czapla Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jakos tak tu cicho, brak tu jakos kerrakowych maniakow :cry: Lucyna z ran pooperacyjnych juz sie wygoila, ale zeby nie bylo za lekko, to po zastrzyku zrobil jej sie guzial na grzbiecie z marzaca sie rana na srodku. Jezdzimy to co dzien naswietlac, smarujemy, przemywamy i co tylko :-? Juz widac tak to w jej przypadku bywa... Za tydzien z Niuniem wyruszamy na klubowke, a pozniej...na podboj Wegier! :D Ciekawe co nam z tego wyjdzie :D
bogula Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 czapla----masz Ty 7 światów, ale myślę, że Lucy w końcu dojdzie do siebie...nie pojmuję, jak mógł jej się zrobić ten wrzód po zastrzyku---sama ich tyle robię (ludziskom) :roll: , pozdro i czekam na relacje z Węgier.
Nitencja Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Czapla dobrze bedzie !! Widze ze Niuniek znow sobie poszalal i beda male "carne" a na klubowce looknijcie za mnie na welshe i moze uda CI sie cos ufocic :( chlip chlip Trzymam kciuki za dziewczyne bogula..... oj ja juz widzialam biedactwa po zastrzykach ! Mojemu airedaleowi tak pan doktor zastrzy zrobil ze biedak nie mogl glowa krecic ani lapa. A jak strasznie wyl ! :(
aga_ostaszewska Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Zdrówka i szybkiego powrotu do zdrówka dla Luśki! No i powodzenia w podboju Wegier! Będziemy trzymać kciuki! Wrzuć jakieś fotaski, bo tęskno nam za czarnymi diablatkami!
bo Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Nie straszcie mnie z tymi zastrzykami, bo ostatnio naszym kudłatym ja robię. Trochę kawałek mamy do weta. Ręce już mi się nie trzęsą tak bardzo nawet i nie przebijam się na drugą stronę skóry :wink: Na takie paskudztwa dobra jest maść heparynowa albo.... solarium.
czapla Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Nitencja - czyzby Cie mialo nie byc na klubowce?Normalnie jestem zszokowana, myslalam, ze sie spotkamy :( Fotek oczywiscie porobie troszke. Ach nie moge sie doczekac. Rana Lany na prawde nie wyglada ciekawie, co prawda obrzek zszedl juz prawie, ale rana nadal sie paskudzi :( No i dla przypomnienia jak wygladaja kerraki: http://www.kerraki2004.republika.pl/grafika1/2.jpg [Zbyt wielgaśne zdjęcie - zmienione na link - mod Flaire]
Nitencja Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Czapla , na nszej klubowce bede ......... mialam na mysli Interre :oops:
czapla Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 aaaaaaa, ale chyba mialas powazne plany jechac, tak mnie jakies sluchy doszly? No tak, a ja jak zwykle w ostatnim momencie sie zdecydowalam, ale co mi tam - jak szalec to szalec! :D I okolica wydaje sie piekna, wiec bede miec calkiem mily urlopik :D Oby tylko pogoda dopisala. A jak Niunio nie dostanie zadnego CACIBka, to zrobie z niego dywanik przy lozku! :wink: :lol: - obiecywalam mu to przed Wilnem i zadzialalo, to moze teraz tez zadziala :D
foxydoxy Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 czapla napisał(a):aaaaaaa, ale chyba mialas powazne plany jechac, tak mnie jakies sluchy doszly? No tak, a ja jak zwykle w ostatnim momencie sie zdecydowalam, ale co mi tam - jak szalec to szalec! :D I okolica wydaje sie piekna, wiec bede miec calkiem mily urlopik :D Oby tylko pogoda dopisala. A jak Niunio nie dostanie zadnego CACIBka, to zrobie z niego dywanik przy lozku! :wink: :lol: - obiecywalam mu to przed Wilnem i zadzialalo, to moze teraz tez zadziala :D Tak, tak - oprawimy go jeszcze na węgierskiej polance - będzie więcej miejsca w samochodzie w powrotnej drodze :lol:
Nitencja Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Czapla - ano mialam takie plany !!!! juz mialam nawet noclegi :) ale wszystko szlag trafil, wiec licze ze chociaz welsh BOBa mi ktos z Was ufoci :placz:
czapla Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 hmmm no moze nawet jeszcze do kompletu do obdarcia jakas urocza foxiczka sie znajdzie :lol: beda piekne dywaniki! :wink: No mam nadzieje, ze BOBa welshowego uda mi sie pstryknac, bedzie pare aparatow, bo i Fuka sie wybiera, wiec dostaniesz pare fotek, szkoda tylko, ze sama ich zrobic nie bedziesz mogla :( A ja mam jeszcze jakies weshontka z Wilna, niesty bez opisu, a podobniez ktorys to twoje dziecie(znaczy sie Alexa :D ) Jak chcesz, to poszukam i Ci wysle, moze rozpoznasz :D
czapla Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 ok, ale wieczorkiem. Musze poszukac, bo troche tam popstrykalam, a oczywiscie nie przyszlo mi do glowy, zeby cos opisac :oops: , wiec troszke mi to czasu zajmie.
