Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szon był ...leczony podobno na dysplazje.... Od zeszłego roku coraz częściej utykał na tylnią łapę. Weci z uporem godnym lepszej sprawy jeden za drugim twierdzili, że to nieoperacyjny przypadek dysplazji. W końcu przy okazji rozmów ze znajomymi i na forum porównałam dolegliwości Szona z innymi podobnymi i trafiłam do dr. Janickiego. W piątek była konsultacja i badanie, we wtorek operacja /dwa tygodnie temu/ Wczoraj Szoniasty był na konsultacji i miał zdejmowane szwy. Odetchnęłam z ulgą, ale pierwsze dni po operacji pilnowałam go w dzień i noc, by sobie nie uszkodził łapy, opatrunku i nie rozerwał szwów, które zostały na wierzchu.Teraz jak pisałam przed nami okres rehabilitacji, no ale dr pocieszył nas, ze teraz ta noga będzie mocniejsza.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To smutne, ze weci sie tak dlugo nie poznali i Szon meczyl sie zamiast dawno to miec za soba...No ale pocieszajace jest to, ze teraz bedzie juz tylko lepiej:-D
A moja mala cholera wlazla dzis do sypialni...(oczywiscie tam psom nie wolno!) - znaczy sie wlazla, to zle powiedziane:lol: - wbiegla galopem, wskoczyla na mnie, odbila sie i szybko z powrotem zanim zdazylam zareagowac:lol: A to dlatego, ze budzik nie dzwonil (dzis szlam do pracy troszke pozniej i mialam nadzieje na dluzsza nocke:nonono2: ), a pora byla najwyzsza na siku - zwierzyna juz wie, ze siku na przedpokoju jest be, wiec trzeba sobie jakos radzic.
Mokka i Zadziorny moga juz byc spokojni - moja psica nie da meczyc swojego pecherza;-)

Posted

No wlasnie, kto? Chyba nie ja hmm, jakos sobie nie przypominam. Uzywalam wiele epitetow - niedobre, niegrzeczne, niewychowane itp, ale w ich osobnicza madrosc raczej nie watpie - calkiem niezle kombinuja i nawet w dosc dziwnych sytuacjach potrafia sobie poradzic.
Tak, mozna im wiele zarzucic, ale na pewno nie brak rozumku:lol: ,choc jak czasami patrze na Niunia, to mam watpliwosci:lol: - zrobilam mu wczoraj fotke jak adoruje swoja ukochana szczotke kibelkowa:lol: . Jesli TuathaDea bedzie mily, to moze ja wstawi:-D

Posted

Wszystkim dogomaniakom i ich pupilom życzymy wesołych, zdrowych, pogodnych i pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu wspaniałych prezentów pod choinką :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Gaja, Trudzia i zadziorny

Posted

Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia /to dla Saxanki szczególnie :jumpie: /, dużo ciepła rodzinnego, żebyśmy wszyscy spędzili miło ten wigilijny wieczór w otoczeniu ukochanych osób / no i dajcie Niunkowi może pod choinkę tę szczotkę, co?? :thinkerg: Przecież to Wigilia !!!:x-mas: /

Żeby te nasze święta przyniosły usmiech na naszych i psich pycholkach!:lol:

Posted

Dolaczam sie do zyczen spokojnych i radosnych swiat Bozego Narodzenia dla wszystkich dogomaniakow, samych szczesliwych dni z naszymi czterolapymi potworami:p
Niunio szczotki nie dostal, ale i tak mysle, ze byly szczesliwe zujac kurze lapki:Dog_run:
A ja dzis siedze w pracy...:sad:

Posted

Czapka juz nie jest taka ladna hmmm:mdrmed: No i tylko Niunio usiedzial z nia na glowie, wiec z przydzialu robil za mikolaja, suczyce od razu pozbywaly sie nakrycia glowy - moze gdybym im jakas korone zalozyala, to by zdanie zmienily:mdrmed:

Posted

Moje male nic dobrego zyskalo nowe imie - z Saxanki stala sie Sasanka - prawda, ze slicznie? tak wiosennie;)
A tak wogole, to jakos mniej broi - chyba mi sie suka starzeje:lol: , no chyba, ze wyeliminowalam juz wszystko co bylo godne zniszczenia:multi:

Posted

czapla, niedawno dowiedziałam się o sklepie, gdzi mają między innymi szcztoki klozetowe za 800 zł - to na wypadek, gdyby Niunio potrzebował narzeczonej z królewskim pochodzeniem. ;-)

Posted

Ja wiele rzeczy dobrych widze w moim Niuniusiu i zazdrosna jestem o jego uczucia strasznie i wlasnie dlatego jeszcze szczotka stoi na swoim miejscu;) - z zadna szczotka zdradzac mnie nie bedzie:mad: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...