Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakos tak tu cicho, brak tu jakos kerrakowych maniakow :cry:
Lucyna z ran pooperacyjnych juz sie wygoila, ale zeby nie bylo za lekko, to po zastrzyku zrobil jej sie guzial na grzbiecie z marzaca sie rana na srodku. Jezdzimy to co dzien naswietlac, smarujemy, przemywamy i co tylko :-? Juz widac tak to w jej przypadku bywa...
Za tydzien z Niuniem wyruszamy na klubowke, a pozniej...na podboj Wegier! :D Ciekawe co nam z tego wyjdzie :D

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czapla----masz Ty 7 światów, ale myślę, że Lucy w końcu dojdzie do siebie...nie pojmuję, jak mógł jej się zrobić ten wrzód po zastrzyku---sama ich tyle robię (ludziskom) :roll: , pozdro i czekam na relacje z Węgier.

Posted

Czapla dobrze bedzie !! Widze ze Niuniek znow sobie poszalal i beda male "carne" a na klubowce looknijcie za mnie na welshe i moze uda CI sie cos ufocic :( chlip chlip
Trzymam kciuki za dziewczyne
bogula..... oj ja juz widzialam biedactwa po zastrzykach ! Mojemu airedaleowi tak pan doktor zastrzy zrobil ze biedak nie mogl glowa krecic ani lapa. A jak strasznie wyl ! :(

Posted

Nie straszcie mnie z tymi zastrzykami, bo ostatnio naszym kudłatym ja robię. Trochę kawałek mamy do weta. Ręce już mi się nie trzęsą tak bardzo nawet i nie przebijam się na drugą stronę skóry :wink:
Na takie paskudztwa dobra jest maść heparynowa albo.... solarium.

Posted

Nitencja - czyzby Cie mialo nie byc na klubowce?Normalnie jestem zszokowana, myslalam, ze sie spotkamy :(
Fotek oczywiscie porobie troszke. Ach nie moge sie doczekac.
Rana Lany na prawde nie wyglada ciekawie, co prawda obrzek zszedl juz prawie, ale rana nadal sie paskudzi :(
No i dla przypomnienia jak wygladaja kerraki:
http://www.kerraki2004.republika.pl/grafika1/2.jpg
[Zbyt wielgaśne zdjęcie - zmienione na link - mod Flaire]

Posted

aaaaaaa, ale chyba mialas powazne plany jechac, tak mnie jakies sluchy doszly?
No tak, a ja jak zwykle w ostatnim momencie sie zdecydowalam, ale co mi tam - jak szalec to szalec! :D I okolica wydaje sie piekna, wiec bede miec calkiem mily urlopik :D Oby tylko pogoda dopisala. A jak Niunio nie dostanie zadnego CACIBka, to zrobie z niego dywanik przy lozku! :wink: :lol: - obiecywalam mu to przed Wilnem i zadzialalo, to moze teraz tez zadziala :D

Posted

czapla napisał(a):
aaaaaaa, ale chyba mialas powazne plany jechac, tak mnie jakies sluchy doszly?
No tak, a ja jak zwykle w ostatnim momencie sie zdecydowalam, ale co mi tam - jak szalec to szalec! :D I okolica wydaje sie piekna, wiec bede miec calkiem mily urlopik :D Oby tylko pogoda dopisala. A jak Niunio nie dostanie zadnego CACIBka, to zrobie z niego dywanik przy lozku! :wink: :lol: - obiecywalam mu to przed Wilnem i zadzialalo, to moze teraz tez zadziala :D

Tak, tak - oprawimy go jeszcze na węgierskiej polance - będzie więcej miejsca w samochodzie w powrotnej drodze :lol:

Posted

hmmm no moze nawet jeszcze do kompletu do obdarcia jakas urocza foxiczka sie znajdzie :lol: beda piekne dywaniki! :wink:
No mam nadzieje, ze BOBa welshowego uda mi sie pstryknac, bedzie pare aparatow, bo i Fuka sie wybiera, wiec dostaniesz pare fotek, szkoda tylko, ze sama ich zrobic nie bedziesz mogla :(
A ja mam jeszcze jakies weshontka z Wilna, niesty bez opisu, a podobniez ktorys to twoje dziecie(znaczy sie Alexa :D ) Jak chcesz, to poszukam i Ci wysle, moze rozpoznasz :D

Posted

ok, ale wieczorkiem. Musze poszukac, bo troche tam popstrykalam, a oczywiscie nie przyszlo mi do glowy, zeby cos opisac :oops: , wiec troszke mi to czasu zajmie.

