TuathaDea Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zebra napisał(a):Dzięki TuathaDea, jak sądzę obie z Litwy? Co do ogonków, zależy co kto lubi :eviltong::eviltong::eviltong: , a córeczka to jakoś przyrodnia siostra waszego Beltka, zamieniliście chociaż ze dwa słowa z właścicielką? może gdzieś będzie można te dziewczyny zobaczyć jeszcze? Z Łotwy. Beltek jest po Iosacu :razz:
kerry Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 TuathaDea w jakiej klasie masz zgłoszonego Beltka na Poznań
TuathaDea Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='kerry']TuathaDea w jakiej klasie masz zgłoszonego Beltka na Poznań W młodzieży, stawki chyba jeszcze niekompletne są.
gokaiba Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czołem dyskutanci. Miły dzionek się zaczął. Zdjęcia i opis ładny Beltka zamieszczone. A dla mnie ogonek to takie trochę pierdu, pierdu. Lubię długie i bezwzględnie wysoko osadzone. Cały psiur się liczy i sposób w jaki się nosi. Szczególnie facet, który ma być elegancki i dynamiczny. A i tak kocham wszystkie keraki:multi:.
Zebra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 TuathaDea napisał(a):Z Łotwy. Beltek jest po Iosacu :razz: No tak, przepraszam, za pomyłkę:oops:, a zamieniłeś chociaż parę słów? Stawki pewnie faktycznie niekompletne, poczekamy, zobaczymy co i kto i gdzie:roll: A pierdu, pierdu ogonki lubię długie, chociaż, wcale niefajnie dostaje się nim po nogach np. lub innej części ciała jak piesek odwróci sie do innej osoby i w geście powitania zacznie nim mocno merdać:lol:
TuathaDea Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zebra napisał(a):a zamieniłeś chociaż parę słów? nie, pojawiły się jak spod ziemi w trakcie oceny Beltka, a po ocenie jakby się pod ziemię zapadły :roll: Gokaiba, ja się tak troszku z Zeberką droczę :cool3:
gokaiba Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A można tak się droczyć? A jak weźmie to Zebra poważnie? Żeby nie było nieporozumień jak z Kerry.
czapla Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jak wezma na powaznie, to w Poznaniu dadza sobie po razie i juz bedzie spokoj :-) Wlasciciele terrierow maja niski prog pobudliwosci, ale szybko im przechodzi i generalnie to mili ludzie;-) Co do ogonow - po raz ktorys powtrze, ze jestem barbarzynca i cielabym bez mrugniecia okiem. Zawsze powtarzam, ze hodowla psa rasowego, to snobizm, a glownym zadaniem takiego psa jest podobanie sie wlascicielowi. Terrier ma sie zamykac w kwadracie i wcale mi sie nie podoba, ze wystaje mu "machacz" ;-) A i argument o cierpieniu jakos do mnie wcale nie przemawia - bylam, widzialam, trzymalam moje dzieciaki i uwazam, ze zaden uraz psychiczny po kopiowaniu im nie zostal :-) Tuathadea - fotki fajne, opis Belcik dostal ladny, ale wlos na lapach.... no ale to juz dostalo Ci sie ode mnie na zywo :-P Kiedy sa te zawody w Pruszkowie? Bo ja to oczywiscie niezorientowana jestem, a Dorcia podobniez zglosila oba moje staruchy - szalona kobieta! Z Lucyna mysle zeby skakac juz na nizszych hopkach, bo choc ona czuje sie swietnie, to na karku ma 9 lat i chyba powinna zaczac oszczedzac stawy - tylko jak ja jej to mam wytlumaczyc?
TuathaDea Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 FORT CUP 3 jest 20.11 - 21.11 w Pruszkowie. Przyjedziesz na dwa dni? Obejrzysz małe czekoladki?
Zebra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 gokaiba napisał(a):A można tak się droczyć? A jak weźmie to Zebra poważnie? Żeby nie było nieporozumień jak z Kerry. Gokaiba, TuthaDea doskonale wie, do którego momentu ja biorę jego rozważania i uwagi na żarty;), a poza tym zawsze bardzo lubię czytać i słuchać takich bardzo konkretnych i fachowych wypowiedzi ,tak Andrzeja jak i jego małżonki:lol:, napewno nie zgadzamy się w 100%, ale jakoś się dogadujemy i mam nadzieję, że z Kerry tez tak będzie:razz:, ja czasem bywam nieznośna:placz:, ale znam takich co potrafia to bezproblemowo znieść nawet podczas 24-godzinnej podróży w jednym przedziale:cool3: A te czekoladki, to ja tez chętnie bym sobie poogladała, więc dlaczego zaproszenie dostała tylko Czapla:mad:?
