bellatriks Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 BlackSheWolf napisał(a):nie ładnie tak!!!!!! :D dawaj Natalka tu fotki a nie :evil_lol: obijasz się :shake: Nie obijam sie, ja po prostu mam inne ważne sprawy na głowie:D A w temacie "Agility w Łodzi" wstawiłam fotki Kosmy:loveu: Quote
Nesjanna Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 moje fotki z Łodzi - jeszcze wczytuję ale już zapraszam do oglądania: wystawa Quote
Igi^MBE Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 BlackSheWolf napisał(a): http://images24.fotosik.pl/88/5aa11b2143836463.jpg Moja suczka sie widze też zaplątała w aparat :) Jak zwykle siedzi i sie uśmiecha :) Quote
filonek_bezogonek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Morris napisał(a):Ja mam mocno mieszane, kompetencje tej pani pozostawiały wieeeele do życzenia, jej werdykt (mimo, iż pozytywny dla mnie) wprawił mnie w stan głębokiej zadumy na kilka godzin. Ale oprócz tego pani sędzina sympatyczna :p . ha ha takie samo mieszane uczucie :) wg mnie brak konsekwencji w ocenianiu :) i tyle na temat Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 To czas najwyższy podzielić się psiadanymi fotkami : hodowla Asiaczek Wybór najlepszej hodowli. Po prawej hodowla szpiców wilczych "Logones" Wybór najlepszego psa w "sekcji szpic europejski". Na 3 miejscu szpic wilczy. Pozostałych miejsc nie podaję żeby nie pomylić. Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hodowle szpiców wilczych: hodowla Logones z sędzią na pierwszym planiew hodowla Patland II hodowla Tulas ( czyli moja ). Tokaj ( ze mną ), Topaz ( ze swoją panią ), moja Unga prowadzona przez koleżankę Madzię Z przodu hodowla Tulas, z tyłu hodowla Patland II Quote
Savannah Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='tulasy']To czas najwyższy podzielić się psiadanymi fotkami : http://img255.imageshack.us/img255/7907/basenjibu0.jpghodowla Asiaczek Piekna fotka! czy moge prosic ja w orginalnym rozmiarze na e-maila? villarica@wp.pl z gory slicznie dziekuje ! Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Szpice wilcze, szpice ???? z hodowli pani Imparato hodowla Asiaczek http://img209.imageshack.us/img209/2338/1929217fz1.jpg Quote
Savannah Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='tulasy'] http://img444.imageshack.us/img444/7894/1929211mk2.jpg hodowla Asiaczek tulasy - to ja poprosze wszystkie fotki na maila, gdzie sa Asiaczki :loveu: z gory dzieki! Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Savannah']tulasy - to ja poprosze wszystkie fotki na maila, gdzie sa Asiaczki :loveu: z gory dzieki! Ale jak wytrzymasz to dopiero w przyszłym tygodniu. Dzisiaj przypadkiem dorwałem się do netu, a chcę chociaż fotki z wystawy wstawić. A jeszcze na działkę dzisiaj muszę dotrzeć. Michał hodowla Asiaczek Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Najlepsza suka hodowlana w szpicach wilczych ALBA LONGA Logones ( po domowemu Aura - w moich rękach ) : Aura ( jako pierwsza ) i jej potomstwo : Tokaj ( prowadzony przeze mnie ), Topaz zwany Harrym i Unga (w moich rękach, lecz prowadzona przez koleżankę ). Quote
Savannah Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 wystrzymam, z gory dzieki! i czekam wiec na maila w przyszłym tygodniu :) 1 maila juz otrzymalam ;) Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 To ostatnie zdjęcie z konkurencji hodowlanych Tokaj Tulas ( ze mną ) i jego brat Topaz zwany Harrym ( ze swoją panią ) Tokaj i Topaz ze swoją panią Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Najstarszy wystawiany szpic wilczy CARUS Przybysz z Matplanety ( ojciec mojej Aury, dziadek Ungi ) Ostatnia w kolejności (wyjścia na ring) Unga i ja Przy nas stoi Pani Sędzia z Białorusi Unga Tulas Jako druga biegnie Unga Quote
tulasy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nasza weteranka Aura Pierwszy idzie najlepszy weteran - pies : MAX Jako druga - najlepszy weteran / suka : AURA nasza Aura BIS Weteran I na dziś to wszystko Michał Quote
Incunabula Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Na ostatnim zdjęciu jest kawałek mojej Pequeny :cool3: . Quote
Asiaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Michał, serdecznie dziekuję za fotki hodowli Asiaczek, w różnej konfiguracji. Niektóre z nich sa po prostu wspaniałe!!! :calus: I dlatego - wzorem Savannah, która mi tak dzielnie pomagała w konkurencjach hodowlanych i na ringu - poproszę na maila wszystkie (!) fotki, gdzie masz moja hodowlę. Ja poczekam, bo wiem, że to zawsze jest obciążenie dla wysyłającego... Ale jeżeli można - w oryginalnym wymiarze. Dasz radę? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 W takim razie jeszcze ja wstawię kilka fotek: Porównanie o NDSwR: Od lewej: JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (córka) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (matka) Porównanie o Zwyc. Rasy: od lewej: JAZZY BOY Asiaczek FCI (brat) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (siostra) Zwyc. Klubu '07 + Zwyc. Rasy: JAZZY BOY Asiaczek FCI Quote
Recommended Posts