Zebra Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Wiemy że było 6 lub 7 szt w róznych klasach, jakas dobra duszyczka podała nam ta wiadomość na forum dot. wystawy we Wrocławiu, ale tam tez nikt nie miał wyników kerraków, może za jakis czas oddział wrocławski poda wyniki na swojej stronie :lol:
TuathaDea Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 We Wrocławiu to ja niestety nie wiem jak było, ale swego czasu we Włocławku było tak a tak w Nowym Dworze Mazowieckim ;)
TuathaDea Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Przedstawiam Zeberkowe psiny: Amę i Queen
Zebra Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 O rany, TuathaDea- na sam początek dnia popłakałam się ze szczęścia, jaka cudna niespodzianka, właśnie odnalazłam zdjatko mojego maleństwa i wstawiłam go na tapete. BARDZO, BARDZO dziękuję :iloveyou: Kurcze jak ja sie odwdzieczę za tak miłe rozpoczecie dnia???
czapla Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Juz TuathaDea cos wymysli.... :baddevil: :sweetCyb:
aga_ostaszewska Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 czapla: Albo mi się coś zaje, albo wyjątkowo mało wystawialas psiaki w tym sezonie... Czyżbyś czekała aż najmłodsza latorośl podrośnie?
czapla Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A tak jakos wyszlo - jakos czasu malo, a "staruchom" wystawy w kraju to do niczego nie potrzebne, tylko tak czasem je pokarze dla sportu i promocji rasy jak w Radomiu :D Niuniowi jeszcze jakis maly CACIBek by sie przydal do tego intera, ale jakos sie zebrac nie moge - musialby mnie ktos wyciagnac, bo ja to okrutnie leniwa jestem... :lol: A maluch rosnie.... :evilbat:
Zebra Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 No fakt, prawde muwisz Czapla, leniwa jesteś jak fiks, na te Wegry to trzeba Cie było koniami ciągnąć :angel: Ale myślę ,że jak podrośnie Ci czeska piękność to sama będziesz się pchac na wystawy :D
Zebra Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 TuathaDea-DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI :D -ja to sie chyba niewypłacę. Śliczne emblemaciki.
czapla Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ojejku! jakie masz sliczne zdjatko w podpisie! :lol: A moj len jest WIELKI i nic na to nie poradze :wink: :lol:
aga_ostaszewska Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Zebra napisał(a):Ale myślę ,że jak podrośnie Ci czeska piękność to sama będziesz się pchac na wystawy :D No mam nadzieje, że czapla zabierze się wtedy do roboty... bo jej brak na ringu jest odzuwalny :wink:
czapla Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Oj jak mile laskoczesz moja proznosc :lol: A "pieknosc" jakas taka nie piekna jest od wczoraj - razem z Niuniem postanowili zmienic nieco aranzacje mojego ogrodka, zbytnia tam monotonia byla :wink: i tak oto przybyly nowe dzurki i gorki, a lapy i nochy blotem poobklejane :lol: , Lucysia patrzy sie na nie z obrzydzeniem z wysokosci kanapy - ona swoje lata ma i take glupoty jej nie w glowie :lol:
Ka-Vanga Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Male kerraczatko z Kaliningradu :grins: : .
czapla Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jaki sliczny szczeniaczek, taki w sam raz do miziania :lilangel: Moja juz troszke starsza, wogole szczeniaki za szybko wyrastaja, czlowiek nie zdazy sie nimi nacieszyc... :( Wczoraj maly potwor zezarl Niuniowi poslanko, wszystkie rogi pogryzione i jego srodek byl wszedzie, rozumiecie, ze jak weszlam do domu, to oczy wyszly mi z orbit :o
Zebra Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ale śliczniutki :D , tak, tak Czapla maluchy sa cudne. Twoja specjalistka, rozłożyła łóżeczko Niunka, a moja juz nie taka mała draniara próbowała oststnio nauczyć się obsługiwać sterownik do telewizora, nie wspomnę oczywiście, o obgryzionych nogach od stołu i o sprzataniu wieczornym wszystkich porozrzucanych po domu zabawek :P
aga_ostaszewska Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Oj tak... zdecydowanie psiaki za szybko przestają być szczeniaczkami do miziania! Oj jak mile laskoczesz moja proznosc I dalej będę to robiła ... :lol: Ka-Vanga: Cudne zdjęcia!
