kerry Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 czapla napisał(a):Bylim, widzielim i geba mi sie cieszy:iloveyou: , az by sie chcialo tam byc i zobaczyc to na wlasne oczy ehhh impreza conajmniej jak rozdanie oskarów:eviltong:
Tuathadea1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Poczekaj do światówki.... pooglądamy sobie cały zlot kerraków (a ja jeszcze spojrzę na softy :cool3: ). Poza tym to my w Polsce mamy przecież ładne kerry, z tego co pamiętam ostatnio jakiś jeden pokonał Triumpha. :cool3:
czapla Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nooo oprawa, organizacja, rozmach niesamowite, po prostu wielkie show! Chcialoby sie w czyms takim uczestniczyc, ale to strasznie daleko. Ja na razie poprzestaje na planach, zeby sie wybrac znacznie bizej, a prestiz rowniez ogromny. My dzis z upodobaniem straszylismy grzybiarzy - to byla zagrywka techniczna - puscic psy a grzyby zostana dla mnie:evil_lol: ;) A tak serio, to swietnie sie powloczyc po lesie w tak piekna pogode:loveu:
czapla Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Uscislajac - to mieszkanca Triumpha urodzonego w Edbriosie:lol: , to nawet wiecej znaczy:lol: :multi:
kerry Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 czapla napisał(a):Uscislajac - to mieszkanca Triumpha urodzonego w Edbriosie:lol: , to nawet wiecej znaczy:lol: :multi: co to za pies???
czapla Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 eeeee nie ladnie, malo wnikliwie czytasz:lol: ;) toz okrutnie sie chwalilamm, ze taki moj Niunias "z koziej wolki";) wygral dwa razy porownanie z Edbrios Jazzman:lol:
kerry Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czapla napisał(a):eeeee nie ladnie, malo wnikliwie czytasz:lol: ;) toz okrutnie sie chwalilamm, ze taki moj Niunias "z koziej wolki";) wygral dwa razy porownanie z Edbrios Jazzman:lol: no to gratulacje ,moze nie czytałem wszystkiego
Zebra Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Tuathadea1 napisał(a):Poza tym to my w Polsce mamy przecież ładne kerry, z tego co pamiętam ostatnio jakiś jeden pokonał Triumpha. :cool3: Ja bardzo przepraszam, ale więcej niż jeden kerrak pokonał utytułowane skądinąd kerraki z Triumpha:razz: , no ale cóż nie każdy wziął dwa razy BOB-a w porównaniu z Jazzman-em:lol: . Ja to sie zastanawiam jak Wy te ringi obstawicie : kerry, softy i jeszcze cos o glenach wspominaliście, znaczy Andrze:evil_lol: , chyba bedziecie musieli wziąść dziecię do pomocy:evil_lol: .
czapla Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nie no, wiekszosc pamieta o sukcesach naszych psiakow w dzikich krajach:lol: , a ze konkretnie padlo pytanie co za pies wygral Jazzmanem, wiec uswiadomilam Kerremu, no to jeszcze sie popusze:lol: przypominajac, ze raz byl nawet drugi na BOG:multi: A w Poznaniu to sie chyba bedziemy musieli sklonowac:crazyeye:
Flaire Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czapla napisał(a):Bylim, widzielim i geba mi sie cieszy:iloveyou: , az by sie chcialo tam byc i zobaczyc to na wlasne oczy ehhh To to jeszcze nic... Montgomery lepsze! :cool1:
czapla Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Trzeba Ci wierzyc na slowo, smuci mnie tylko fakt, ze pewnie nigdy nie dane mi bedzie zobaczyc tego na wlasne oczyska... A ja zaraz sie biore za robote i oporzadze Lucysie i jak mi sil starczy, to Sasanke - tak zaplanowalam dzien urlopu:lol:
Tuathadea1 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czapla, tylko mi się nie przepracuj, bo jeszcze dzisiaj warszawiacy przyjeżdżają. Jak myślisz, że mój TZ ci odpuści tylko po klejeniu, to się mylisz :cool3: :mad: :cool3:
