslac fotki TuathaDei i niech sie on dalej martwi:lol: Marta - gratulacje dla Deviska:multi: jestem pelna podziwu, ze psom w takim upale wogole chcialo sie robic cokolwiek.
czapla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Maja - szkoda, ze mieszkasz tak daleko, bym Ci zademonstrowala co ja robie z futrem, zeby w miare wygladalo i to dlugo w miare sie trzyma. Hmmm moze by to jakos zorganizowal?
Majaa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Chętnie się załapię na takie szkolonko :cool3: . Może kiedyś się uda. Pytanie tylko takie czy na moim "mopie szczurowatym" też się utrzyma - bo z pozostałą dwójką nie mam takich problemów :evil_lol: A może wiesz jak się rybiego smrodu pozbyć . Ustać koło Diny minuty nie można :(
czapla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mysle, ze Twoj "mop szczurowaty" calkiem dobrze by po moich zbiegach wygladal - juz z paru pieskow udalo mi sie wystrugac cos ladnego, wiec moze warto sprobowac. A na smrodliwe zapachy podobniez dobrze dziala sok pomidorowy - namaczasz futro w wannie woda i na mokry wlos wylewasz pewnie ze dwa litry soku lekko wmasujesz i po paru minutach splukac, mozna poprawic szamponem - dziala podobiez na smrod skunksa, wiec mysle, ze na rybe tez powinno:lol: Jak chcesz sie podjac wstawienia fotek, to przyslij mi swoj adresik.
Majaa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 czapla napisał(a):Mysle, ze Twoj "mop szczurowaty" calkiem dobrze by po moich zbiegach wygladal - juz z paru pieskow udalo mi sie wystrugac cos ladnego, wiec moze warto sprobowac.. To się kiedys umówimy jak dłużej będe w W-wie przebywać:cool3: zawsze to bliżej ;) A ja z przyjemnością skorzystam :lol: czapla napisał(a):A na smrodliwe zapachy podobniez dobrze dziala sok pomidorowy - namaczasz futro w wannie woda i na mokry wlos wylewasz pewnie ze dwa litry soku lekko wmasujesz i po paru minutach splukac, mozna poprawic szamponem - dziala podobiez na smrod skunksa, wiec mysle, ze na rybe tez powinno:lol: Jak piernik do jutra nie wywietrzeje, to wypróbuję, bo nadal nie można koło niej ustać, mimo kolejnego prania i kolejnego szamponu :roll: ,ale jest postęp - ze dwie minuty w Dinciowej obecności wytrzymasz:cool3: :cool3: :cool3: A ja chyba za chwilę klamerkę na nos założę - U nas jest burza (kolejna zresztą bez kropelki deszczu:angryy: ), której Dińcia - śmierdziuch ;) się boi przeogromnie, a więc leży wtulona we mnie :roll: Żeby te nasze psice wiedziały, jak im dobrze, w porównaniu z takimi bidami bezdomnymi :placz: czapla napisał(a):Jak chcesz sie podjac wstawienia fotek, to przyslij mi swoj adresik. PW już wysyłam
czapla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 U nas jakos chlodem powialo - rano bylo tylko +16, toz to zima prawie:lol: No i jest plaga komarow - chcialam wczoraj cos nabyc od tego paskudztwa i w okolicznych sklepach wszystko wykupione!:-o Dzis musze rozszerzyc zakres poszukiwan, bo te male wampirki pozbawia mnie calej krwi. Nawet gowniarze odpuscilam wycieczki rowerowe - raz, ze za cieplo, dwa komary. A w sobote jedziemy do Olsztyna pokazac malucha Pani Chwalibog - bardzo jestem ciekawa jej opinii. Maja - PW dotarlo, ale jakos kurcze nie moge sie zmusic, zeby w domu do kompa usiasc:oops: poprawie sie.
Majaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No jak Czapla się zebrała, to i ja się zabieram do roboty :evil_lol: DINNESVAROSI FRED FLINSTON ROMULUS BRAUDAG DINNESVAROSI FRED FLINSTON i ROMULUS BRAUDAG na lokatach
Majaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 GIO GRANO KERRYDOM COURT WISE HEART GELLMARI KIY DERRYMORE AIL ILL BEST
Majaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 DOLLY Kerry Land - dosk. lok.1 CWC, CACIB DERRYMORE ARWEN GILL - dosk. lok.2 Res.CACIB
Majaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 I to by było na tyle wieści od Czapli :cool3: Suczy mało zdjęć, bo Czaplunia intensywnie udzielała się poza ringiem, za co publiczne dzięki składam A ja techniczą robotę odwaliłam, teraz mogę popodziwiać :evil_lol: (mam nadzieję, że jako techniczny ;) nie poplatałam nic ;))
Zebra Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Maja- wielkie dzięki, a gdzie zdjątka Twoich dziewczyn :mad: , Czapla napewno im tez pstrykała fotki. Czapluniu, a gdzie Ty sie tak poza tym ringiem udzielałaś? :evil_lol:
czapla Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A te cmokanie, zeby Aisa ladnie uszka ustawila to co???:lol: Jednak prawde powiedziawszy to troche przysnelam przy suczkach:oops: to chyba ten upal... Ja dzis siedze w robocie do 19-ej i do nocy zejdzie mi szykowanie malucha buuuu i jutro bede strasznie niewyspana.
Majaa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Zebra no właśnie "to co" - mało? ;) To ciężka praca jest :cooldevi: A się Czapli nawet udawało chwilami, że mój "mopik" zapomniał że na ringu stoi:multi:
Flaire Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 czapla napisał(a):A te cmokanie, zeby Aisa ladnie uszka ustawila to co???:lol: To double handling! :diabloti:
czapla Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Flaire - Ty jak zawsze sprawy po imieniu nazywasz:razz: czasami malutka pomoc jest potrzebna, zeby zwierz dobrze wypadl, warunek, zeby innym wystawcom nie przeszkadzac:p A ja sie pochwale - od wczoraj pod mym dachem mieszka Mlodziezowy Champion Polski:multi: moze to niewiele, ale cieszy. Dostalismy piekny opis i pani sedzina sie mnie wypytala skad to i po czym i pochwalila moj wybor gowniary - wyraznie sie jej spodobala:loveu:czego potwierdzeniem jest to, ze na grupie weszlismy do finalowej piatki:multi:
zadziorny Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='czapla'] A ja sie pochwale - od wczoraj pod mym dachem mieszka Mlodziezowy Champion Polski:multi: ... Dostalismy piekny opis i pani sedzina sie mnie wypytala skad to i po czym i pochwalila moj wybor gowniary - wyraznie sie jej spodobala:loveu:czego potwierdzeniem jest to, ze na grupie weszlismy do finalowej piatki:multi: Gratulacje [quote name='czapla']... moze to niewiele, ale cieszy. To bardzo dużo :roll: (szczególnie u suczki ;)). Śmiem twierdzić, że trudniej zdobyć czempionat młodzieżowy niż dorosły (pies jeszcze nieotrzaskany z wystawami, a to cieczka, a to jakieś fochy czy inne fiu-bździu :shake: :razz:)
czapla Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dziekuje, dziekuje, dziekuje i Sasance przekarze (choc jej to najwyrazniej lata:cool3: ), ale ja sie ciesze:sweetCyb:
Zebra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 SAXANKA- ogromne gratulacje od cioci Magdy i od Queen:laola: , a Maja z Czapla to co tak na mnie naskakują????? Ja tez tam byłam, tylko juz chyba za duzo na tych wystawach bywam i spowszedniałam i mojego wołania nikt nie słyszał!!!!!! A tak wogóle to takie wołanie na psa nie zawsze daje pożadany efekt, czasem poprostu psa rozprasza i zamiast pieknie stać kreci się koło nóg wystawiajacego:shake: , no ale, niech Wam bedzie, Czapla stała i wołała i wogóle udzielała się cały czas, efektem czego są zdjęcia które moglismy podziwiać:lol: .
Majaa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje dla Saksanki i Czapli :klacz: :klacz: :klacz: Zebro Mnie prosze wybaczyć Ja to nic nie słyszałam, a Czaplę kątem oka widziałam, ale sobie zaraz Aisusie na spyty wezmę :cool3: Pewnie ona cos wie na temat nawoływania z dwóch stron:evil_lol:
aga_ostaszewska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 czapla: Spoznione, ale bardzo szczere i gorace gratulacje!
Recommended Posts