Flaire Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 czapla napisał(a):Wczoraj maly potwor zezarl Niuniowi poslanko, wszystkie rogi pogryzione i jego srodek byl wszedzie, rozumiecie, ze jak weszlam do domu, to oczy wyszly mi z orbit :oJa miałam szczęście: Misia raczej nie niszczyła jako szczeniak. Ale kilka momentów niewątpliwie miała, tylko ja chyba o nich wolę zapomnieć. Niemniej jak uszłyszałam o oczach czapli, jak weszła do domu z rozmemłanym posłaniem, to przypomiał mi się pewnie Misi "najlepszy" moment: kiedy dobrała się do puchowej poduszki... To byłoby niezłe samo w sobie, ale żeby było lepiej, ja wtedy właśnie przyprowadziłam do siebie do domu po raz pierwszy moją szefową. :o Oczy pewnie też by mi wyszły z orbit, tak jak czapli, tyle że nie miały gdzie iść, po natknęły się od razu przy drzwiach na ścianę pierza... :lol:
borsaf Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Czy na dodatek szefowa zaczęła kichać, bo uczulona na pierze?
czapla Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 :lol: :lol: :lol: Flaire, wiem o czym mowisz - poduszke z pierza ma na koncie Niuniek... Moje potwory lubia od czasu do czsu zdewastowac male co nie co :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nio fajnie, ze Wam sie fotki podobaja bo cyknelam specjalnie dla Was :D . Flaire no to niezle mialas :lol: :lol: :lol: :lol: . Czapla czemu ja Cie nie widzialam w Legionowie COOOOOOOOOOOOOO??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czapla Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga - nie widzialas mnie w Legionowie, bo byl tam tylko moj duch :lol: Przestraszylam sie, ze ukradniesz mi moja mala dziewczynke i zamknelam ja w domku :wink: A tak na prawde, to po pierwsze - przegapilam termin zgloszenia, a po drugie, choc moglam zajrzec towarzysko, to mialam w niedziele jeszcze jakiegos ciapka do strzyzenia, a poza tym przeziembiona jestem strasznie i chcialam polezec w lozeczku :D Dostalam jednak bardzo mila relacje - TuathaDea - chwal sie!!!!!!
Zebra Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 TuathaDea-dlaczego się nie chwalisz, a jest przecież czym :D Gratulacje, oby tak dalej, A wszystkich kerrakowych przyjaciół bardzo proszę o ciepłe myśli dla mojej 13-letniej Amy, która w czwartek bedzie miała drugą w tym roku operację, ja jestem juz teraz strzępkiem nerwów, a gdzie do czwartku???
TuathaDea Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Zebra napisał(a):TuathaDea-dlaczego się nie chwalisz, a jest przecież czym :D Gratulacje, oby tak dalej, A wszystkich kerrakowych przyjaciół bardzo proszę o ciepłe myśli dla mojej 13-letniej Amy, która w czwartek bedzie miała drugą w tym roku operację, ja jestem juz teraz strzępkiem nerwów, a gdzie do czwartku??? No dobra, dobra :wink: w Nowym Dworze: AIRMID Tuatha Dea - drugie CWC, BRITNEY BEAUTY BAMBY Happy Wheaten - trzeci Zw. Mł. do kompletu i BOB na dokładkę ale to chyba nie ten topic :hmmmm: A za Amę mocno ściskamy kciuki i życzymy dzielnego zniesienia operacji i szybkiego powrotu do zdrowia :fadein:
borsaf Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Trzymamy kciuki i pazurki za wspaniałą seniorkę Amy - borsaf i Regonik
czapla Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Tak, ja i moja zgraja bardzo mocno trzymamy kciuki za udana operacje i szybki powrot do zdrowia - daj znac jak juz bedzie po wszystkim :thumbs:
Recommended Posts