BlackSheWolf Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 nom;) a na jakm ringu bedziesz?? bouvierow ?? ;> Quote
KaRa_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ponoć ma być krótki (45min) pokaz aussie na tej wystawie;) szczeniaki,chamiony,maści ;) Quote
filonek_bezogonek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ponoć ma być krótki (45min) pokaz aussie na tej wystawie;) szczeniaki,chamiony,maści ;) a skad wiesz ???? no 45 min to wcalen ie tak malo :) kto bedzie przygotowywal prezentacje ? Quote
bellatriks Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ponoć ma być krótki (45min) pokaz aussie na tej wystawie;) szczeniaki,chamiony,maści ;) oo.. brzmi bardzo interesująco! Jakby ktoś coś więcej na ten temat wiedział, to proszę, niech napisze;) Quote
Mudik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A z kimś z Wawki będzie się można zabrać z dwoma mudikami??? dokładamy się do benzynki ofkors :-D Quote
bellatriks Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja zawczasu (żeby potem nie było niemiłych niespodzianek) pragnę zwrócić uwagę, iż tramwajem nr 11/11A nikt się na wystawę nie dostanie, bo wymieniają tory na skrzyżowaniu Mickiewicza-Kościuszki, a prace te będą trwały do marca 2008. Niby jeżdżą jakieś autobusy zastępcze, ale nie wiem dokąd dojeżdżają, postaram się to sprawdzić.;) Pozdrawiam, Natalia Edit: Sprawdziłam: na wystawę będzie się można dostać autobusem Z2 - należy wysiąść przy Biegańskiego. Dokładny rozkład jazdy tutaj http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp (z listy na górze wybieramy Z2) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja też będę - z Bestem w klasie baby (collie rough) ;) To będzie jego debiut wystawowy :D Dzięki bellatriks za info autobusowe! Ostatnio będąc w Łodzi się nad tym zastanawiałam ;) Quote
jo-jo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 My sie meldujemy się przy ringu doziów niemieckich:gent: Quote
Błyskotka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ciekawe kiedy będzie można zgłaszać przez internet :roll:. Quote
jo-jo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Błyskotka napisał(a):Ciekawe kiedy będzie można zgłaszać przez internet :roll:. Ja zgłaszałam meilowo na naszą klubówkę ;-) Quote
Frytela Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Błyskotka napisał(a):Ciekawe kiedy będzie można zgłaszać przez internet :roll:. no własnie, jak ja nie lubierecznie zgloszen wypisywac ;) Quote
puli Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Czy ktos miałby wolne miejsce dla jednej osoby i dwóch grzecznych kudłatych z Krakowa? Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a ja najprawdopodobniej bede gospodarzem ringu na wystawie ;) tylko jeszcze nie wiem ktorego ;) Quote
zakla Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ja chcę urządzić Suri debiut w bejbikach na klubówce pasterskich niepolskich, o ile uda mi się ją zgłosić, ciągle mam nadzieję że pojawi się folder elektroniczny. Niestety nr.rej. dostanę dopiero w poniedziałek i dopiero wtedy będę mogła ją zgłosić:roll: Myślicie że przyjmą mi zgłoszenie przez maila? Quote
puli Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 A ja dalej nie mam z kim jechac i nie wiem czy wysyłac zgłoszenia.:placz: Buuuuu!! Quote
zakla Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja też mam podobny problem. SZUKAM TRANSPORTU DO ŁODZI Z WARSZAWY NA KLUBÓWKĘ PASTUCHÓW. Jadę z moją Suri, na chwilę obecną dziesięciotygodniową owczarką australijską ;) Już nie szukam:loveu: Quote
efra-husky Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Puliszonka skontaktuj się ze mną na GG ;) Mój numer 5396225 Quote
zakla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czy ktoś się orientuje, kiedy możemy liczyć na potwierdzenia bądź listy wystawców/psów? Quote
Błyskotka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie :multi:. Mamy numer 173. Nie dostałam tylko naklejki z numerkiem. Czy to normalne na klubówce ? Quote
Incunabula Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tak, powiedzieli że wysyłają bez numerków. Mam na myśli szpice ;) . Quote
zakla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mamy potwierdzenie razem z numerkiem -164 :) W klasie baby nie przysługuje mi katalog, prawda? W każdym razie czy jeśli mam to potwierdzenie i numerek, to muszę drukować raz jeszcze dowód wpłaty na wystawę i będę musiała go pokazać? Quote
Recommended Posts