czapla Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ty mnie nawet nie przerazaj!!!:crazyeye: Ja sie nastawilam tylko na klejenie uszkow. Lucysia zrobiona i powiem, ze gdyby tak mi wyszla na Poznan, to byloby dobrze. Sasanka lata jeszcze mokra i niebawem nadejdzie jej kolej na stanie na stole, wiec sil juz wiecej raczej nie bedzie:lol:
czapla Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a Lucysia jak ja chcialam wziac na raczki sobie podskoczyla....i przywalila mi swoim twardym łbem w nos, az mi sie gwiazdki pokazaly:tard: ciekawe czy siniak mi wyjdzie tylko na nosie, czy zahaczy jeszcze oczy:razz:
borsaf Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Hihihi, ofiara przemocy w rodzinie. Schowaj TZ-ta bo go zlinczują zanim zdąży wytłumaczyć, że to nie on, tylko pies :evil_lol:Ci zrobił
czapla Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A wiesz, masz racje:lol: ja juz kiedys mialam podobna historie - Niunio na treningach agility biegal w metalowym kagancu i przy jakims manewrze on juz sie wybil w powietrze a ja sie pochylalam, no i trafil mnie tym zelastwem pod oko - siniora nosilam ze dwa tygodnie:lol: i mezus musial cicho siedziec, bo jakbym sie poddala obdukcji to nikt by mu przeciez nie uwierzyl, ze takie sliczne limo pies mi nabil:evil_lol: Jednak po tym zdarzeniu zmienilam gamoniowi kaganiec na skorzany. Jestem po odwiedzinach wnusia i sil mi starczylo - twarda ze mnie baba:cool3: No i sa wiesci o Dreniu - ma sie psisko swietnie:multi: jak czytalam relacje z jego domu, to po prostu nie mogl lepiej trafic:loveu:
borsaf Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Czapla, od rana takie miłe wiadomości! Nie o Twoich siniakach pisze:evil_lol:tylko o Dreniu. Gdzie sa doniesienia, może foty Drenia?
czapla Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Tu mozna przeczytac relacje z nowego domu i obejrzec nowe foty Drenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21400&page=28 :loveu:
Devis&Marta Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 wiecie ze jest szansa ze sie spotkam z wami na swiatowce, jade koniec pazdziernika na absolutorium i chyba zostane do wystawy bo nasz klub najprawdopodobniej bedzie mial pokazy przez 4 dni i bardzo mnie potrzebuja i Devisa:cool3: , mam nadzieje ze pogadamy!:lol:
borsaf Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witajcie, Mam z Wrocka jedną fotę kerraka. Jakos Larry..interchampion?. Oto on: Pozdrowienia:lol:
borsaf Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Stawka kerraczków we Wrocławiu: Psy-otwarta: Discovery z Płockiego Wzgórza o. Larry, m. Laguna. Piesek jest p. Aliny Jóźwiak-Strugała z Wrocławia. Jakos mi to znajomo "czaplowato" wygląda:evil_lol: Reszta z Kobierzyc:lol: Psy-Klasa championów Dackar Boy Vaksam Psy- klasa weteranów Larry z Piwolandu Suki klasa champinów Kerrydom Court Graciosa Niestety, pozostalych kerraczków nie spotkałam, a i Larrego dorwałam na spacerku. Foty ze Sopotu moze ma jeszcze Bos, on chyba troche kerraki focił, pewnie zapomniał wstawić.
Tuathadea1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 borsaf, popraw na Laguna, bo Czapla dostanie szoku, że jakaś inna suka rodziła to zwierzę. :evil_lol: A nie wiesz jak poszło kerrakom? I jak się prezentował Discovery?
Tuathadea1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A nie zaplątał się tam może w obiektyw jakiś wheaten?
Devis&Marta Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Larry to tatus Devisa, Dackar to jego brat z jednego miotu, a Kerrydom Court Graciosa to mama:cool3:
borsaf Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tuathadea zaplatal sie jeden, slownie jeden soft spotkany na spacerku. Nie mam pojęcia kto zacz?. Fotę wstawie później:lol:
Recommended Posts