Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawody odbyly sie w ostatni weekend w Pruszkowie, a kerrak to Lanusiowa corcia, czyli Corsa z Plockiego Wzgorza, potocznie zwana Celta:multi:
No fotki swietne, te w locie szczegolnie, no i jaki on w Ciebie wpatrzony!
Devis zawsze oddaje Ci ten krazek? Bo u mnie Lucyna to jak zlapie, to na pewno nie odda:oops: , a Niunio nawet oddaje przez jakis czas, ale w koncu postanawia sobie zniszczyc ta zabawke:razz: - glaby nie?:lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zebra']Żaneta, tak się zastanawiam, moze my kiedys spotkałysmy sie na ringu, moja Ama ma teraz 12,5 roku wiec wtedy kiedy bywała na wystawach Ty chyba tez wystawiałas jakies swoje kerry, albo od Ciebie z hodowli- a jaki przydomek miała twoja pierwsza hodowla? taki sam jak teraz?
Witam. moja hodowla 20 lat temu też miała ten sam przydomek, jak teraz - ponownie mi go zaakceptowano po tylu latach przerwy hodowlanej. Niestety nie spotkałyśmy sie na wystawach bo moja pierwsza sunia urodziła się w 1978r.. miała przydomek- Z Warkocza Moniki. Żyła tylko 3 lata , do porodu pierwszych szczeniaczków.

Posted

Dobrze, że historia Drenia powoli się wypogadza ale będzie problem z jego adaptacją do życia w bloku i co zrobić ze szczekaniem !!! Moje lubią szczekać:evil_lol: i na nic tłumaczenie, że mają się trochę uciszyć, gdy witamy gości. One też się bardzo cieszą i dlatego wrzeszczą tak głosno.:oops:

Posted

Zwyciezca Eurazji :

Керри-блю-терьры
ЛЩ - Shyloch First Edition (имп Норвегия)
ЛЮ - Лирика Из Голубой Легенды
ЛК CACIB - Айхенэкк Зенон Эмперор ЗиЗи Топ
R.CACIB - Инканто из Голубой Легенды
ЛС cacib лпп - Даная из Голубой Легенды
R.CACIB - Фенси Вул Микаэлла Эстель
ЛВ - Ауа Скиф Бэллавиченца

Posted

ups .........
Juz tlumacze :)
Najlepsze Szczenie - Shyloch First Edition (имп Норвегия)
Najlepszy Junior - Liryka iz goluboj legendy
Najlepszy Pies i CACIB - Aichenek Zenon Emperoe Eizi Top
R.CACIB - Inkanto iz goluboj legendy
Najlepsza suka i Zw.Rasy - Danaja iz goluboj legendy
R.CACIB - Fensi Bul Michaela Ester
Najlpeszy Wteran - Aja Skif Bellawiczenca

Posted

Wow Znów się dzisiaj działo na forum :crazyeye: Wszystkie zdjęcia są extra :loveu:
Zebra - ja nie jadę na klubówkę :placz: Nawet nie wiem co z Nowym Dworem Ja nie moge być:placz: Może Agnieszka się zlituje i weźmie Amika i/lub Aisę do wystawienia, bo jedzie ze swoją małą foksicą. Ja mam wtedy targi w Kielcach i egzamin w Warszawie I tak się zastanowiam jak to pogodzę :shake:
Żaneta - myślę, że nie w tym był problem z Dreniem, że popyskuje czasami i będzie głośno się cieszył z wizyt choćby sąsiadów :cool3: , ale w tym, co będzie jak sam zostanie. Moje są spokojne, dopóki ktoś za blisko się nie zbliży do ogrodzenia Za długą mamy tą szybę w drzwiach zewnętrznych, za długą zdecydownie :diabloti: Nie mówiąc już jak się zrobi jakas afera szczekliwa na wsi To wtedy drzwi niezależnie od szybki są zagrożone:evil_lol:

Czapla - widzę, ze masz dalej przygody z papierem toaletowym Hmmmm... Ja tak chwaliłam moje diablice, co prawda zniszczeń właściwie przez te dwa lata nie stwierdzono (za wyjatkiem jednego obgryzionego leciutko fotela dawno temu) to teraz zaczynam sie martwić o telewizorek, znaczy akwarium Aisa uznała że jest to telewizorek interaktywny i kłapie zębiskami do szyby kiedy tylko może :angryy:

