Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zebra napisał(a):
Dzięki TuathaDea, jak sądzę obie z Litwy?
Co do ogonków, zależy co kto lubi :eviltong::eviltong::eviltong: , a córeczka to jakoś przyrodnia siostra waszego Beltka, zamieniliście chociaż ze dwa słowa z właścicielką? może gdzieś będzie można te dziewczyny zobaczyć jeszcze?

Z Łotwy. Beltek jest po Iosacu :razz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem dyskutanci. Miły dzionek się zaczął. Zdjęcia i opis ładny Beltka zamieszczone.
A dla mnie ogonek to takie trochę pierdu, pierdu. Lubię długie i bezwzględnie wysoko osadzone. Cały psiur się liczy i sposób w jaki się nosi. Szczególnie facet, który ma być elegancki i dynamiczny. A i tak kocham wszystkie keraki:multi:.

Posted

TuathaDea napisał(a):
Z Łotwy. Beltek jest po Iosacu :razz:

No tak, przepraszam, za pomyłkę:oops:, a zamieniłeś chociaż parę słów?
Stawki pewnie faktycznie niekompletne, poczekamy, zobaczymy co i kto i gdzie:roll:

A pierdu, pierdu ogonki lubię długie, chociaż, wcale niefajnie dostaje się nim po nogach np. lub innej części ciała jak piesek odwróci sie do innej osoby i w geście powitania zacznie nim mocno merdać:lol:

Posted

Zebra napisał(a):
a zamieniłeś chociaż parę słów?

nie, pojawiły się jak spod ziemi w trakcie oceny Beltka, a po ocenie jakby się pod ziemię zapadły :roll:
Gokaiba, ja się tak troszku z Zeberką droczę :cool3:

Posted

Jak wezma na powaznie, to w Poznaniu dadza sobie po razie i juz bedzie spokoj :-) Wlasciciele terrierow maja niski prog pobudliwosci, ale szybko im przechodzi i generalnie to mili ludzie;-)
Co do ogonow - po raz ktorys powtrze, ze jestem barbarzynca i cielabym bez mrugniecia okiem. Zawsze powtarzam, ze hodowla psa rasowego, to snobizm, a glownym zadaniem takiego psa jest podobanie sie wlascicielowi. Terrier ma sie zamykac w kwadracie i wcale mi sie nie podoba, ze wystaje mu "machacz" ;-)
A i argument o cierpieniu jakos do mnie wcale nie przemawia - bylam, widzialam, trzymalam moje dzieciaki i uwazam, ze zaden uraz psychiczny po kopiowaniu im nie zostal :-)
Tuathadea - fotki fajne, opis Belcik dostal ladny, ale wlos na lapach.... no ale to juz dostalo Ci sie ode mnie na zywo :-P
Kiedy sa te zawody w Pruszkowie? Bo ja to oczywiscie niezorientowana jestem, a Dorcia podobniez zglosila oba moje staruchy - szalona kobieta!
Z Lucyna mysle zeby skakac juz na nizszych hopkach, bo choc ona czuje sie swietnie, to na karku ma 9 lat i chyba powinna zaczac oszczedzac stawy - tylko jak ja jej to mam wytlumaczyc?

Posted

gokaiba napisał(a):
A można tak się droczyć? A jak weźmie to Zebra poważnie?
Żeby nie było nieporozumień jak z Kerry.

Gokaiba, TuthaDea doskonale wie, do którego momentu ja biorę jego rozważania i uwagi na żarty;), a poza tym zawsze bardzo lubię czytać i słuchać takich bardzo konkretnych i fachowych wypowiedzi ,tak Andrzeja jak i jego małżonki:lol:, napewno nie zgadzamy się w 100%, ale jakoś się dogadujemy i mam nadzieję, że z Kerry tez tak będzie:razz:, ja czasem bywam nieznośna:placz:, ale znam takich co potrafia to bezproblemowo znieść nawet podczas 24-godzinnej podróży w jednym przedziale:cool3:
A te czekoladki, to ja tez chętnie bym sobie poogladała, więc dlaczego zaproszenie dostała tylko Czapla:mad:?

Posted

Zebra napisał(a):

A te czekoladki, to ja tez chętnie bym sobie poogladała, więc dlaczego zaproszenie dostała tylko Czapla:mad:?

Zeberko kochana, jak najbardziej wpadaj! Jak nie masz nic lepszego do roboty to odpalaj pojazd i suń do wawy..... z tego co pamiętam, zawsze mówiłaś, że to taaaaak daalekoooo. :cool3::mad:A tequila czeka ......

Posted

"Co do pobudliwości, to ja chyba jesetm nietypowy właściciel teriera, bo z reguły staram się panować nad swoimi nerwami:evil_lol: "
Ale tylko z regoly ;-)
Ja tez z regoly panuje nad soba.....
Czekoladki pewnie obejrze, jesli oczywiscie dotre do tej stolicy i ciekawe czy drugi raz tez tej hali nie zauwaze (czy ja mowilam, ze jestem blondynka?)

Posted

Halo.
Zagadka - co miał sędzia na myśli - .....kończyny górne:multi: lekko zbieżne.
Taki opis dała mi znajoma do przeczytania. Dal jasności,opis dotyczy psa!!!!!!

Posted

Zebra. W opisie o przedpiersiu nic nie ma. Może sędzia zbaraniał widząc przedpiersie właścicielki pieska. A one nie ma nic wspólnego z uszami jamnika.
Myślę, że Margit, właścicielka UCZIEGO będzie w Dortmundzie i zda relację.
Widziałem UCZIEGO, bardzo ładny tylko koszmarnie, jak to w Niemczech, ostrzyżony. W bardzo starym stylu.

Posted

a ja mysle ze to był opis typu
Ludwiku Dornie i Sabo ,nie idzcie ta drogą.......
czy pan sędzia nie był lekko trafiony jak nasz były prezydent:razz:

Posted

No coz....wyglada dosc oryginalnie, jesli jest to fryzura wystawowa oczywiscie, ale moze tam jest to norma i nasze psiury wygladalyby dziwnie.
A ja jestem chora, z nosa mi leci, dresze telepia, a w weekend zawody - czrno to widze jakos:-(

Posted

[quote name='kerry']a jak zrobili brata Ursusa zobaczcie sami

Uczi zdjecie sprzed ok. 3 miesiecy,niemiecka precyzja:multi:

Trochę za duża głowa mu wyszła i brak kłębu.
Resztę od biedy bym przeżyła bo w końcu nie każdy musi lubić "obszerne" psy.
Sorrki że się wtrąciłam ;).

Posted

Witam, śpieszę donieść, ze piękna Saxankowa siostra Shakira Braudag wygrała w Zabrzu III grupę:multi:, pokonała Belmonda:lol:, niestety narazie żadnych zdjątek nie namierzyłam:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...