Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini, ponieważ karraki były tylko dwa, a Niuniek wygrał tylko w sobotę, to chyba resztę wiesz :wink: .

czapla, jeszcze raz wielkie gratulacje! :D Warto było, co? :wink:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha serio ino 2?:))))ale malo:))no to ja go widzialam na stoliku i si ez niego smialismy:))))bo klab to mial serio z wlosa mega dlugiego:)))z dziura jak pochylil :lol: :lol:

Posted

Orsini, znasz wyniki grupy z drugiego dnia? Podaj litosciwa kobieto.
A co do fryzury tego psa - to on najsmieszniej wyglądał w ruchu z latajaca grzywa :lol:

Posted

Dzieki za gratulacje, jestem bardzo dumna z Niunia i jeszcze nie moge ochlonac. Niuniek pewnie tez dlugo nie ochlonie, bo Lana chyba z wrazenia, ze nas nie ma dostala cieczki, wiec sie zapowiada, ze do Warszawy pojedzie jeszcze chudszy kerry :-?
No i pewnie, ze warto bylo jechac! :D Trzeba teraz urobic naszego dobrego kierowce na kolejna eskapade :D Ale tym to sie chyba Fuka zajmie i nie sadze, ze bedzie sie mocno bronil :lol: W koncu zakladamy jego fanklub :lol: :lol: :lol:

Posted

No pewnie, ze sie nie bedzie bronił - on tylko apeluje o wiekszy samochod jezeli ma jezdzic gdzies z Maleństwem :lol: Zupełnie nie wiem dlaczego, ale Andrzej nie chce żeby mu nastepnym razem piesio znowu pomagał w zmienianiu biegow :lol:

Posted

Luska jutro ma operacje...Znow wywalilo jej wrzod na boku ciala, wielki i ropiejacy, kolejny ma na grzbiecie i jeszcze jeden na ogonie - te jeszcze sie nie otworzyly i jeszcze pare mniejszych...eh nastroj mam straszny, tak sie o nia boje... :(

Posted

ehh niestety ta moja krocha ma takie sklonnosci. Jak to madry doktor Dembele okreslil "zaburzenie funkcjonowania gruczolow lojowych". W praktyce wyglada to tak, ze tworzy sie gorka pod skora, czasami znajduje ona ujscie a czasami sie czopuje i sie wylewa pod skora, tworzy sie stan zapalny, no i seria antybiotykow, ale to pomaga na krotko, dlatego zdecydowalismy sie z doktorem powycinac, bo statnio wybrala chyba dwie dlugie serie antybiotykow w listopadzie, a mamy marzec i takie faszerowanie jej lekami dobrze nie wrozy, a po usunieciu chirurgicznym spokoj byl okolo 2 lat, wiec stwierdzilismy, ze warto.

Posted

oj, nie macie pojecia jak bym chciala, zeby paskudztwo nie wrocilo, do jutra przybedzie mi jeszcze pare siwych wlosow...ide wykapac dziewczynke, zeby jutro doktorowi na stole nie capala.
Trzymajcie jutro za nas kciuki bardzo mocno.

Posted

Dzieki za trzymanie kciukow - Lana juz po operacji, wybudzona, odpoczywa na kanapie :D Wyglada jak pies z kosmosu - cala w bandazach :o No i jeszcze w promocji zabki wyczyscili :D

Posted

Dzieki, no i niech zdrowieje szybko, bo ja dlugo nie wytrzymam tego spania z nia na kanapie :lol:
Lucyna ma sie dobrze i zupelnie nie zachowuje sie jakby jej cos dolegalo :D lata jak szalona, czyli normalnie i troche przeszkadza jej to dziwne "ubranko", ale dzis sie tego pozbedziemy, pewnie bedzie jej troszke chlodno, bo jest cala lysa.
Och, jak sie ciesze, ze juz po wszystkim :)

Posted

To ja już bez całusow :lol: Ale kciuki trzymam dalej - zeby paskudztwo nie wrociło :evilbat: i zagoiło sie szybciorem!

Posted

Trzymaj, trzymaj az do bolu paluszkow, tez bym bardzo chciala, aby powtorek nie bylo...to raczej watpliwa rozrywka.
Ale moje suczydlo jest na prawde bardzo dzielne! :D

Posted

czapla napisał(a):
foxydoxy - sadysto!!! podpisz prosze, w zyciu tych dzieciakow na oczy nie widzialam, ale slodziusie :D

Mnie kazali - to zdjęcia pstrykałem.

Ale ponieważ widziałem, że to w jednych rękach - wychodzi, że to scenię
BEAUBASE Aisa i młodzież DIXIE ACE von Dealenbroek - obie z miejscowości Brody Adamów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...