kerry Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 TuathaDea napisał(a):ups, no coś mi się zdawało, że cosik się nie zgadza, ale tak mi wpisali w wynikach. W takim razie co to za pies? nr kat 9269 tak czeski błąd
TuathaDea Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kerry napisał(a):nr kat 4269 tzn. 9269? To chociaż w bliskim pokrewieństwie było :cool3:
Zebra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :lol: dzięki za zdjątka. To ja poprosze kogoś kto ma katalog o rodziców tego psa:roll: , a tak wogóle to faktycznie parę fajnych psów niedojechało:shake: , a szkoda.
Zebra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wojenka napisał(a):iii,w tym wieku to już widać raczej kto zacz ? ;) :eviltong: taaaa, widać, tylko czasem bywa inaczej:evil_lol: , piekne młodzieżowe zwierze, potem jakos niekoniecznie się podoba:shake: .
Zebra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :laola: :BIG: :Rose: no i przedewszystkim:Saxanka buzi, buzi, buzi. No to jak Czapla z tym mężem?
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zebra napisał(a)::lol: dzięki za zdjątka. To ja poprosze kogoś kto ma katalog o rodziców tego psa:roll: , a tak wogóle to faktycznie parę fajnych psów niedojechało:shake: , a szkoda. Więc tatuś to właśnie Torum`s SMOKEY CHISHOLM, a mamusia Absoljut Triumf PAGAN
borsaf Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Sasaneczko koffana, wszelkiego psiego w Twoja osiemnastkę! Dostarczyłas nam swoimi pomysłami wiele radości....i niech tak zostanie... Zyj zdrowo i szczęśliwie u boku panci, sto psich lat!
zadziorny Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wszystkiego najpsiejszego dla Saxanki :new-bday: :tort: :BIG: :laola: :cunao: :drink1:
czapla Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dziekujemy wszystkim za zyczenia, wstyd sie przyznac, ale dobrze, ze mi przypomnieliscie:oops:
Devis&Marta Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 i ode mnie sto lat!!!!!!!!!!!:laola: :new-bday: :tort:
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 SUCZKI Absoljut Triumf JE VU ZEM GUISANS - Młodzieżowy Zwycięzca Świata, Zwycięzca Młodzieży Blu Joi GLAMORUS GIRLIE - 2 lokata w klasie młodzieży
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bjorkezund ZARISHA - 1 lokata w klasie pośredniej, Zwycięzca Świata Kerrydom Court HADIYA - 2 lokata w klasie pośredniej - :klacz: gratulacje :klacz:
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Blu Joi AIRISH KOKETT - 1 lokata w klasie otwartej, res. CACIB Edbrios BOHEMIAN RHAPSODY - 3 lokata w klasie otwartej
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Lingus PALOMBELLA - 1 lokata w klasie championów Absoljut Triumf WILLY-NILLY FOREST BALL - 2 lokata w klasie championów LAGUNA Milepork - 1 lokata w klasie weteranów, najlepszy weteran
TuathaDea Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czapla na ringu honorowym z Luśką wśród najpiękniejszych weteranów
Devis&Marta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Sirion dobrze wiedziec jak wygladasz:lol:
bajadera Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Devis&Marta']Sirion dobrze wiedziec jak wygladasz:lol: Głupio :evil_lol:
Ermi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam, kochani dogomaniacy proszę o pomoc, dwuletni foksterier - suczka, zawsze wesoła i zdrowa nagle tydzień temu dostała drgawek, miota się po podłodze z wysuniętym językiem, po kilkunastu minutach ze zmęczenia zasypia. Najgorsze jest to, że dzieje się tak tylko wieczorem od tygodnia, weterynarze robią badania (z krwi) ale nic nie wychodzi i twierdzą, że nigdy z czymś takim się nie spotkali. Może ktoś z Państwa spotkał się z takim przypadkiem. Pozdrawiam
Jura Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ermi, ja się nie znam, ale przecież to wygląda na ataki padaczkowe, chociaż to, że weterynarze twierdza, że się z czymś takim nie spotkali, przeczyłoby takiej tezie. Wiele psów cierpi na te chorobę :-( W badaniach krwi oczywiście padaczka nie wyjdzie. A pytanie pewnie lepiej przenieść na topik weterynaryjny. Życzenia zdrowia dla suni.
bronek51 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ermi']Witam, kochani dogomaniacy proszę o pomoc, dwuletni foksterier - suczka, zawsze wesoła i zdrowa nagle tydzień temu dostała drgawek, miota się po podłodze z wysuniętym językiem, po kilkunastu minutach ze zmęczenia zasypia. Najgorsze jest to, że dzieje się tak tylko wieczorem od tygodnia, weterynarze robią badania (z krwi) . To faktycznie wygląda na napady padaczkowe/ w krwi nie będzie zmian!/ i koniecznie trzeba podać jej leki p-padaczkowe aby się nie męczyła i wyjaśnić przyczynę tych napadów, bo z niczego się nie biorą ! przydałby się jakiś wet znający się na neurologii, konieczna też jest ocena dna oka suni i ocena innych ewentualnych zaburzeń, dalsza diagnostyka specjalistyczna. U starszych psów występuje padaczka częściej ale to młoda sunia i dlatego tak ważne jest ustalenie szybko przyczyny objawów. Jestem gościnnie pod tym adresem- mój login- zaneta
bronek51 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czekamy z niecierpliwością na wyniki z ringu keraków z dzisiejszego dnia- nie dojechalismy ale rodzinka pewnie była- młoda Milka z Kręgu Światowida ? Pozdrowienia z Jury - zaneta
Nitencja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 CZAPLA i SASANKA GRATULACJE :loveu:Piekna dziewczynka
Majaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 bronek51 napisał(a):Czekamy z niecierpliwością na wyniki z ringu keraków z dzisiejszego dnia- nie dojechalismy ale rodzinka pewnie była- młoda Milka z Kręgu Światowida ? BOB Saxana Czaplowa (hahaha Zebra przegrała zakład :evil_lol: ;) ) Psy, no cóż mój Nevskiy Asterion Elon był sam - CACIB, CWC (ale za to jak podbudował swoje ego - erotoman gawędziarz, dostał po nosie od suczyn, a i tak to nic nie dało, ehhhh..... a porównanie z Saxaną było tragikomedią w naszym wydaniu - wyobrażam sobie jak to musiało wyglądać! ) Suki Saxana CWC, CACIB Aisa Res. CACIB Milka była dzisiaj bardzo śnięta po lekach Biedactwo podobno bardzo źle znosi podróże, choć wg mnie to, co wet poradził było z jego strony brakiem odpowiedzialności w stosunku do psa, który jedzie na wystawę!!!!
Recommended Posts