Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TuathaDea napisał(a):
ups, no coś mi się zdawało, że cosik się nie zgadza, ale tak mi wpisali w wynikach. W takim razie co to za pies?

nr kat 9269 tak czeski błąd

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: dzięki za zdjątka.
To ja poprosze kogoś kto ma katalog o rodziców tego psa:roll: , a tak wogóle to faktycznie parę fajnych psów niedojechało:shake: , a szkoda.

Posted

Wojenka napisał(a):
iii,w tym wieku to już widać raczej kto zacz ? ;) :eviltong:

taaaa, widać, tylko czasem bywa inaczej:evil_lol: , piekne młodzieżowe zwierze, potem jakos niekoniecznie się podoba:shake: .

Posted

Zebra napisał(a):
:lol: dzięki za zdjątka.
To ja poprosze kogoś kto ma katalog o rodziców tego psa:roll: , a tak wogóle to faktycznie parę fajnych psów niedojechało:shake: , a szkoda.

Więc tatuś to właśnie Torum`s SMOKEY CHISHOLM, a mamusia Absoljut Triumf PAGAN

Posted

Sasaneczko koffana, wszelkiego psiego w Twoja osiemnastkę!

Dostarczyłas nam swoimi pomysłami wiele radości....i niech tak zostanie...

Zyj zdrowo i szczęśliwie u boku panci, sto psich lat!

Posted

Lingus PALOMBELLA - 1 lokata w klasie championów

Absoljut Triumf WILLY-NILLY FOREST BALL - 2 lokata w klasie championów

LAGUNA Milepork - 1 lokata w klasie weteranów, najlepszy weteran

Posted

Witam, kochani dogomaniacy proszę o pomoc, dwuletni foksterier - suczka, zawsze wesoła i zdrowa nagle tydzień temu dostała drgawek, miota się po podłodze z wysuniętym językiem, po kilkunastu minutach ze zmęczenia zasypia. Najgorsze jest to, że dzieje się tak tylko wieczorem od tygodnia, weterynarze robią badania (z krwi) ale nic nie wychodzi i twierdzą, że nigdy z czymś takim się nie spotkali. Może ktoś z Państwa spotkał się z takim przypadkiem.
Pozdrawiam

Posted

Ermi, ja się nie znam, ale przecież to wygląda na ataki padaczkowe, chociaż to, że weterynarze twierdza, że się z czymś takim nie spotkali, przeczyłoby takiej tezie. Wiele psów cierpi na te chorobę :-( W badaniach krwi oczywiście padaczka nie wyjdzie.
A pytanie pewnie lepiej przenieść na topik weterynaryjny.
Życzenia zdrowia dla suni.

Posted

[quote name='Ermi']Witam, kochani dogomaniacy proszę o pomoc, dwuletni foksterier - suczka, zawsze wesoła i zdrowa nagle tydzień temu dostała drgawek, miota się po podłodze z wysuniętym językiem, po kilkunastu minutach ze zmęczenia zasypia. Najgorsze jest to, że dzieje się tak tylko wieczorem od tygodnia, weterynarze robią badania (z krwi) .
To faktycznie wygląda na napady padaczkowe/ w krwi nie będzie zmian!/ i koniecznie trzeba podać jej leki p-padaczkowe aby się nie męczyła i wyjaśnić przyczynę tych napadów, bo z niczego się nie biorą ! przydałby się jakiś wet znający się na neurologii, konieczna też jest ocena dna oka suni i ocena innych ewentualnych zaburzeń, dalsza diagnostyka specjalistyczna. U starszych psów występuje padaczka częściej ale to młoda sunia i dlatego tak ważne jest ustalenie szybko przyczyny objawów. Jestem gościnnie pod tym adresem- mój login- zaneta

Posted

Czekamy z niecierpliwością na wyniki z ringu keraków z dzisiejszego dnia- nie dojechalismy ale rodzinka pewnie była- młoda Milka z Kręgu Światowida ? Pozdrowienia z Jury - zaneta

Posted

bronek51 napisał(a):
Czekamy z niecierpliwością na wyniki z ringu keraków z dzisiejszego dnia- nie dojechalismy ale rodzinka pewnie była- młoda Milka z Kręgu Światowida ?

BOB Saxana Czaplowa (hahaha Zebra przegrała zakład :evil_lol: ;) )

Psy, no cóż
mój Nevskiy Asterion Elon był sam - CACIB, CWC (ale za to jak podbudował swoje ego - erotoman gawędziarz, dostał po nosie od suczyn, a i tak to nic nie dało, ehhhh..... a porównanie z Saxaną było tragikomedią w naszym wydaniu - wyobrażam sobie jak to musiało wyglądać! )

Suki
Saxana CWC, CACIB
Aisa Res. CACIB

Milka była dzisiaj bardzo śnięta po lekach Biedactwo podobno bardzo źle znosi podróże, choć wg mnie to, co wet poradził było z jego strony brakiem odpowiedzialności w stosunku do psa, który jedzie na wystawę!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...