dorota07 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no ja na straży ...czuwam , zaglądam i czekam na fotki....
kerry82 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A ja niestety nie moglam spedzic tego dnia z moimi Kerruskami:placz:Ale w srode juz to nadrobie:cool3:Tak czy inaczej zdrowie wszystkich Kerry zostalo skropione Guinessem:multi: Jutro juz dojde do skladu i ladu;)
UTAAP Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fajnie ze bylo co poogladac w Dublinie. Oczywiscie relacja na sucho bardzo interesujaca, ale czekamy na fotki :multi:
UTAAP Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No i sa zdjecia :multi: . No to teraz jak (laicko) patrze na tego psa z otwartej to rzeczywiscie wydaje sie 'suchy' i troche jak zyrafa wyglada :evil_lol:
gokaiba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A Żyrafa to nie jest przecież, to wygrało w ubiegłym roku CRUFTA !!!!!!
czapla Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Piesek z otwartej zupelnie nie w moim typie - szczudlowaty na lapach, suchy/drobnokoscisty, no i chyba sporo przerosniety (stoja z Filipem w jednej prawie lini i jest wyraznie wyzszy, a Filip nie jest malym psem). Poza tym wlos ma bardzo lekki i bardzo jedwabisty i nie ma go za wiele, wiec ladna fryzure z tego stworzyc, to wyczyn nie lada. Filipek jak zawsze mi sie podoba, choc uwazam, ze na zywo duzo zyskuje i jak wiecie mam do niego osobisty stosunek;) - nie zmienia to jednak faktu, ze uwazam go za najlepszego kerraka jakiego me oczy widzialy.
dorota07 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pragne Wszystkim złożyć świateczne życzenia...Zdrówka i pomyślności oraz samych radości Dorota z Rodziną
gokaiba Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wszystkim uczestnikom Forum, życzymy ja i Kerry82, najwspanialszych Świąt Wielkanocnych.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Dog_run:
Florka_xyz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, Świąt Wesołych oraz zdrowych! Życzy Florka i hod.XYZ:)
gokaiba Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak pies z kotem. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/93cc7faabe21e6f8.html"][IMG]http://images27.fotosik.pl/184/93cc7faabe21e6f8med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6249967f52444663.html"][IMG]http://images29.fotosik.pl/185/6249967f52444663.jpg[/IMG][/URL]
kerry82 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :shake:Taaa,bardzo znajome te zdjecia:razz:Ale co za wstyd!!!!Zeby kerry z kotem?!:angryy:Toz,to przecie od dawna wiadomo,ze kerry "posiadaja pewna sklonnosc do zmniejszania populacji kotow".A tu,prosze,no nie:mad:Ale Tytus jak na hippisa przystalo przyjmuje wszystko ze spokojem :multi: A czy cos o Katowicach wiadomo?
kela Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 kerry82- dzieki za propozycje:lol:!!- niestety mam narazie ukochanego ,,olbrzyma,,-57-kg cane corso i kotkę perską.Kiedyś miałam keraczki - najpierw sunię, a potem przystojnego kawalera, ale to było tak dawno.... - niestety!:placz:.Potem przez dłuższy czas nie miałam warunków na to, aby mieć psa.Po tym jak zapadła rodzinna decyzja o zakupie psa, to bardzo,bardzo blisko było do kupienia właśnie kerraczka, ale w ostateczności przeważył głos moich mężczyzn plus olbrzymie zauroczenie szczególnie mojego męża do cc i dlatego dalej muszę jedynie podziwiać inne- nie swoje kerraczki!:cool3:
kerry82 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kela-ja Cie rozumiem i wierze,ze kiedys przyjdzie czas na posiadanie i uroczego cc i Kerruska.Przyznam sie,ze sama bylam zafascynowana Majorkami Cane Corso(znajomi),ale poniewaz w domu Kerraki biegaly nie smialam nawet zmieniac tego.Ale tez zawsze moge popatrzyc na inne rasy,choc w sercu zawsze Kerry:cool3:
czapla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 UTAAP - super relacja! i gratuluje wystepu:multi: A ja w niedziele bylam w Legionowie na wystawie, bez psow i wygralam BOB!:lol: to ci dopiero osiagniecie:lol:
Taziu Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witam. I ja tez sie dolaczam do zlozenia UTAAP podziekowan i gratulacji za bardzo sympatyczna relacje.No i oczywiscie lokata faktycznie bardzo satysfakcjonujaca.:multi:No w koncu cos sie dzieje.Eh....Co bysmy zrobili gdzyby ta mlodziez nie siedziala na Wyspach:-( Widze,ze faktycznie tam gdzie Filipek,tam nie ma Amadeusa...Juz tez ktos mi o tym mowil,ale nie pamietam.W kazdym badz razie moze chodzi o nie robienie sobie konkurencji,bo i ja sie zgodze,ze ze zdjec wynika,ze Amadeus jest chyba nieco ladniejszy od Filipka.Kwestia gustu pewnie... I tez dzieki Kerry82 za interesujace posty o Kerry,bo w koncu po to jest forum,zeby czlowiek sie dowiadywal jak najwiecej o rasie...No,chyba,ze sie myle,to prosze mnie poprawic:oops: Czapla-wszyscy wiedza,ze Ty utalentowana kobieta jestes,,,To przyznaj sie,czyjego psa wystawialas i jakiej rasy;)Bo sam jestem ciekaw,jak mozna uzyskac BOB bez psa,no...Chyba,ze Pani Czapla siebie wystawila...Rozumiem,ze w klasie Championow... Acha i jeszcze troszke o wzorcu i walkach z borsukami,wydrami itp.Dlatego Kerry ma byc psem o silnej i zwartej budowie ciala o odpowiednich proporcjach...A mysle,ze w dzisiejszych czasach malo ktory kerry by sobie poradzil...Pamietam CZAKA GoKaIBe...Piekny,mocny pies z dyplomem uzykowosci,no,ale ten to mial sie czym pochwalic.I jak widzialem Tytusa w Glogowie,to mysle,ze tez by sobie poradzil,piekny pies tzn.Wurgatsch mi powiedzial,ze w oipsie mu wlozyl Teufel:diabloti:W koncu terrier:multi:Natomiast mocno obawiam sie,ze piesek Pani Ś.-Bhelliom by mial marne szanse.Jeszcze raz napisze-to nie pies!!!!!Nawet suki sa potezniejsze... Spadam do pracy!Piszcie
czapla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jak mi sie takie cudo udalo, to musicie sprawdzic na tym drugim forum:cool3:
swallow Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='czapla'] A ja w niedziele bylam w Legionowie na wystawie, bez psow i wygralam BOB!:lol: to ci dopiero osiagniecie:lol: A oto i dowód :lol:
czapla Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jakos wszystkich zamurowalo:roll: czyzbym tak zle pokazala ta dziewczyne?:roll: ja jak zwykle nie mam czasu, ale obiecuje ze sie poprawie:cool1:
gokaiba Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No super. Ładna dziewczynka. Może coś więcej o niej napiszesz. Kto papa i mama i skąd to dziewuszysko jest. Chciałem wstawić fotki od Marmura, ale operator coś się zaciął. Jutro to zrobię.
UTAAP Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja nie bardzo lubie jak psy sa pokazywane w taki sposob, ze przednie lapy stoja na ziemi bardziej do przodu niz pies, a tylne bardziej do tylu, tak ze gdyby przedluzyc linie lap od ziemi w gore to wyszedlby trojkat (nie wiem czy dobrze wytlumaczylam :roll:...). Mysle ze tak jest malo naturalnie...ale czy zle czy dobrze to nie wiem, bo ja specem od wystawiania nie jestem :eviltong:. Podoba mi sie natomiast mina Czapli - taka 'pewna' :razz: A suczka ladna i tez chetnie dowiedzialabym sie o niej wiecej. Jesli moje wczesniejsze zdjecia kerry z National Terrier nie wyswietlaja sie zbyt dobrze to tu sa linki do albumow: Kerry: http://utaap.fotosik.pl/albumy/409288.html BIS(kerry tez tam jest pare razy): http://utaap.fotosik.pl/albumy/408367.html Softy 'w przygotowaniu' ;)
Fibi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='swallow']A oto i dowód :lol: http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/wystawa%20legionowo%202008/23kerryorhidnight.jpg Widzialam tez fotki z wystawy w Legionowie na innym forum gr.3 FCI :evil_lol: i w porownaniu do wlascicielki suczki- Czapla, robisz to zawodowo, z tym trza sie urodzic, mysle, ze jak Ci sie znudzi wystawianie wlasnych to niezle sobie dorobisz jako spec od handlingnu, masz to cos:cool3:,elegancja handlerki niepostrzeżenie udziela sie psom:)
kerry82 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja sie rowniez dolaczam do UTAAP i Gokaiby,ze dobrze by bylo dowiedziec sie czegos wiecej o suczce,bo bardzo ladna.Jedynie jak dla mnie ciut szujka za krotka,ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne. I tez pojde sladami UTAAP i wlasnie chyba troszeczke jest rozciagnieta...:roll:Przednie lapki za bardzo sa wysuniete do przodu,co tez delikatnie wydluza sylwetke.Przod powienien byc rowno z klatka piersiowa i wtedy kerry(jak i kazda inna rasa)stoi jak Bozia przykazala:cool3: UTAAP wlasnie pisalam do "Edbrisow",zeby zorganizowali jakies zdjecia softow z National,bo sa poszukiwane przez wlascicielke jednego z wystawianych softow na tej wystawie;)
UTAAP Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ooo, dzieki! No jesliby cos sie znalazlo to bylabym bardzo wdzieczna :)
Recommended Posts