aga_ostaszewska Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 czapla: O ktorej zaczyna sie sedziowanie diablatek na klubowce w Nowym Dworze?
czapla Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 aga_ nie mam pojecia, nie ma tam nigdzie podanej godziny wejscia na ring. Ja bede na 10 i poczekam sobie, poogladam, Niunio juz zaprawiony troszke w wystawach, wiec nie bedzie to dla niego chyba przykre jak sobie troszke w klateczce polezy :D Troche mnie zdziwil fakt, ze sedzia ocenia pierw bule, hmmm moj tam w niczym bula nie przypomina. Wie ktos moze w czym szczegolnie sie specjalizuje ten sedzia tj.Genadij Sypiagin/Rosja/?
sortis Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Pan Sipyagin i jego uprawnienia wg RKF: SIPYAGIN GENADY (712) СИПЯГИН Г В B.Cheriomushkinskaya 11-3-600,Moscow 113447,Russia 113447,Москва,Б.Черемушкинская 11-3-600, t.123-6042 ВСЕ ПОРОДЫ / ALL BREEDS CACIB :D
czapla Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Dziekuje Sortis - jak zwykle mozna liczyc na Twoja wiedze :D Martwilam sie troszke, ze po prostu najbardziej na swiecie kocha bule, a tak na dokladke dorzucili mu kerry i irlandy, ale jak wszystko to wszystko :D Do tej pory zawsze mialam szczescie do sedziow zza wschodniej granicy i mam nadzieje, ze tak bedzie i tym razem :D
czapla Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Oto jeszcze Niunio, mam nadzieje, ze nie bedzie za wielka fotka, bo Flaire glowe mi w koncu urwie :lol:
sortis Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Niunio rządzi!!! A ja jestem bardzo ciekawa tego najmłodszego, co to zadebiutuje w klasie baby. Nie widziałam nigdy takiego małego kerraka. A i pewnie do tego jest niezły. Bardzo załuję, że nie będę mogła, jako nieobecna na wystawie, zobaczyć kurdupla ...
czapla Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ja tam takich kurdupli widzialam juz troche, ale i tak jestem ciekawa, na pewno zapowiada sie interesujaco, ale w tym wieku kazdy pies wyglada hmm jak ciapek, to wiek brzydkiego kaczatka. Jak Niunio zaczal rosnac, to bylam autentycznie przerazona :o , taki brzydal! :lol:
czapla Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 I juz po wystawie klubowej - Niunio wrocil jako Zwyciezca Klubu,BOB. :multi: Zgloszonych bylo 10 kerrakow, normalnie tlum! Tylu kerrakow na polskiej wystawie jeszcze nie widzialam, mysle, ze z czasem jeszcze ich troszke przybedzie, bo glownie byly to mlode psy. Niunio w bezposredniej konkurencji mial ojca moich wnuczat, czyli Ch. Gio Grano Kerrydom, a pozniej w porownaniu o rase suczke z klasy mlodziezy Queen Braudag. A i jeszcze maluch w klasie baby - mysle, ze za rok, bedzie to prawdziwa gwiazda!
foxydoxy Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='sortis']Niunio rządzi!!! A ja jestem bardzo ciekawa tego najmłodszego, co to zadebiutuje w klasie baby. Nie widziałam nigdy takiego małego kerraka. A i pewnie do tego jest niezły. Bardzo załuję, że nie będę mogła, jako nieobecna na wystawie, zobaczyć kurdupla ... Na razie (z cyfraka) mam nieszczególne zdjęcie tego malucha z wczorajszej klubówki. Zdjęcie lekko rozjaśnione - żeby coś było widać w tej czerni, ups przepraszam - ciemnym niebieskim Na zdjęciu BHELLIOM BANDERAS Ontario w czasie Derby 2004 z QUEEN Braudag P.S. Pozdrowienia dla poznanej osobiście Czapli i Nuńka
sortis Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Gratulacje, gratulacje! :D :klacz: Nieśmiało zapytam, :oops:, czy bedą jakieś foty?
foxydoxy Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='sortis']Gratulacje, gratulacje! :D :klacz: Nieśmiało zapytam, :oops:, czy bedą jakieś foty? Na cyfrze mam głównie QUEEN, bo to suczka koleżanki 8-), ale jeszcze zobaczę co wyjdzie z tradycyjnego filmu. QUEEN Braudag - Młodzieżowy Zw. Klubu
Recommended Posts