Zebra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Co do pobudliwości, to ja chyba jesetm nietypowy właściciel teriera, bo z reguły staram się panować nad swoimi nerwami:evil_lol:
TuathaDea Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zebra napisał(a): A te czekoladki, to ja tez chętnie bym sobie poogladała, więc dlaczego zaproszenie dostała tylko Czapla:mad:? Zeberko kochana, jak najbardziej wpadaj! Jak nie masz nic lepszego do roboty to odpalaj pojazd i suń do wawy..... z tego co pamiętam, zawsze mówiłaś, że to taaaaak daalekoooo. :cool3::mad:A tequila czeka ......
czapla Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 "Co do pobudliwości, to ja chyba jesetm nietypowy właściciel teriera, bo z reguły staram się panować nad swoimi nerwami:evil_lol: " Ale tylko z regoly ;-) Ja tez z regoly panuje nad soba..... Czekoladki pewnie obejrze, jesli oczywiscie dotre do tej stolicy i ciekawe czy drugi raz tez tej hali nie zauwaze (czy ja mowilam, ze jestem blondynka?)
gokaiba Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Halo. Zagadka - co miał sędzia na myśli - .....kończyny górne:multi: lekko zbieżne. Taki opis dała mi znajoma do przeczytania. Dal jasności,opis dotyczy psa!!!!!!
czapla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Moze byla oceniana para pies i przewodnik i ta czesc dotyczyla przewodnika:cool3:
Zebra Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Fakt, moze opis dotyczył wystawiającego, a w takim razie proszę o odpowiedź czy jest coś napisane o przedpiersiu?:evil_lol:
Zebra Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Od jutra wystawa w Dortmundzie, może ktoś będzie miał jakieś przecieki, terierki chyba w niedzielę....
gokaiba Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zebra. W opisie o przedpiersiu nic nie ma. Może sędzia zbaraniał widząc przedpiersie właścicielki pieska. A one nie ma nic wspólnego z uszami jamnika. Myślę, że Margit, właścicielka UCZIEGO będzie w Dortmundzie i zda relację. Widziałem UCZIEGO, bardzo ładny tylko koszmarnie, jak to w Niemczech, ostrzyżony. W bardzo starym stylu.
kerry Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a ja mysle ze to był opis typu Ludwiku Dornie i Sabo ,nie idzcie ta drogą....... czy pan sędzia nie był lekko trafiony jak nasz były prezydent:razz:
kerry Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a jak zrobili brata Ursusa zobaczcie sami Uczi zdjecie sprzed ok. 3 miesiecy,niemiecka precyzja:multi:
czapla Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No coz....wyglada dosc oryginalnie, jesli jest to fryzura wystawowa oczywiscie, ale moze tam jest to norma i nasze psiury wygladalyby dziwnie. A ja jestem chora, z nosa mi leci, dresze telepia, a w weekend zawody - czrno to widze jakos:-(
*hania Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='kerry']a jak zrobili brata Ursusa zobaczcie sami Uczi zdjecie sprzed ok. 3 miesiecy,niemiecka precyzja:multi: Trochę za duża głowa mu wyszła i brak kłębu. Resztę od biedy bym przeżyła bo w końcu nie każdy musi lubić "obszerne" psy. Sorrki że się wtrąciłam ;).
Zebra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam, śpieszę donieść, ze piękna Saxankowa siostra Shakira Braudag wygrała w Zabrzu III grupę:multi:, pokonała Belmonda:lol:, niestety narazie żadnych zdjątek nie namierzyłam:placz:
Zebra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Na stronie oddziału Poznań podana jest statystyka na międzynarodową :12 kerry, na klubówke 9
gokaiba Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witam serdecznie. Może ktoś wie, jakie keraki będą wystawiane w Poznaniu? Dortmund - wyniki http://www.kft-online.de/_data/Kerry_Blue_BSZ07.pdf
Recommended Posts