Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zebra napisał(a):
Jostra, wolne miejsca są , jak najbardziej i paka na pudła także, ja jadę jak sama stwierdziłaś, czysto towarzysko i moje panny zostaja w domu.
Masz do mnie namiar, więc czeka, bedzie mi bardzo miło.

To super, jak znajdę ten namiar gdzieś w papierach to pozwolę sobie do Ciebie zadzwonić i się umówić, jak nie znajdę, co też jest możliwe :evilbat: , to dam Ci znać na pw
W każdym razie zarezerwuj tylną kanapę dla nas, please :D

Posted

Właśnie wróciłyśmy z maluchem z "przypomnawczego" szkolonka PT, oj przyznaję, że moja mała sunia potrafi mnie zadziwić, jak chce oczywiście, nawet dość dużo pamietała i bawiła się chyba dość dobrze. :P
Jostra rezerwacja zaklepana, napisz tylko ile osób ma jechać, bo nie wiem czy umizgiwać się do mojej lepszej połowy żeby z nami jechała, czy nie. :wink: :wink:
Czapla, ja to zdolna jestem mało, ale nosa do ładnych kerry to chyba mam, no nie??? :o :o :o
Chociaż na Węgrzech wyszło na to że żadna z nas się nie zna ni krzty, :Fade-col:

Posted

Ok, więc moja lepsza połowa może sobie wybrać, jedzie czy nie, zmiescimy sie całkiem spokojnie, manele pójda na tył, o której pasuje wyjazd, jak macie ocenę? :multi:
Asia, Czapla, czy jak tam wolisz, a o której jest ocena KBT?
:lol: :lol: :D

Posted

Ocena na ringach zaczyna się o 11, pasowałoby być około 10, bo pewnie z papierami będzie bałagan. :roll:
No i fryzurę trzeba będzie zrobić. :fadein:
Moja połowa musi jechać, bo będzie handlerem :evilbat: (niestety nie junior ;) )

Posted

No i kto zamowil taka pogode??? :evil: Mam nadzieje, ze w niedziele bedzie lepiej, bo inaczej to nie wiem co to bedzie z moimi potworami.
Ocena, tak jak mowi Jostra, zaczyna sie od 11 i nie ma konkretnie co o ktorej wchodzi, wiec trzeba byc okolo 10. A ja za nic nie pamietam ile czasu jedzie sie do Radomia, nie wspominajac, ze drogi tez nie pamietam :oops:
Moj maluch, tak jak przewidywalam, straszny szczerbol - nie ma juz 4 zabkow, wiec prosze sie z niej nie smiac :lol:
Wogole, to nie uwazacie, ze to perwesja, ze biorac poranny przysznic gapia sie na mnie trzy ryjki? Znaczy sie moze dwa, bo Niunio jak zawsze wzdycha do swojej ukochanej szczotki kiblowej :lol:

Posted

Z Rzeszowa to jedzie się ok.2-3 godziny, więc myślę że wyjazd zaplanujemy ok.7 rano- Jostra tylko musisz dać znac gdzie podjechać.
Co do perwersji- no cóż, czy ja wiem :P
Co do pogody- to zapowiada się fajnie, bez deszczu i słonecznie ok.18 stopni.,a co Ty tak narzekasz w Rzeszówku jest śliczna słoneczna jesień. :olympic:

Posted

Moze i w Rzeszowie jest ladna jesien, ale w Plocku leje od rana :x , a ja dzis chcialam oporzadzic dzidzie :roll: i porobic fotki na lonie natury, a natura sie na mnoje plany wypiela buuuuu

Posted

czapla napisał(a):
a ja dzis chcialam oporzadzic dzidzie
czapla, a mi mówiłaś, że w sobotę, i że mogę na tę okazję przyjechać i wziąć w tym udział... I tak sobie myślałam, że chciałabym to zrobić... Czy to nadal aktualne?

Posted

W Gnieźnie równiutko pada od rana, niebo bez chmur, równo zaniesione,a "w czasie deszczu pieski sie nudzą.." Co bedzie jak sie kość cielęca skończy? Nawet na spacerek trudno wyjść. Przydałoby sie ubranko deszczowe Misi. Chyba takie uszyję Regonikowi.

Zyczę sukcesów wszystkim na wystawie i suchej pogody!

Posted

borsaf napisał(a):
WPrzydałoby sie ubranko deszczowe Misi. Chyba takie uszyję Regonikowi.
borsaf, proponuję w bardziej twarzowych kolorach, coby go przez pomyłkę na jakieś działania wojenne nie wysłali :evilbat: .

Posted

Ok, Jostra czekam,
Czapla to Ty tak innym też dajesz oborzadzać stadko, może ktoś do mnie by się wybrał, moje dziewczyny też są do zrobienia, może starsza, bo maluch to lata na golasa i jak to Asia mówi" sieje zgorszenie" :P

Posted

eee tam
jak oglądasz w przeglądarce internetowej, to w prawym dolnym rogu pojawiają się takie pomarańczowe strzałki, jak na nie klikniesz to się mapka powiększy
Albo sobie zachowaj na dysku i otwórz, wtedy pokaże Ci się duża i lupa nie będzie potrzebna :P

Posted

Flaire - oczywiscie zaproszenie jest nadal aktualne, a ze i tak mi dzis nic nie wyjdzie, bo szkoda roboty na taka pogode, wiec dzidzie dostaniesz do zrobiena, a ja posiedze sobie z piwem w reku :D

Posted

Jostra, albo Asia-Czapla czy wiecie gdzie to jest w Radomiu i jak tam dojechać, czy mamy wziąść poprawkę na błądzenie po Radomiu :roll:

Posted

Ciesze sie, ze wierzysz w moje mozliwosci, ale ja sie znam - zabladzic potrafie na prostej drodze :lol: :oops: No ale moze jakos dotre, a jak nie to bede do Was dzwonic o ratunek :D

Posted

no super, dzisiaj u nas leje i leje, właśnie wróciłam z dziewczynami z łączek, oj bidulki doszczętnie przemokły.
Czapla ja też nie wiem gdzie to jest , ale Jostra ma kogoś kto wiem, to w razie czego dzwoń :lol: :lol: :lol:
Jostra, bedę u Was ok.7 rano , mam nadzieję ,że nie będzie tak lało jak dzisiaj :cry:
Czapla, Twoje psiaki zrobione???

Posted

Ta pogoda mnie przeraża, moje psiaki są jak zmokłe kury :(
Jak jutro będzie podobnie to chyba się zabiję, sznaucer nie wygląda piknie w deszczu :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...