Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czapla napisał(a):
A tak wogole, wiecie jak pieknie wyglada mieszkanie przystrojone papierem toaletowym?
Ja wiem. :evil: Nie, nie Misia - Api. Na salonach u mojej Babci. :evil:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Saxanko sto lat od Regonika. :new-bday: :tort: a papierem toaletowym niech sie pancia zajmie :D

I Regonik i Lordunio na urodzinki dostali obróżki Rogzy, Lordunio w krateczke, a Regonik pomarańczową z odblaskiem i do tego smycz do kompletu. Nie daj sie Saxanko zbyc rolką papieru, choc z nia przednia zabawa.

Posted

:BIG: od Zebrowego stada :D
Może teraz wreszcie pani da wam te super gryzaczki, które nabyła w Poznaniu, DOMAGAJ SIE DZIEWCZYNO- co bedziesz papier gryzła.
na balange przybedziemy dopiero w marcu- może- szykuj sie Czapla :D

Posted

Dziekujemy za zyczenia dla Saxicy - niedobrzycy :lol: I rowniez skladamy najlepsze zyczonka dla "nieodleglych" solenizantow :tort:
A na wypasiony osprzet Rogzy, to trzeba zasluzyc - Wasze jak grzeczne to maja, moja paskuda sobie poczeka :wink: - znaczy sie zartuje, brak trzeciego ladnego modelu w kolorze niebieskim, bo moje to tylko w blue chodza :lol:
Zebra - a na gryzaki z Poznania moje sie wypiely! Normalnie oczyska mi z orbit wylazly, a ja takie poswiecenie...

Posted

Czapla nie wiem jakie gryzaki kupowałaś ale ja wiozłam taki ze skór cielecych, naturalny, o smaku bekonowym i ONek go dostał, bo Regon tez sie wypiął na tą nowość. To było takie kółko i tylko turlał to chwile po podłodze, a potem nawet nie spojrzał.

Posted

Borsaf - jeżeli zakupiłaś to, o czym myślę, to uważajcie na dywany - straszniście farbuje! Moja Luka kiedyś dostała taką kostkę (właśnie bekonową, kupioną na wystawie) i wypaćkała na czerwono-bordowo calutki kremowy chodniczek. 8)

Posted

Tak, kupilam w Poznaniu 3 gryzaki ze skory cielecej o smaku bekonowym - tak slicznie pachnialy, ze sama bym je zjadla :lol: , a moje psy nic! Niunio polozyl przed soba i patrzyl na to dziwo jak to on potrafi, powarkujac na krecace sie obok suki(typowy pies ogrodnika :wink: ), Lana trzymala w lapkach lezac i miala bardzo glupia mine, a Saxana popodrzucala to troche i stracila zainteresoweanie - takze myslalam, ze zrobie im frajde, a tu klapa :-?

Posted

To te same, ja takie kółeczko kupiłam. Ten sam błąd zrobiłyśmy, tzn nam to fajnie pachniało, ale nasze piechy olały.

ONek jest z tych odkurzaczy, ma w domu jeszcze jamnika 12 letniego, który nota bene nim rządzi i który zje wszystko, łącznie ze śmieciami. Koleżanka mówiłą, że dała to cudo Maxowi, ten zajadał się, cycmolił ze smakiem, pokulało mu sie i Bingo wziął do swojego koszyka. Bingo z tym nie mógł nic zrobić,ale warczł na Maxa na pół pokoju. To jest dopiero pies ogrodnika. Musieli podstępem mu zabrac i schowala dla Maxa.

Posted

no dziwne macie te psiska, ja sama Czaple namówiłam na ten niemały wydatek, ale moje suczydła to sie o to biją, to jest chyba jedyna rzecz za która mała kiedys wreszcie oberwie od Amy (niedawno juz niedużo brakowało). One poprostu sie tym zażeraja, a co do koloru - podobno farbuja tylko te czerwonawe, jak pamietasz Czapla to pan sam nas o tym poinformował przy zakupie, a te inne nie farbuja , takie np. masełko orzechowe - przysmak mojej Queen......... :D

Posted

No coz, widac moje maja inne upodobania...wlasnie :evilbat: ten maly szkodnik wlazl wczoraj na pieterko (choc tam psom nie wolno :evil: ), wyciagnela z szafy dwie koszulki i zmienila im fason na "frendzlasty" i zeby dopelnic artyzm zrobila sobie kupke na srodku! :evil:
I co ja mam zrobic z tym rozbestwionym potworem!!!!!

Posted

Czapla proponuje małej założyć tu osobny topik pt co zniszczyl domowy szkodnik czterołapny?
Gwarantuję, że Saxanka nie da spadnąc na dół topikowi :lol:

Gdzieś na dogo, kiedyś przeczytałam taka listę zrobiona domowemu kotu.Włos się na głowie jeży ile taki potrafi zniszczyć. Starczy wazonik z woda na biurko zrzucić i już przeliczalne na zlotówki straty.
Ciesz sie, że Saxana nie fruwa.

Nie jestem zdziwiona jej twórczością, ona to w oczach miała, taką jakąś radość życia, wszystko wolno, najwyżej czegos nie można zrobić :lol:

Posted

czapla napisał(a):
(..) ten maly szkodnik wlazl wczoraj na pieterko (choc tam psom nie wolno :evil: ), wyciagnela z szafy dwie koszulki i zmienila im fason na "frendzlasty" i zeby dopelnic artyzm zrobila sobie kupke na srodku! :evil:(...)

Ależ Saxanka ma fantazje! :lol:

Posted

Fantazyjna jest bardzo :lol: i dokucza strasznie Niuniowi, ktory nie wiem skad ma dla niej tyle cierpliwosci.
Bosfar - gdzies Ty wyparzyla jej oczyska? ona te diabliki skrzetnie chowa pod grzywka :wink:
Zadzirny - to prawda, tylko kochac, nic innego mi nie pozostaje :lol: Nie miala baba klopotu, to sprawila sobie trzeciego kerraka :lol:

Posted

Cale szczescie, ze nic wiecej jej nie laczy z owa poslanka :lol: :lol: :lol:
Ciekawe co dzis zastane po powrocie do domku...az sie boje :saeek: :Help_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...