Posted

aga_ nie mam pojecia, nie ma tam nigdzie podanej godziny wejscia na ring. Ja bede na 10 i poczekam sobie, poogladam, Niunio juz zaprawiony troszke w wystawach, wiec nie bedzie to dla niego chyba przykre jak sobie troszke w klateczce polezy :D
Troche mnie zdziwil fakt, ze sedzia ocenia pierw bule, hmmm moj tam w niczym bula nie przypomina.
Wie ktos moze w czym szczegolnie sie specjalizuje ten sedzia tj.Genadij Sypiagin/Rosja/?

Posted

Pan Sipyagin i jego uprawnienia wg RKF:

SIPYAGIN GENADY (712) СИПЯГИН Г В
B.Cheriomushkinskaya 11-3-600,Moscow 113447,Russia
113447,Москва,Б.Черемушкинская 11-3-600, t.123-6042

ВСЕ ПОРОДЫ / ALL BREEDS CACIB

:D

Posted

Dziekuje Sortis - jak zwykle mozna liczyc na Twoja wiedze :D
Martwilam sie troszke, ze po prostu najbardziej na swiecie kocha bule, a tak na dokladke dorzucili mu kerry i irlandy, ale jak wszystko to wszystko :D
Do tej pory zawsze mialam szczescie do sedziow zza wschodniej granicy i mam nadzieje, ze tak bedzie i tym razem :D

Posted

Niunio rządzi!!!

A ja jestem bardzo ciekawa tego najmłodszego, co to zadebiutuje w klasie baby. Nie widziałam nigdy takiego małego kerraka. A i pewnie do tego jest niezły. Bardzo załuję, że nie będę mogła, jako nieobecna na wystawie, zobaczyć kurdupla ...

Posted

Ja tam takich kurdupli widzialam juz troche, ale i tak jestem ciekawa, na pewno zapowiada sie interesujaco, ale w tym wieku kazdy pies wyglada hmm jak ciapek, to wiek brzydkiego kaczatka.
Jak Niunio zaczal rosnac, to bylam autentycznie przerazona :o , taki brzydal! :lol:

Posted

I juz po wystawie klubowej - Niunio wrocil jako Zwyciezca Klubu,BOB.
:multi:
Zgloszonych bylo 10 kerrakow, normalnie tlum! Tylu kerrakow na polskiej wystawie jeszcze nie widzialam, mysle, ze z czasem jeszcze ich troszke przybedzie, bo glownie byly to mlode psy.
Niunio w bezposredniej konkurencji mial ojca moich wnuczat, czyli Ch. Gio Grano Kerrydom, a pozniej w porownaniu o rase suczke z klasy mlodziezy Queen Braudag.
A i jeszcze maluch w klasie baby - mysle, ze za rok, bedzie to prawdziwa gwiazda!

Posted

[quote name='sortis']Niunio rządzi!!!

A ja jestem bardzo ciekawa tego najmłodszego, co to zadebiutuje w klasie baby. Nie widziałam nigdy takiego małego kerraka. A i pewnie do tego jest niezły. Bardzo załuję, że nie będę mogła, jako nieobecna na wystawie, zobaczyć kurdupla ...

Na razie (z cyfraka) mam nieszczególne zdjęcie tego malucha z wczorajszej klubówki.
Zdjęcie lekko rozjaśnione - żeby coś było widać w tej czerni,
ups przepraszam - ciemnym niebieskim
Na zdjęciu BHELLIOM BANDERAS Ontario w czasie Derby 2004 z QUEEN Braudag

P.S. Pozdrowienia dla poznanej osobiście Czapli i Nuńka

Posted

[quote name='sortis']Gratulacje, gratulacje! :D :klacz:
Nieśmiało zapytam, :oops:, czy bedą jakieś foty?

Na cyfrze mam głównie QUEEN, bo to suczka koleżanki 8-), ale
jeszcze zobaczę co wyjdzie z tradycyjnego filmu.

QUEEN Braudag - Młodzieżowy Zw. Klubu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...