Posted

ah za daleko i tak te zawody dla nas! ale zdjecia super i jaka fajna ta kerraczka, no to mam nadzieje ze sie spotkamy na jakis zawodach skoro tylu zawodnikow z kerrakami jest, Czapla przykladaj sie do treningow i na zawody przyjezdzaj!
z frisbee to problem taki ze jest cale podziurkowona bo on podgryza, ale jak mam dwa to nie ma problemow z oddawaniem, jak jedno pusci to dostaje drugie, badz smakolyk, czasem mu sie zdarza pobiec za daleko ale to tez pocwiczymy:cool3: a w chodzeniu przy nodze to podobno mu niezle idzie , bo ponoc nawet ktos nas chwalil na forum owczarkow:razz:

Posted

[quote name='Devis&Marta']za daleko i tak te zawody dla nas!
Marta, no to teraz masz IAL pod samym nosem :cool3: . Nasza "Fortowa" reprezentacja będzie, ale my raczej nie będziemy mogli przyjechać :shake:

Posted

W poscie Nitencji jest napisane - Zwyciezca Eurazji: i chyba pod spodem powinno byc zdjecie delikfenta, a ja widze tylko krzyzyk:roll:

Posted

No teraz to i ja widze:multi: Ale piekna sucz! Az dech zapiera!
Ja tak sobie nawet mysle, biorac pod uwage bardzo dalekosiezne plany, ze jesli przyjdzie mi do glowy zrobic dzieci Sasance, to wybiore jej chlopa zza wschodniej granicy.

Posted

Czapluniu! - a jeśli mąż dla Saxanki miałby być z Polski - do kogo byś brała pod uwagę (oczywiście hipotetycznie)?

Posted

Marta - wlasnie nasmarowalam do Ciebie dlugasnego priwa i wywalilo go w kosmos:roll: , aaaa juz jutro sie zbiore i Ci znowu nasmaruje, bo juz teraz mnie lenistwo dogania, a na dodatek mialam fatalny dzien...
Skoro nie bedziesz we Wroclawiu, to moze dotrzesz na IAL do centralnej Polski - do Pecic? Ja tam pojade z czystego sentymentu, nawet jesli mam glaby nie psy:lol: Strasznie fajne miejsce, mila atmosfera i wogole - bylam tam na pierwszych zawodach agility w zyciu, pierwszy raz tam zdjelam Niuniowi kaganiec (ale sie balam), Lucyna dostala pierwszy (i jedyny jak na razie;) ) pucharek za 3 miejsce - same fajne rzeczy tam sie dzialy:multi: , moze czas, zeby Sasanka tam zadebiutowala... eeee to chyba za rok:lol:

No i na koniec dodam, ze do Wloclawka na klubowke zglosilam cale moje stado:cool3: - wiec jesli ktos zobaczy jak trzy kerry wloka za soba chuda blondynke, to bedziemy wlasnie my:lol: ( oczywiscie jak moje zgloszenia dotarly...)

Posted

Jednak priw poszedl, mam go w wyslanych, wiec sobie poczytasz - czasami nic z tego interneta nie panimaju, no coz, toz ja tylko blondynka:lol:

Posted

Ale glupia jestem , nie odczytalam porzadnie i myslalam ze ten IAL jest w Katowicach, szkoda ze taki termin! A na ten drugi jak mi sie nie pokryja terminy to bym chetnie przyjechala, tylko kiedy to jest? priva dostalam:lol: Glabow to pewnie nie masz tylko cwiczyc sie nie chce;)

Posted

27.05.2006 PECICE ALTERNATYWA - to termin IALu, przyjedz, mowie Ci warto.
A cwiczyc faktycznie sie nie chce, a dlaczego, to wystarczy wyjrzec za okno, doloz jeszcze do tego odleglosc z Plocka do Wloclawka (ok.50 km) i moja wrodzona awersje do zimna i masz odpowiedz czemu wolimy polezec na kanapie:razz:

Posted

Witam wszystkich uczestników forum sredecznie.
Postanowiłem włączyć sie do korespondencji. Mam trzy keraczki, 2 panienki i pieska.Nie długo będzie ich więcej, bo oczekuję szczeniaczków.Narzeczonym mojej Int.Ch.Duni(Ave Kupidon SYMPATHI) został pies z hodowliTorums, nazwy którego obecnie nie zdradzę(ale zapewniam, że osiągnięte przez niego sukcesy zajmują cały segregator). Pozwolę sobie zamieścić jego zdjęcie
Gokaiba

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...